2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böcek fobim vardır ayıklanmış karidesin tadı çok güzel üstünede limon

Penny, ceylan sağolun arkadaşlar evet ağzım kulaklarımda. oğlum oluyo ama en başından beri erkek dedim başka bişey demedim.

penny doktor yazdı ama devlet karşılamaz sanmam hele kremi kesinlikle karşılamaz. ben mustelanın kremini almıştım çok çok memnun kaldım, yumuşacık ve nemli yapıyor çok güzel. ama dr. başka bişey yazdı onu da alıcam 5 ay ikisini kullanırım, bebe yağına da badem, kakao, çilek ve susam yağı karıştırdım bazen de onu sürcem. ben elimden geleni yapim de.. 7 göbek ötemeden beri çatlak var babam dahil :1shok:

Dr.ne yazdı merak ettim

balığın kafasını gözünü, deniz kulağının içinden çıkan eti, kalkanın dışında ki kemikleri emer tek tek ya daha neler neler.. mest oluyor. beni de o kadar seviyo mu acaba onları yerken bakıyorum da ona kıskansam mı acaba diyorum valla eğer bebiş onun karnında olsaymış 4 kilodan aşağı doğmazmış, o cevizleri götürürken bana yarasa keşke diyorum ama nirdee..

ben gebeliğimin başından beri rol-on deodorant bile kullanmadığım için çatlak kremi dahi olsa kozmetik hiçbir krem kullanmayı düşünmüyorum. kayınvalidem bebak acıbadem kremi kullan demişti, ona istinaden yazmak istedim. mustelanın içeriği bitkisel sanırım, bunun dışında kakao yağı, badem yağı çatlak için her ne işe yarar ise tüm bitkisel kocakarı ilaçlarına açığım.

Son düzenleme:
pişmiş getiremez evde pişirirse de ben mahvolurum bugün olmaz ama yarın aldırsammı diye düşünüyorum pazar balkonda yaptırırım yerimseniben
Sende ara opuyorumnanaktan

vakumlamış pakette hazır pişmiş satılanlar süpermarketlerde var cnm, ama tazesi gibi olmuyor tadı tabi.
ben de aldırırım belki:ecrin_bebek:

canım doktorun sana yazdığı balık yağı tabletinin markasını yazabilir misin? Ben de alacam da bazıları balık karaciğerinden alınan yağmış ve zararlıymış balık etinden olanı lazım da doktora sormadım..sen yazar mısın?

Dr.ne yazdı merak ettim

phytolastil krem yazmış. baktım lierac'ın çıkıyor. kayınvalidem aramıştı tv de izlemiş uzman çatlak için pitolastilli krem alsın bayanlar demiş. tabi asıl yazılışını bilmediğim için netten duyduğum gibi yazdım bişey bulamamıştım baktım doktorum da aynı şeyi yazmış ve beni etkileyen dr. gerçekten çatlağı önlüyor dedi. badem yağı bebe yağıyla karıştır sür dedi.

yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.

çok pahalıymış yawww nette baktım da
acaba sigorta bi kısmını karşılıyormu reçete ile alınca
pek sanmıyorum ama?????

tamam canım sağol..akşam olmayabilirm özelden atarsan sevinirim..yerimseniben

burdan da yazın ama yaa yada banada özelden yazarmısınız kaydirigubbakcemile2
bende balık yemiyorum ama kullanmak lazım
arada ceviz yiyorum okadar

merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun bir donem gorusemedik yeni geldim tatilden:=(( ama cok uzgunum ben ulkemden geldim mi ilk bir hafta uzgun oluyorum ama neyse:=)) evde olmakta guzel hahaha kaynanam k,babam tr,de kaldilar hahaha yau ne kadar da olsa insan evi gibi olmuyor vallahi,bu arada bebegin cinsiyetini daha ogrenemedim:=))

tamam canım sağol..akşam olmayabilirm özelden atarsan sevinirim..yerimseniben

zemuszemus merhaba tatli anne nasilsin uzun zaman oldu gorusemedik umarim bebeginde sende iyisindir,ve bebegin cinsiyetini ogrendin mi? ben henuz ogrenemdim kesin kizdir haha:=) gostermiyor kendini hahaha neyse sevgilerle esen kal opuyorumnanaktan

yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.

Canım buraya yazda biz de öğrenelim.
Çünkü ben de balık yemiyorum.
Gerekliyse kullanmak lazım.

Birde sen bebek yağına diğer yağları kaç ta kaç oranında karıştırıyorsun.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…