bakalım cnm yrn inş öğreniriz hemen yazarım erkek olursa kocacım havalara uçar galiba kaydirigubbakcemile3
Tamam canım sağol kesinikle deneyeceğim.
Kociş kızıyor ne bu ellerinin hali şamaşır suyuyunda mı beklettin diyor.
Deneyeceğim canım.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.
Niye sayfa başına denk geliyor benim mesajlarım yaaaaaaa
Nerdeyse hep enim mesajım var tesadüfe bak.
evet cnım ya bu neurogena nın tümmm ürünleri çok güzel
bende evde o pompalı olanı kullanıyorum
hem kokusu çok hoşşş hem çok güzel sürülüyor
eşit dağılıyorrrr tavsiye ederim el kremide çok hoşşş
Canım sen cinsiyeti yarın mı öğreniyorsun aaa negüzel yaaa
Bi ben kalacam bu gidişle öğrenemeyen daha 30 nisana çoookkk vaarrrr
Yine sayfa başı olduk
hayırdır inşallah hayırdır inşallaaaahh.:)))
inşallah öğreniriz yaa göstermezse yalnız kalmazsın o zaman olumunekankayizsmile
A&S : maşallah canımmmmmmmm
inşallah öğreniriz yaa göstermezse yalnız kalmazsın o zaman olumunekankayizsmile
Canım sen cinsiyeti yarın mı öğreniyorsun aaa negüzel yaaa
Bi ben kalacam bu gidişle öğrenemeyen daha 30 nisana çoookkk vaarrrr
Yine sayfa başı olduk
hayırdır inşallah hayırdır inşallaaaahh.:)))
öğrenince mutlaka yazarım annemlerde çok mrk ediyooo evet koçişler farketmez diyolar ama gönüllerinde erkek yatıyo aslında kızlar babalara daha düşkün olur onu hiç hesaba katmıyolar
kızlar sizler biberon sterilizatörü almayı düşünüyormusunuz gerek varmı sizce
evt benim kocişte bi kız diye öğrenince suratı düşmüştü..sonra dedim kızlar babalarına aşık oluyor hem biliyormusun dedim hepsimi aşık oluyor dedi))))hahahah))
tabi hepsi aşık oluyor hele sana aşık olmazmı diyorumda çok hoşuna gidiyor şimdi...arada diyor ki yarın birgün beni paylaşmak zorunda kalacaksın bazen kısakanacaksın falan diyor havalara girdi iyiceee...evdeki iki hatunda bana aşık olcak diye düşünüyor herhalde:roflol::roflol::roflol:
bilmemki canımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bu biberon ısıtıcılar var aynı zamandadad steril ediyor..onlar iyi herhalde...pek bilgim yok valla inş.gereksiz bişiler almayız..çok şey var böyle düşündüğümboshayallersmile
hahahah))))cidden sen söyleyince dikkat ettim çok komik hep sayfa başısın ne işkaydirigubbakcemile3
evt benim kocişte bi kız diye öğrenince suratı düşmüştü..sonra dedim kızlar babalarına aşık oluyor hem biliyormusun dedim hepsimi aşık oluyor dedi))))hahahah))
tabi hepsi aşık oluyor hele sana aşık olmazmı diyorumda çok hoşuna gidiyor şimdi...arada diyor ki yarın birgün beni paylaşmak zorunda kalacaksın bazen kısakanacaksın falan diyor havalara girdi iyiceee...evdeki iki hatunda bana aşık olcak diye düşünüyor herhalde:roflol::roflol::roflol:
canım benim yogunlıuktan katılamıyorum bide 1 haftadır çok hastayım faranjit olmusum ilaçda yok böyle sürünüyoz
Günaydın kızlara.s.
Yeni cinsiyetleri belli arkadaşlarımızın gözü aydın olsun. maşallah
A&S canım senin de maşallahın var manken gibisinBak gördün mü korkulacak bişey yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?