Hoşgeldin aramıza amin inşallah..opuyorumnanaktanslm kızlar bende yenı üyeyim.. aranıza bende katıldım.. inşallah eylül annesı olacam...aralık 9 son reglim..benım de bebegımın cınsıyetı erkek..oglumuz olacak bakalım...Hepinize saglıklı hayırlı evlatlar dılerım...
zelcan krem çok pahalı, ben mustelayı da 79 a aldım :bbo: karnım çok kaşınıyodu korktum çok güvenilir bir marka olduğu için aldım. ama şöyle düşün çok uzun gidiyo zaten kısmetse 5 ayımız kaldı 1 kere alırsın bebe yağıyla desteklersin kullanırsın. iş işten geçtikten sonra milyarlar döksen kar etmiyor.
QUOTE]
ay nebilim canım ya 1tane bence 1ayda biter (tabii hergün kullanırsan)
haklısın iş işten geçtikten sonra hiç bişey fayda etmez ama
bakalım göbüş biraz daha çıkmaya başlasın, henüz öyle pek belli değil
yani çevremde kimse hamile olduğumu bile bilmiyor kaydirigubbakcemile3
belki ilk çatlakları görünce koşa koşa almaya giderim ama imdi 80lr bile bana pahalı geldi yaw çok pintileştim ben haha ona bebeğime birrrrrr sürü cicikler alırım yaaawww
şimdilik bebe yağı ve neutrogena ya devam bayanssulusmile
bilgin için tşk
@bnck: canım hayırlı olsun!!!!!!!!! gözün aydınnnn
slm kızlar bende yenı üyeyim.. aranıza bende katıldım.. inşallah eylül annesı olacam...aralık 9 son reglim..benım de bebegımın cınsıyetı erkek..oglumuz olacak bakalım...Hepinize saglıklı hayırlı evlatlar dılerım...
doktorum banada lieracı önerdi, ben başladım kullanmaya 3. aydan itibaren.şimdilik bi çatlak falan görünmüyor, gerçi daha erken ama.ben 65e almıştım.bi de şu göğüs büyümesi olayı çok fena.benimde çok iri olmasa da dolgundu.şimdi maşallah şiştiler iyice, sütyen yenilemekten gına geldi.daha büyürmü acaba??!!
kızlar bugün nekadar sessizsinizz...napıyorsunuz merak ettim..canım sıkıldı benimde..
Canım evde ki pc bozuktu az önce yapıldı hemen kk ya girdim.Az sonra kızımla birlikte İzmire babannesine gidicez bir hafta falan kalıcam alışveriş yapıcam gezicem biraz
canım hayırlı yolculuklar nekadar sürüyor yolculuğun
kendine dikkat et
Selam kızlar, biz evi temizledik şimdi keyif yapıyoruz. Caycayım imrendim yaa, ne güzel. Annen ne güzel bakar şimdi sanazemuszemus Mopsycim ne zamandır göremiyorum seni, nasılsın tatlım?? Cinsiyet netleştimi kızlar. Benim belim çoooook ağrıyor bi deee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?