pempeheram mümkünse karides birde pişmiş olsun yoksa ben düşünemiyorum halimizi :)
böcek fobim vardır ayıklanmış karidesin tadı çok güzel üstünede limon
Penny, ceylan sağolun arkadaşlar evet ağzım kulaklarımda. oğlum oluyo ama en başından beri erkek dedim başka bişey demedim.
penny doktor yazdı ama devlet karşılamaz sanmam hele kremi kesinlikle karşılamaz. ben mustelanın kremini almıştım çok çok memnun kaldım, yumuşacık ve nemli yapıyor çok güzel. ama dr. başka bişey yazdı onu da alıcam 5 ay ikisini kullanırım, bebe yağına da badem, kakao, çilek ve susam yağı karıştırdım bazen de onu sürcem. ben elimden geleni yapim de.. 7 göbek ötemeden beri çatlak var babam dahil :1shok:
ceylan ara hemen kocacığını getirsin akşama:1hug:
pişmiş getiremez evde pişirirse de ben mahvolurum bugün olmaz ama yarın aldırsammı diye düşünüyorum pazar balkonda yaptırırım yerimseniben
Sende ara opuyorumnanaktan
Penny, ceylan sağolun arkadaşlar evet ağzım kulaklarımda. oğlum oluyo ama en başından beri erkek dedim başka bişey demedim.
penny doktor yazdı ama devlet karşılamaz sanmam hele kremi kesinlikle karşılamaz. ben mustelanın kremini almıştım çok çok memnun kaldım, yumuşacık ve nemli yapıyor çok güzel. ama dr. başka bişey yazdı onu da alıcam 5 ay ikisini kullanırım, bebe yağına da badem, kakao, çilek ve susam yağı karıştırdım bazen de onu sürcem. ben elimden geleni yapim de.. 7 göbek ötemeden beri çatlak var babam dahil :1shok:
Dr.ne yazdı merak ettim
canım doktorun sana yazdığı balık yağı tabletinin markasını yazabilir misin? Ben de alacam da bazıları balık karaciğerinden alınan yağmış ve zararlıymış balık etinden olanı lazım da doktora sormadım..sen yazar mısın?
yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.
phytolastil krem yazmış. baktım lierac'ın çıkıyor. kayınvalidem aramıştı tv de izlemiş uzman çatlak için pitolastilli krem alsın bayanlar demiş. tabi asıl yazılışını bilmediğim için netten duyduğum gibi yazdım bişey bulamamıştım baktım doktorum da aynı şeyi yazmış ve beni etkileyen dr. gerçekten çatlağı önlüyor dedi. badem yağı bebe yağıyla karıştır sür dedi.
tamam canım sağol..akşam olmayabilirm özelden atarsan sevinirim..yerimseniben
tamam canım sağol..akşam olmayabilirm özelden atarsan sevinirim..yerimseniben
yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?