2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız...

afilli gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. prensesin sağlıkla gelsin inşallah...

önce erkek denen bebişler sonrada kız çıkyor bende kuşku duymaya başladım artık ya

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam aranıza yeni katıldım inş.eylülün 16 sı gibi görünöo doğum tarihi hepinizin bebişleri hayırlı olsun ya bişey sorucam benim göğüslerim zaten büyüktü şimdide nereyse kafam kadar oldu çok kaşınıyorlar bugün baktım çatlaklar oluşmaya başlamış gibi siz çatlak kremi kullanmaya başladınızm birde bebişlerinizin hareketlerini artık hissediyormusunuz

günaydın kızlar,
ben kız bebek bekliyorum nasipse ama göbeğim öne doğru fırtlamış durumda adeta top gibi. yanlara doğru hiçç gitmiyor.
bu iç karnımızın büyük olup olmadığıyla alakalıymış sanırım

merhaba canım hoşgeldin bende seninle aynı durumdayım baya bi zayıf olmama rağmen normaldede göğüslerim büyüktür şimdide taşımakta zorlanıyorum resmen ve acayip kaşınıyoo (((((((((

ben geldim ii mi herkes veeeeeeeeeeee OĞLUŞUM oluyo çok mutluyum bebeğimiz ii eşimin ağzı kulaklarında kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsugamyoncuiremsubnck'm hayırlı olsun Çok sevindim gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hayırlısıyla hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız allahın izniyle..

slm kızlar bende yenı üyeyim.. aranıza bende katıldım.. inşallah eylül annesı olacam...aralık 9 son reglim..benım de bebegımın cınsıyetı erkek..oglumuz olacak bakalım...Hepinize saglıklı hayırlı evlatlar dılerım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…