2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hhaahahaha oğluyla dans eden bi adam hiç görmemiştim:roflol::roflol::roflol:
allah hayılrlısını versin ne diyelim kız erkek farketmez diyip geçeceğiz .sağlıkla inşallah
evt ya aslında çok doğru..suyla kaynat tamamdır dimi..bide bu makinelerin hepsi çok pretik olmuyor dediğin gibi kiminde bekleme zamanı çok oluyor atıyosun bi kenara kullanılmıyorda sonra.....

kızlar çok sevdiriyor kendisini yaaa..illa bi cilve yapıverirler hemen.....

cnm çok teşekkür ederim ama ben kendimi tos top hissediyorum vallahi
sizin güzel sözlerinizle kendime geldim

canım takma kafana daha ne istiyorsun mankenlere taş çıkartacaksın oğluşun büyüdükçe

Angel53 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Pınarcığım işi bırakıyormusun hayırlısı ile:))) darısı başıma inşallah kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada tam öğrendiniz?
dr bana ilk başta erkek sonra kız olabılır dedi ama kesin sonucu 13 nisanda söyleyeceğim dedi.
bende meraktan ölüyorum şimdi...allah hayırlısını versinde farketmez...

Gunaydın kızlar...
bıraz önce doktordan geldımm sonunda bebeğimin cınsıyetını öğrendım...
Erkek miş..
kaç haftadır uğraştırdı bızı göstermedı bı turlü... ama bugun net bi şekılde görduk , doktor özellıkle kordonuda ayrı çektii..kesın dedi...darısı öğrenemeyen arkadaşların başına....sağlıkla gelsınler...
zaten benım içime hep erkek doğuyordu ....

artık alış veriş yapabileceğim....

Suray sendemi işi bırakmayı düşünüyorsun? Aslında ben de istiyorum ama büyük oğluma haksızlık gibi geliyor. O 2 aylıkken çalışmaya başlamıştım.

gözünaydın canım. Darısı öğrenemeyenlerin başına.

gözünaydın heroine canım negüzel..şimdi başla cicilere....
buarada doktor sana ayrıntılı ultrasonla ilgili birşey dedimi şu tarihte gir falan gibilerinden....

gözünaydınnnnnnnnn
hayırlı olsun canımm
bizde dün akşam öğrendik bizimde oğluşumuz geliyorrrr

gözün aydın canım..bende 13 nisanda net öğrenicem ..

Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizim başımıza.

cnm ben de simdi senn gibi ekmegi sadece sabah yicem artk. ama aksam yemegi erken yince sabahlari acliktan uyaniyorum ya cokacimcoook karnimi fazla kilo aldirmayacak biseylerle doldurmaya caliscam artik.. aslinda dedigin gibi ayda 2kg alsam en ideali olacak ama son 1 ayda 4kg almis oldum. benneyaptımki artik ogle arasinda yemekten snra 30 dk falan yuruycem heralde cunku aksamlari burda serin oluyo.

Bu arada ben özel harıcınde Okmeydanı eğitim araş.hastanesıne de gıdıyorum....
Ayda bır mutlaka uğrarım butun testlerı orda yaptırdım, sadece 3.lü testimi özelde yaptım o da içim rahat etsin diye hanı bişi çıkarsa pişman olmayayım dıye....
Bugun bana 3.lü yapacaklardı.. 3.lüyü dışarda yaptırdım gerelk yok dedım
o zaman 20-21 haftda gel.ayrıntılı USG yapacağız dendı..
açıkçası devlette ayrıntılı Usg yaptıklarını ilk defa duydum ve cok hoşuma gıttı...

geçenlerde bı konu olmuştu devlette yapılırmı yapılmaz mı dıye... evet yapılıyormuş.
istersenız bı okmeydanına uğrayın..hemde bu USG lerı konusunda uzman olan 2 doktor yapıyormuş.
asistan falan değil...
dışarda 200*300 vermeye gerek yok...tabıkı bı sorun gözukmedıyse...
sorun varsa bıle devlette bedava ımkan varsa 2.doktor tarafından bakılmasıda ayrıca ıyı olur derim.
hepinize sağlıkla gebelik dılerım ...

gözünaydınnnnnnnnn
hayırlı olsun canımm
bizde dün akşam öğrendik bizimde oğluşumuz geliyorrrr

gözünüz aydın kızlar. hayırlı uğurlu olsun. oğluşlarınız sağlıkla gelsin inşallah..

kızlar guzel dıleklerınız için teşekkür ederim..sağolun
yalnız benım bebeiş usg de 18 +3 haftalık cıkıyor..1hafta önde gıdıyor. bacaksız, bayramda doğmasa bari...
doktor moktor bulamayacağız... :))

kızlar beni doktor 2 hafta sonra hem 3lü hem detaylı için çağırdı
yaaaa çok erken değilmi???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…