2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar...
önemli birşey sormak istiyorum...doktorunuz bebekle ilgili hangi haftalarda hangi ölçümleri yaptı?? benimki bir başlardayken ense boy falan demişti sonrasında neye baktı bilmiyorum...neler önemli bir şeyin gözden kacmasını istemiyorum

ayy canım benim :)

biz iki kız kardesiz hep iyiki kız kardesim var derim. eger kızın olursa kızın cok sanslı canım.
oğlum olursa bir kızım var birde oğlum olur kızımda olursa kızıma can yoldaş olur yani ikiside
olsun kendine ailesine vatanına dinine hayırlı olsun yeter benim için hepimizinki öyle olur inşallah a.s.

bana ölçüm yapıp öyle söylemedi sadece herşeyi normal ölçüde dedi bu defa bende sorarım ölçülerini

kendi kendime bir evham aldı işte...bana hem siyah beyaz olan ults. hemde 3boyutluyla bakıyo....ayrıntılı ult dedikleri o mu acaba

slm kızlar.Uzun zamandır pek yazamıyorum.Akşamları ancak girebiliyorum pek kimse de olmuyor ancak okuyabildiğim kadar okuyorum.Sizleri özledim...

slm kızlar.Uzun zamandır pek yazamıyorum.Akşamları ancak girebiliyorum pek kimse de olmuyor ancak okuyabildiğim kadar okuyorum.Sizleri özledim...

Selam canım, ben de senin gibi sık gelemiyorum ama okuyorum. Geldiğim saatlerde fazla kişi olmuyor nedense. Hepimize bahar yorgunluğu mu çöktü nedir? Ben de eski muhabbetleri özledim...

kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)

Gözün aydın canım, benim etrafımda kim varsa erkek dedi ve kız bekliyoruz Allahın izniyle. Hiç belli olmuyor.

öyle oldu valla bi de ben buradaki göbüşlere baktım erkekler hep sivri benimki de sivriydi ama anlaamadım neyse bu da güzeel alışırız yarına artık sen nasıl oldun canım toto ne alemde geçti mmi:)

öyle oldu valla bi de ben buradaki göbüşlere baktım erkekler hep sivri benimki de sivriydi ama anlaamadım neyse bu da güzeel alışırız yarına artık sen nasıl oldun canım toto ne alemde geçti mmi:)

Ay sorma fena düşmüşüm, zaman geçtikçe her yanımdan bişey çıkıyor. Ama şükür bebişimi korumuşum ya gözüme görünmüyo hiç. Ama belimi çok kötü incitmişim, sabahları ağlaya ağlaya uyanıyorum. Bi de sanırım kalsiyumu bebişler alıyo ve kemikler yıpranıyor. Sütü içmeyerek kötü yapıyorum biliyorum

evet geçmiş olssun cnm bebişe bi şey olmasın da seni iyileştiririz ayy sütü mutlaka içmemiz lazım hele son aylara doğru daha çok ihtiyaç duycaz

canim ben her oglen dardanel tonlu salata yiyorum her gun degisik balik aliyorum hap kullanmama gerek varmi birde acaba cokmu yiyorum abartiyomuyum acaba?

kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)

hayırlı olsun canım sende bendensin :)) bizde öle bi kaptırmıştıkki eşimle ismi bile belliydi hala alışmaya çalışıyorum kızımın olmasına bayanssulusmile

canım konserve balıkları o kadar sık yemeyi önermiyolar,yine de sen bilirsin tabi. Bence hergün balık olayı da biraz abartı olmuş gibi:)

günaydın şekerler....
evt tonbalığını haftada 1 kez demişti bana doktor çok fazla tüketme çok iyi değilmiş...ben zaten haftada birkere balık yiyorum..balığı çok severim..hatta denizden ne çıksa yiyenlerdenim karides kalamar yengeç ahtapot))))mmmmıhhhhhh..ee ayvalıklıyız biz denizlerde büyüdük....ama kalamar karides falanda hamileleikte hiç iyi değil.oyüzden onları bıraktım..
daha çok sardallya somon balıklarını tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…