2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin aramıza amin inşallah..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun opuyorumnanaktan

atk, mopsy saolun kızlar opuyorumnanaktan ALLAH IN izniyle sağlıcakla alırız inş bebeklerimizi kucağımıza

doktorum banada lieracı önerdi, ben başladım kullanmaya 3. aydan itibaren.şimdilik bi çatlak falan görünmüyor, gerçi daha erken ama.ben 65e almıştım.bi de şu göğüs büyümesi olayı çok fena.benimde çok iri olmasa da dolgundu.şimdi maşallah şiştiler iyice, sütyen yenilemekten gına geldi.daha büyürmü acaba??!!

benim göğüslerimde çok ufak bir büyüme oldu, neredeyse benim bile farkedemeyeceğim bir derecede. sadece çok belirgileşen göğüslerimdeki damarlar, sanırım bunun nedeni de aşırı beyaz tenli olmam. çatlak kremi ya da herhangi bir yağ kullanmıyorum karnıma ya da göğüslerime, şimdilik.
hayırlısı olsun bakalım:ecrin_bebek:

kızlar bugün nekadar sessizsinizz...napıyorsunuz merak ettim..canım sıkıldı benimde..

kızlar bugün nekadar sessizsinizz...napıyorsunuz merak ettim..canım sıkıldı benimde..

Canım evde ki pc bozuktu az önce yapıldı hemen kk ya girdim.Az sonra kızımla birlikte İzmire babannesine gidicez bir hafta falan kalıcam alışveriş yapıcam gezicem biraz

Selam kızlar, biz evi temizledik şimdi keyif yapıyoruz. Caycayım imrendim yaa, ne güzel. Annen ne güzel bakar şimdi sanazemuszemus Mopsycim ne zamandır göremiyorum seni, nasılsın tatlım?? Cinsiyet netleştimi kızlar. Benim belim çoooook ağrıyor bi deee...

Canım evde ki pc bozuktu az önce yapıldı hemen kk ya girdim.Az sonra kızımla birlikte İzmire babannesine gidicez bir hafta falan kalıcam alışveriş yapıcam gezicem biraz

canım hayırlı yolculuklar nekadar sürüyor yolculuğun
kendine dikkat et

canım hayırlı yolculuklar nekadar sürüyor yolculuğun
kendine dikkat et

canım 1saat 15 dk da izmirde oluyorum yaklaşık 45 dk evde oluyorum uzak değil yani dr la da konuştum gidebilirsin dedi ama beni şu wc işi düşündürüyor on dakikada bir gitmem gerekiyor nasıl tutucam onca saat inşallah altıma kaçırmadan eve ulaşabilirimhihoyyyt

evet canım ya Allah var yukarda kayınvalidem de görümcemde hep güzel bakmışlardır bana 9 senenenin ardından hamile olunca birde kızımın olacağını öğrenince daha çok bakarlar artık.
seninde bel fıtığın vardı canım değilmi bende de iki adet var malesef hamilelikte daha çok ağrı oluyor ne yapalım çekicez artık göbüşler büyüyünce dahada zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun

bende 2-5 aylıkken gitmiştim 3 saat sürüyordu ok şükür güzel gittim geldim

bence su içecek içme biraz rahat edersin

kızlar ben çıkıyorum bir hafta yokum özliycem sizleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın tabiki bebişlerimizin babalarına da iyi bakın hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…