2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemsom allahim dilerim bebegini saglicakla kucaklamayi nasip etsin amin:=9 kac haftalik bebis annesi? ve cinsiyeti belli mi? ben 17haftalik hamileyim cinsiyeti belirsiz haha kesin kizdir gostermiyor zemuszemus allah a emanetsiniz
merhaba bende menun oldum ben 18 haftalık hamileyim cinsiyetide belli değil sen doğumu nerede yapacaksın görüşürüz inşallah iskendurunlu arkadaşlarımız var bizimde opuyorumnanaktan

merhaba bende menun oldum ben 18 haftalık hamileyim cinsiyetide belli değil sen doğumu nerede yapacaksın görüşürüz inşallah iskendurunlu arkadaşlarımız var bizimde opuyorumnanaktan

allahim nasip ederse (ben yasadigim yer munih ) ama dogumu ozellikle stuttgart a yapak istiyorum ailem stgt yasiyor:=9:ecrin_bebek:adanada cok guzel dogum icin hastaneler varmis duydugum kadariyla cok isterdim adana da yapmayi ama dogum sonrasi zor olur gelemem ucakta bebekle diye :=( uzulerek almanyada dogum yapacam,ya sen karar verdinmi nerde hangi ahstanede dogum yapamak icin cok sevindim tanistigimiza canim hemsom ulkemin guzel hamis annesi TÜM GÜZELLIKLER SENINLE VE ESIN BEBEGINLE OLSUN amin

kismet yani buradamıydın yenimi gittin oraya

uzulerek soyluyorum evet tatile gelmsitim burda yumurta bayramiydi bende 2haftalik tatil yaptim 26mart gecesi uctum adanaya bugun sabah ucagiyla geri geldim malesef:=9 gurbetlik inanki cok zor bak aglayasim tutu ilk bir hafta zor oluyor ailem burda am a ben illede iskenderun ve adana da yasamak istiyorum inanki durumum iyi olsa biraz cik durmam bu ulkede ama isimiz gucumuz burada malesef guzelim ulkemde yasayamak zor geliyor ekonomiyede bagli ,kismetse yasliligimi kendi ulekmde kendi toprakalrimda gegirecem allahim nasip ederse:=((( babam memur du iskenderunda memurlugunu buraya 15yill evvel aldi 15yildir bu ulekde yasiyorum esimlede 11yil evvel evlendik ilk askim di zaten buraya geldi ama inanki ben bu ulkeye alisamadim,ozur uzun oldu off dertlesesim tutu,buna sukur diyeyim,beni dinledigin icin ALLAH RAZI OLSUN amin,

kızlar kızıma bi sürü sey aldım kıyafet tobicine ekledim

:ecrin_bebeky oy allahim saglicakla giymeyi nasip etsin amin,hayirli olsun arkadasim bende istiyorum ama cinsiyetini bilemyince alamiyorum:=( hmmm neler aldin annesi kiz cocuguna bandana oy birde citi piti elbiseler cok tatli olur,ay allahim nazarlardan saklasin ain,,masallahh

sende sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın inşallah geçen hafta bir arkadaş daha vardı yurt dışından adanalı onun ailesi buradaymış burada yapacakmış doğumu o yüzden sordum evet canım adanada çok güzel hastaneler açıldı bende burada metro diye bir hastane var orada yapmayı düşünüyorum allah zin verirse senin ilk bebeğinmi hayırlı birşekilde doğum yaparız inşallah opuyorumnanaktan

her zaman dinlemeye hazırım canım aslında nerede karnın doyuyorsa orası memeleketin diyolar ama öyle olmuyor herhalde inanki bizim memeleketimizde çok güzel ama mağlesef burada durumlar hiç iç açıcı değil üniversite mezunları bile iş bulamıyor canım ülkemde o yüzden yerinden kıpırdama bence taniıştığıma çok memnun oldum turkbayragi

canım onun üzerinde 3-6 aylık yazıyor. aslında cok büyük değiller resimlerde öyle görünmüş. bir tane tisört var o sadece 1 yas için. diğerlerinin hepsi küçük

canım onun üzerinde 3-6 aylık yazıyor. aslında cok büyük değiller resimlerde öyle görünmüş. bir tane tisört var o sadece 1 yas için. diğerlerinin hepsi küçük

allah nazarlardan saklasin aminbayildim cok tatli ya ne sekerler onlar oyle helede su ciceklisi ve ayy hepsi tatli kesin yiyenime cok yakisik,

simdilik bana musade cikmam lazim biraz yuruyuz yapacam sevgilerle esen kaliniz .allaha emanetsiniz

allah nazarlardan saklasin aminbayildim cok tatli ya ne sekerler onlar oyle helede su ciceklisi ve ayy hepsi tatli kesin yiyenime cok yakisik,

simdilik bana musade cikmam lazim biraz yuruyuz yapacam sevgilerle esen kaliniz .allaha emanetsiniz

dogunca insallah giydirip cekerim.

iyi geceler canım. öpüyorum

çok güzeller kızım az önce gördü aldıklarını anne neolursun dua et kız olsun diyor belli olsaydı cinsiyeti hayırlısıyla sabrımız kalmadı akannehir

çok güzeller kızım az önce gördü aldıklarını anne neolursun dua et kız olsun diyor belli olsaydı cinsiyeti hayırlısıyla sabrımız kalmadı akannehir

ayy canım benim :)

biz iki kız kardesiz hep iyiki kız kardesim var derim. eger kızın olursa kızın cok sanslı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…