oğlum olursa bir kızım var birde oğlum olur kızımda olursa kızıma can yoldaş olur yani ikisideayy canım benim :)
biz iki kız kardesiz hep iyiki kız kardesim var derim. eger kızın olursa kızın cok sanslı canım.
bana ölçüm yapıp öyle söylemedi sadece herşeyi normal ölçüde dedi bu defa bende sorarım ölçülerinimerhaba arkadaşlar...
önemli birşey sormak istiyorum...doktorunuz bebekle ilgili hangi haftalarda hangi ölçümleri yaptı?? benimki bir başlardayken ense boy falan demişti sonrasında neye baktı bilmiyorum...neler önemli bir şeyin gözden kacmasını istemiyorum
soran arkadaşlara, balık yağı hapının markası marincap, gün aşırı içilicek.
slm kızlar.Uzun zamandır pek yazamıyorum.Akşamları ancak girebiliyorum pek kimse de olmuyor ancak okuyabildiğim kadar okuyorum.Sizleri özledim...
kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)
Gözün aydın canım, benim etrafımda kim varsa erkek dedi ve kız bekliyoruz Allahın izniyle. Hiç belli olmuyor.
öyle oldu valla bi de ben buradaki göbüşlere baktım erkekler hep sivri benimki de sivriydi ama anlaamadım neyse bu da güzeel alışırız yarına artık sen nasıl oldun canım toto ne alemde geçti mmi:)
Ay sorma fena düşmüşüm, zaman geçtikçe her yanımdan bişey çıkıyor. Ama şükür bebişimi korumuşum ya gözüme görünmüyo hiç. Ama belimi çok kötü incitmişim, sabahları ağlaya ağlaya uyanıyorum. Bi de sanırım kalsiyumu bebişler alıyo ve kemikler yıpranıyor. Sütü içmeyerek kötü yapıyorum biliyorum
canım benim inşallah öğrenirsin bebişlerinin cinsiyetini. göstermiyorlar derse biraz kalkıp yürü hemen yön değiştiriyor bebişler. bizde öyle olmuştu. eşim sordu, zeka gelişimi için anne karnındayken yapabilceğimiz bişey var mı dedi, dr kesinlikle balık yağı dedi. gün aşırı içilcekmiş, 1 gün arayla. eğer o hafta balık yerseniz hapı o hafta içmeseniz de olur dedi. ama kilo yapabilir diye düşünüyorum.
kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?