2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gozun aydin canim cinsiyetini ogrenmissin! :teytey: sagilikla gelsin insallah! darisi ogrenemeyen bizim basimiza :lepi:

GUNAYDINLAR,
dünden beri yazılanları okumak bile 15-20 dakika alıyor yahu :) ne kadar hızlısınız eylül anneleri :)
el kremi yazılarınızı gördüm, ben neutrogene kullanıyorum ama vazelin hep daha iyi geliyor. vazelin sürünce 2-3 gün sürmeme gerek kalmıyor, aksi takdirde hergün sürmem gerekiyor.

kilo konusunda bende hızlı gidenlerdenim. 1,70 boy 65 kilo ile başladım. geçen hafta doktorda 71 çıkınca, doktorum tatlı tatlı kızdı :) şimdi 30 nisandaki kontrole kadar aynı kiloda kalayım en azından diye çabalıyorum. kilo veremem :) ama en azından 71'i muhafaza edeyim.

bu arada bende erkek annesiyim fakat benim göbeğim sivri değil. yanlara da yayıldım bir hayli. ayrıca en yakın arkadaşımın da kızı olacak ve karnı top gibi. arkadan hiç belli değil, önde top taşıyormuş gibi. göbek şeklinden, basen şeklinden bence netlik kazandırmak zor.
ben, bana mantıksız gelse de , bıçak- makas testi yapmıştım. tuhaftır doğru çıkmıştı:) hiç bilimsel değil ama şansa herhalde doğru çıktı :)

akşam yemeğini erken yemek büyük avantaj aslında. ama benim mesaim 7'de bitiyor, eve 8'de varıyorum. 8,30'dan önce yemek yiyemiyorum maalesef ekmeği azalttım biraz. havalar ısındığı için artık akşam 9-10 gibi biraz yürüyüş yapacağım.
doktor egzersizlere de başlayabilirsin dedi. hizmet hastanesinde bir egzersiz kitabı var, onu verdi. ona da başalayacağım. umarım kilo alımını kontrol altına alabiliriz.
işyerinde öğle yemeğinden sonra saat 3-4 gibi acayip acıkıyorum ve kraker, bisküvi ne varsa atıştırıyorum. abur cabur kilo aldırıyor biliyorum. ama sadece meyve yemeyi deneyince de karnım doymuyor. meyve yetse süper olacak ama illa tuzlu tatlı kraker yemem gerekiyor. onu kesebilsem süpper olacak.

ben önümüzdeki haftadan sonra ayrıntılıya gireceğim.1yın 19u pazrtesi günü dedi..19+5 oluyorum....
acaba en güzel hafta hangisi ayrıntılı için..20den sonra diyorlar ama herhftada büyüyor...en net hangisinde görülüyor acaba

Gozun aydin canim cinsiyetini ogrenmissin! :teytey: sagilikla gelsin insallah! darisi ogrenemeyen bizim basimiza :lepi:

İnşallah canım..benım bebişte 2 .seferdır göstermedı hep bacakalrını kapttı doktor kız falan dedı ama erkek cıktı...
inşallahj sende en kısa zamanda öğrenırsın..

iste ben de acikyom ve abur cubur yiyorum... Bu arada hamileler icin yoga hakkinda ne dusunuyorsunuz? ben gitmeyi dusunyom. Suan uygun yer arayisindayim.. benim de amacim bi sonraki kontrole kadar suanki kilomda kalabilme. insallah basaririz kizlar :enbuyukkk:

bana 20.haftada dediler büyük usg için 28 nisanda gidicem sen benden 1 gün öncesin

selam kızlar. dersim bitti geçmişi okudum vee geldim. nasılsınız güzel anneler...

ayyy bende öğrenebilsem şu bebişimin cinsiyetini..
babası bu oğlan olucak diyor,kızım hayır babişko bu kız olucak diyor..
iki inatçının arasında kaldım..

Cinsiyetleri belli olna arkadaşlarımı kutluyorum, öpüyorum..Ama siz alışverişlere başladınız bitirdiniz bile, birazcık erken değilmi? ben ne biliyim, az daha beklemek istiyorum..

bende ayın 13'ünde gidecem detaylıya. 19+4 olacam. en iyi zamanalar detaylı için mopsy.

canım beni 2hafta sonra çağırdı
ben ozaman 17+5 olacağım yaaa çok erken değil mi??????????

Kızla biraz önce bişeyler yedim ve kendimi şu anda çok kötü hissediyorum.
Çarpıntı gibi bişey çokta yemedim ama kötüleştim.
Kendinize iyi bakın,ben biraz dinleneyim.
Öptüm hepiniziiiii

Kızla biraz önce bişeyler yedim ve kendimi şu anda çok kötü hissediyorum.
Çarpıntı gibi bişey çokta yemedim ama kötüleştim.
Kendinize iyi bakın,ben biraz dinleneyim.
Öptüm hepiniziiiii

bende de agır yediğimde oluyor. artık karınlarımız iyice büyüdü sıkıntı verebiliyor. biraz temiz hava al. sonra uzan canım

bende ayın 13'ünde gidecem detaylıya. 19+4 olacam. en iyi zamanalar detaylı için mopsy.
tamam canım sağol...
canım beni 2hafta sonra çağırdı
ben ozaman 17+5 olacağım yaaa çok erken değil mi??????????

20,haftanın içinde olmayacaksın..17+5 yani 18.haftanın içinde detaylıya girmek için erken cnm....acaba doktor karıştırdımı.benim o tarihte 3lü testim olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…