2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ben karnımdakini sordum ama kalkarken olanı sormayı unuttum birde salı günü hiç kalkamadım yataktan çok ağrım oldu malesef

herkese merhabaa.. bizde gittik teyzeleri doktora.. iyi haberlerle döndük çok şükür. bebeğimin erkek olacağı kesinleşti :lepi: doktor ultrasonda eliyle pipisini gösterdi ultrason aleti de çok küçüktü, ben de dedim kız olsaydı nasıl olcaktı, doktor koptu o orda olmayacaktı dedi puhhahaha :roflol: kız mı istiyodunuz dedi, eşim atladı yok yok ben deli gibi erkek stiyorum dedi, sanki doktor kız istiyosak değiştircek, korktu eşim heeheh...

3 lü 4 lü testleri sordum çünkü yaptırmak niyetiyle gitmiştim, dr gerek olmadığını kafa karıştırmaktan başka bişey olmadığını söyledi. 2 li testin adı ikili ama güvenirliliği %90, diğerleri %60-70 dedi. ama teyid etmek için yapmak gerekir mi dedim, ultrasonda omiriliğinde sıkıntı görürsek yaparız yoksa hiiçç gerek yok dedi. ultrasonda yavrumu gördüm, ellerini ayaklarını... gözlerimde yaşlar dondu kaldı. sadece dua ettim 'Allahım isteyen herkese ver' bebeğim çok iyiymiş çok şükür.

bebeğin zeka gelişimi için balık yağı verdi, kan ilacı, elevit, çatlak kremi yazdı.

kilo almadım diyorsun ama bebeğin gelişimi çok iyi dedi, olması gerektiği gibiymiş 17 cm. kilo için de ilk 5 ay 1-2 kilo çok makbuldur dedi. artık kilo almadığım için çook mutluyum inş. böyle gider sadece bebek çok iyi gelişir.

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah bağışlasın. kız hevesimi de kızları olanlardan alacağım inşallah. benim kardeşim yok sizin çocuklarınız yeğen gibi olcak bana, çünkü her anımızı yaşıyoruz burda :asigim:

Ağrı benim karnımın sağ alt tarafında oluyor.Bacağımda ağrı var ama kramp şeklinde değilde yorguluk ağrısı var.

selam kızlar ben özel mesaj yazamıyorum ama benide listeye eklermisiniz. sat: 15 aralık 2009. 2 li taraması yapıldı,normal çıktı çok şükür.3 lü taraması 12 nisanda yapılacak.henüz cinsiyeti ögrenmedim sanırım onuda 12 nisanda ögrenicem.59 kiloyla hamile kaldım şu anda 60.8 kiloyum.hepimize ve bebişlerimize Allah sağlık sıhhat versin:)

canim ben net bilmiyorum ama icime hep kiz doguyor gelin isteyenler gelsin

valla şu kadarını söyliyim içine doğan çıkıyor..benım hep içime erkek doğuyordu...
bu erkek istediğim için falan değil asla...daha ilk çocuğum zaten..
ama öyle bir histi..
hatta bızımkıne doktor gecen hafta emın değilim kız olabılrı dediği halde ben eşime bu bek erkek bak göreceksın dedım ve yanılmadım...
hislerinize guvenın kızlar...

gelınler coğalsın artık....

hayirli olsun canim..

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisin

gözün aydın gördüm göbüşünü eklemişsin ne güzel bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim
darısı bze inşallah a.s.

canım gözünaydın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. :CüvCüv::Saruboceq::hulya:gamyoncuiremsu

sağolun arkadaşlar amiinn.. hep güzel haberler verelim inşallah. bu arada Mihricim kızını yerim senin yaa çok tatlı çok akıllı maşallah. adı ne?

demir/kan hapı: kızlar hangi hapı verdi doktor size???????

tatlııımmm gözün aydınnn:):):)
benim dr um da istemedi 3lü 4lü test.
yaa şu balık yağı konusu benimde aklıma geldi aslında ben pek balık yiyemiyorum balık yağı belki talviye ederi diyodum sana drun veridiyse ben de sorim biii balık yağınıı??
bu arada ben yarın yine dr a gidiyorummm ama başka bi dr aabelki bebişlerim cinsiyetlerini gösterirlerrr diyee hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sağolun kızlar tekrar tekrar. ALLAH hepimizi bebeklerini korusun.
demir hapı ferrum fort kullanıyorum 12. haftadan beri

canım benim inşallah öğrenirsin bebişlerinin cinsiyetini. göstermiyorlar derse biraz kalkıp yürü hemen yön değiştiriyor bebişler. bizde öyle olmuştu. eşim sordu, zeka gelişimi için anne karnındayken yapabilceğimiz bişey var mı dedi, dr kesinlikle balık yağı dedi. gün aşırı içilcekmiş, 1 gün arayla. eğer o hafta balık yerseniz hapı o hafta içmeseniz de olur dedi. ama kilo yapabilir diye düşünüyorum.

zelcan oğluma arkadaş geliyoo çok sevindim. şu altın işini bizim doktor niye söylemedi yaa :jeyyar:

ya bana yazmadı dün unuttuk bizde sormayı
eşim bugün aramış demiş aynı devam edeceğiz
bana niye vermedi demir yaaa
herkez ne zamandır kullanıyor
bakalım haftaya cuma gideceğim 3lü test için
yine unutmazsam sorarım
yada geçen hamileliğimden (düşük oldu)1 kutu kalmıştı
ferrum fort onu içerim bende, dr. demenden yanlış mı yaparım acaba??
taktım bana niye vermiyor diye
inşallah unutmam sormayı

zelcan oğluma arkadaş geliyoo çok sevindim. şu altın işini bizim doktor niye söylemedi yaa :jeyyar:

sen ver eşinin tel. nr ben bizim doktora diyeyim arasın senin adamı buyrunnnnnnnnn
ordan doğruuuu kuyumcuya kaydirigubbakcemile

sevsevilcim hayırlı olsun oğlun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benim doktorumda 3lü test yapmadı aynı senin doktorunun dediklerini söyledi ama ultrasondan heryerine baktı bütün organlarını gösterdi bize midesini görseniz kızlar minnacık:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…