2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazarım tabi canım ama reçeteyi eşimle gönderdim sabah. akşam nette olursan yazarım olmadı özelden mesaj atarım.

merhaba arkadasim nasilsin dilerim iyisindir:=9 umarim bebiste iyidir,ya tam konuyu anlamasamda ilac ve pahaliligi gercekten zor ya burda bende femibio diy ebir ilac aliyorum tam 45euro ve sigortam karsilamiyor ama her ay almam lazim bebek ve benim icin ya zor keske butceye gore olsa su ilaclar,ama burda biz hamilelere ilaclar bedeva yalnizca boyle ozel olunca odemiyor :=( bakalim kadinlar kurumu var burda persembe randevum var umarim yardimci olurlar,ve bu dediniz ilac ne ise yariyor tam anlamadim ozur dilerim,sevgilerle esen kaliniza.s.

sevsevil gözün aydın,
çizelge de değişmiş sanırım erkek olduğu kesinleşince. Hayırlı uğurlu, bol kısmetli olur inşallah. Hepimizin bebekleri sağlıklı doğar umarım.

zemuszemus merhaba tatli anne nasilsin uzun zaman oldu gorusemedik umarim bebeginde sende iyisindir,ve bebegin cinsiyetini ogrendin mi? ben henuz ogrenemdim kesin kizdir haha:=) gostermiyor kendini hahaha neyse sevgilerle esen kal opuyorumnanaktan

sağol canım iyiyim çok şükür..
cinsiyeti öğrendik oğlum olacak benim Allahın izniyle..
Sen nasılsın, bebiş nasıl, tatil nasıldı? İnş. sen de öğrenirsin en kısa zamanda..opuyorumnanaktan

semiz otlarını sirkeli suya basıp geldim sempatiksalakcinni buraya yazarım balık yağını. bebeyağım yarım kalmıştı, diğer yağları da ne kadar kaldıysa hepsini koydum. çilek yağını suna dumankayadan duydum. ama çok güzel oldu pehlivan gibi yağlanıyorum.

kısmet hoşgeldin evine de buraya da, burukluk olur tabi ama insan evinin hanımı sonuçta o yüzden evini de özlüyor.

zelcan krem çok pahalı, ben mustelayı da 79 a aldım :bbo: karnım çok kaşınıyodu korktum çok güvenilir bir marka olduğu için aldım. ama şöyle düşün çok uzun gidiyo zaten kısmetse 5 ayımız kaldı 1 kere alırsın bebe yağıyla desteklersin kullanırsın. iş işten geçtikten sonra milyarlar döksen kar etmiyor.

bebe yağından farklı vücutta kalıyo, dokusu çok güzel hafif yağlı bi his bırakıyor bir de elastikiyet sağlıyor. bir de ilk sürüldüğünde ferahlatıyor. bende ki etkisi böyle. musteladan bahsediyorum, diğerini kullanmadım henüz.

sağol canım iyiyim çok şükür..
cinsiyeti öğrendik oğlum olacak benim Allahın izniyle..
Sen nasılsın, bebiş nasıl, tatil nasıldı? İnş. sen de öğrenirsin en kısa zamanda..opuyorumnanaktan

ay cok sevindim arkadaasim allah saglikla kucaklamayi nasip etsin amin:=) guzelim tatil guzeldi gelen giden cok oldu ama iyi geldi baya dinlendim zemuszemus haftaya randevum var ben tr,de cok baktirdim ama gostermedi:=(( cok uzuluyorum ama merak ediyorum saglikli olsun ama ne? kiz mi erkek mi? kismet artik bak kizim olursa gelin adayi hazir hahaha:=)

evet canım gitmiştim 4 lü tarama testini yapmıyolar bana denk gelen doktorda ilgisizdi başından savdı ... dogru dıyosun aslında her ayda oraya gıtsek fena olmaz hangi doktordu canım ismini hatırlıyomusun gerçi öğrensemde bi faydası olmıycak :bbo: rast gele bakılıyo

slm kızlar uzun sure gırmıyodum benımde eylül 5 gelıyo doğumum benımde oğlum olcakmıs genelde eylül annelerı erkekmı yanılıyomuyum

sevsevil gözün aydın,
çizelge de değişmiş sanırım erkek olduğu kesinleşince. Hayırlı uğurlu, bol kısmetli olur inşallah. Hepimizin bebekleri sağlıklı doğar umarım.

amin tatlım inşallah :Saruboceq: çizelge hem ondan değişti hem de normalde 16+3 ken ultrasonda 16+6 çıktı, bende on göre ayarladım. doğru yapmış mıyım yani ultrasona göre takip etmem gerkiyor di mi? çünkü bu çizelgeye bakarak kontrollere gidiyorum.

slm kızlar uzun sure gırmıyodum benımde eylül 5 gelıyo doğumum benımde oğlum olcakmıs genelde eylül annelerı erkekmı yanılıyomuyum

merhaba dilerim bebeginizi saglicakla kucaklarsiniz:=9 bayanssulusmilebende eylul annesi yim ama 17 son dogum randveum gerci ben daha ogrenemedim:=Saruboceq: ama saglikli olsun yeterli ama yinede merak site haftaya randveum avr bakalim ne olacak? benimde duydugum tum anneler erkek cocugu ama kismet:=9 opuyorumnanaktansevgilerle esen kal,

kizlar aklima takildi gecen hafta doktor bana bebegimin cok hareketli oldugunu soyledi hic durmuyor karnimda surekli oynuyor acaba sizde de oyle oldumu? doktor bana cok hareketli olmasi cok iyi dedi ama yinede merak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:=)

banada arkadasım aynısını söyledi. hareketli bebek iyidir dedi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum

ben gidiyorum kızlar yemek yapmaya akşam yine başlar kk mesayim. çok öpüyorum :asigim:

banada arkadasım aynısını söyledi. hareketli bebek iyidir dedi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum

a.s.merhaba arkadasim cok tsk ederim ilgine:=9 sakincasi yoksa sizde bebek bekliyorsunuz sanirsam sordum ama emin olmadan sordum eger :ecrin_bebek:hamileyseniz saglicakla kucaklayin allahim anneli babali buyutmeyi nasip etsin amin, dusnuyorum bebegin hareketli olmasi cinsiyteiyle alakasi varmi dir!!diye ama sanmam ya bilmiyorumkismilehahah hurafelere gore bebegim cinsiyetini arastiriyorum hem komik hamde eglenceli hahaha bugun 17haftalik hamileyimeyvahedigeldismilesevgilerle

doktor banada oğlun cok hareketli bı bebek olcak dedı canım tedirgın olma bence hareketlı bebek sağlıklı bebek dedı doktorum

doktor banada oğlun cok hareketli bı bebek olcak dedı canım tedirgın olma bence hareketlı bebek sağlıklı bebek dedı doktorum

a.s.cok tesekkurler ilgilendigin ve bilgilendirip teselli verdigin icin arkadasim:=) ya insan merak ediyor iste,oy oy dilerim allahim oglunu sgalikla dogurmayi nasip eder allahim anneli babali buyutsun amin:ecrin_bebek:saglicakla esen kal arkadasimopuyorumnanaktan

yemeğimi yedim bebişimi besledim geldim kızlar herkese iyi akşamlar

merhaba afiyet olsun hosgeldiniz zemuszemusbende aslen hatay iskenderunluyum esim de aslen adana li ama g,antep de yasiyor bayanssulusmilebayanssulusmilehemsoyuz yani cok m.oldum sahsima,bu sabah munih e uctum:=( kismetse artik kisin gelirim yine malum bebis 17,09 dogum kismetse insallah,sevgilerle esen kal hemserima.s.

yemeğimi yedim bebişimi besledim geldim kızlar herkese iyi akşamlar

hemsom allahim dilerim bebegini saglicakla kucaklamayi nasip etsin amin:=9 kac haftalik bebis annesi? ve cinsiyeti belli mi? ben 17haftalik hamileyim cinsiyeti belirsiz haha kesin kizdir gostermiyor zemuszemus allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…