kızlar guzel dıleklerınız için teşekkür ederim..sağolun
yalnız benım bebeiş usg de 18 +3 haftalık cıkıyor..1hafta önde gıdıyor. bacaksız, bayramda doğmasa bari...
doktor moktor bulamayacağız... :))
cnm ben de simdi senn gibi ekmegi sadece sabah yicem artk. ama aksam yemegi erken yince sabahlari acliktan uyaniyorum ya cokacimcoook karnimi fazla kilo aldirmayacak biseylerle doldurmaya caliscam artik.. aslinda dedigin gibi ayda 2kg alsam en ideali olacak ama son 1 ayda 4kg almis oldum. benneyaptımki artik ogle arasinda yemekten snra 30 dk falan yuruycem heralde cunku aksamlari burda serin oluyo.
Gozun aydin canim cinsiyetini ogrenmissin! :teytey: sagilikla gelsin insallah! darisi ogrenemeyen bizim basimiza :lepi:
ben önümüzdeki haftadan sonra ayrıntılıya gireceğim.1yın 19u pazrtesi günü dedi..19+5 oluyorum....
acaba en güzel hafta hangisi ayrıntılı için..20den sonra diyorlar ama herhftada büyüyor...en net hangisinde görülüyor acaba
ben önümüzdeki haftadan sonra ayrıntılıya gireceğim.1yın 19u pazrtesi günü dedi..19+5 oluyorum....
acaba en güzel hafta hangisi ayrıntılı için..20den sonra diyorlar ama herhftada büyüyor...en net hangisinde görülüyor acaba
Kızla biraz önce bişeyler yedim ve kendimi şu anda çok kötü hissediyorum.
Çarpıntı gibi bişey çokta yemedim ama kötüleştim.
Kendinize iyi bakın,ben biraz dinleneyim.
Öptüm hepiniziiiii
canım beni 2hafta sonra çağırdı
ben ozaman 17+5 olacağım yaaa çok erken değil mi??????????
tamam canım sağol...bende ayın 13'ünde gidecem detaylıya. 19+4 olacam. en iyi zamanalar detaylı için mopsy.
canım beni 2hafta sonra çağırdı
ben ozaman 17+5 olacağım yaaa çok erken değil mi??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?