yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.
canım gözün aydın canım...ben de 1-1,5 kilo aldım dün karnım küçüldü bugün büyüdü ne iş anlamadımyerimseniben
balık yağı ve çatlak kremini doktor mu yazdı? Devlet karşılıyor mu?
zemuszemus merhaba tatli anne nasilsin uzun zaman oldu gorusemedik umarim bebeginde sende iyisindir,ve bebegin cinsiyetini ogrendin mi? ben henuz ogrenemdim kesin kizdir haha:=) gostermiyor kendini hahaha neyse sevgilerle esen kal opuyorumnanaktan
sağol canım iyiyim çok şükür..
cinsiyeti öğrendik oğlum olacak benim Allahın izniyle..
Sen nasılsın, bebiş nasıl, tatil nasıldı? İnş. sen de öğrenirsin en kısa zamanda..opuyorumnanaktan
canım sen Okmeydanına gıtmışmıydin..konuşmuştuk
sen bı test yapılmıyor demiştin...
ama sıze daha öncesınde de gıdıp bı kere daha oraya gıdın derım... sonra kaprıslı bı doktora rastlarsanzı yaptırmayabılırler...bellı olmuyor ordakılerın sağı solu...
genelı çok ilgisiz ve alakasız olıuyor... bugunkü doktor cok buyuk şanstı...benım için..
sevsevil gözün aydın,
çizelge de değişmiş sanırım erkek olduğu kesinleşince. Hayırlı uğurlu, bol kısmetli olur inşallah. Hepimizin bebekleri sağlıklı doğar umarım.
slm kızlar uzun sure gırmıyodum benımde eylül 5 gelıyo doğumum benımde oğlum olcakmıs genelde eylül annelerı erkekmı yanılıyomuyum
kizlar aklima takildi gecen hafta doktor bana bebegimin cok hareketli oldugunu soyledi hic durmuyor karnimda surekli oynuyor acaba sizde de oyle oldumu? doktor bana cok hareketli olmasi cok iyi dedi ama yinede merak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:=)
sevsevil gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün oglunu
banada arkadasım aynısını söyledi. hareketli bebek iyidir dedi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum
doktor banada oğlun cok hareketli bı bebek olcak dedı canım tedirgın olma bence hareketlı bebek sağlıklı bebek dedı doktorum
yemeğimi yedim bebişimi besledim geldim kızlar herkese iyi akşamlar
yemeğimi yedim bebişimi besledim geldim kızlar herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?