2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen de bebeğine yıllar sonramı kavuştun ben gibi allah sağlıklı hayırlı evşlat nasip etsin cümlemize:ecrin_bebek:

Canım evde ki pc bozuktu az önce yapıldı hemen kk ya girdim.Az sonra kızımla birlikte İzmire babannesine gidicez bir hafta falan kalıcam alışveriş yapıcam gezicem biraz

iyiyolculuklar şeker..ohh bol bol ciciler alırsın kızına negüzel....,bizde salı akşamı yola çıkarız sanırım antalyayahihoyyyt

iyidir melekcim ben buralardayım aslında sen gelmiyorsun çok fazla canım arayı çok uzatma tamammı...bende sabahtan beri bilgisayar başında bi oraya bi buraya sorf yapıyorum canım sıkıldı biraz.hava çok güzel gezesim varkaydirigubbakcemile3

bizim yolculuk 8-9 saat sürecek...inşallah rahatsız olmam..dr bol bol meyve al yanına dikkatli gidin gelin dedi..

Caycayım Allaha emanet ol, sağlıkla git ve gel inşallah. Suyu hiç içme yoldan önce ve yolda. Rahat gidersin merak etme. Ben de az dinleneyim. Sonra yine uğrarım. Öptüm hepinizi...

ohhh izmir antalya millet geziyor biz eve tıkılı kaldık yawwww
kıskandım bak hahaha kocacım gelsede bizde burda bari 2 turlasak hahaha

hayırlı yolclukuklar şimdiden sağlıcaklı gidip gelmeniz dileğiyleeeeeee

Canım ya haklısın giremiyorum nete, dik oturamıyorum ki, totom çok ağrıyor:jeyyar: Kuyruk sokumu kemiğinin üstüne düştüm. Zedelendi sanırım. Şimdi ne güzel kaynatıyolardır diyorum kendi kendime. Eşim bile diyor uzatma kablosu getireyim de yatarak nete gir. Ayrı kaldın diye kafa buluyor. Bebiş kız demek. Ne güzel yaa, Beliz de çok sıradışı bi isim. Sağlıkla gelir inşallah...

ah canım sende bendensin bende evdeyim eşimde yok çalışıyor evde takılıyorum sıkıldım artık

ay sorma canım yaa yapıştım koltuğa sanki
bi pazar izinli eşim yanlızda ben çıkmak istemiyorum
yani burda vakit geçiriyoruz

kızlar bugün 3. bardak sütümü içiyorum..pazartesi doktorumuza gideceğiz bebeişi büyüteyim 3 gündekaydirigubbakcemile3
akşamada semizotumu alıp yapsam ya omega varmış içinde..yarında balık süt yumurta yaparız:lepi:

hala ağrıyorumu canım...ya eczanelerde simit gibi yastıklar var onların üzerine oturuyosun hiç acı yapmıyor onlar.bi arkadaşta öyle düşmüştüde eczaneden almıştı o yastıklardan.hep simitiyle geziyordu iyileşene kadar...
bebek kız yüzde 80 canım artık biz ismini koyduk kıyafetlerinide alıyoruz değişirse yandık:tomato:
beliz güzelmi canım çok sağol bende beğendim:lepi:

ay sorma canım yaa yapıştım koltuğa sanki
bi pazar izinli eşim yanlızda ben çıkmak istemiyorum
yani burda vakit geçiriyoruz

ay çık kız nolcak gezersin tur atarsın..ben olsam alışverişmerkezlerinde yürüyüş yapardımkaydirigubbakcemile3
benimde eşim istanbulda yarın akşam gelecek.fuara gitti...bende buakşam ağda yapayım diyorum özel bölgeye...yavaş yavaş 1 saatte anca ...gelen giden olmadımı rahat rahat alırımhihoyyyt

yaa şimdi kendim çıksam yorulurum eşimle aynı turu atamam haha
kocacımla gezmek daha güzel yawww
valla ağdadan hiççç bahsetme benimde yapmam lazım ama canım tatlı geliyor haha
göbüş daha küçük olmasına rağmen eğilirken zorlanıyorum nasıl yapcam bilmiyorum gözüm kesmiyor hayatta kuaföre yaptıramam eşim diyor istiyorsan kuaföre git oldu canım bi onun görmediği kalmıştı o da görsün tam olsun kaydirigubbakcemile3
ee diyor ozaman niye bıtbıtlanıyon kaydirigubbakcemile3
napim haha yapmam gerek ama gözüm kesmiyor :kedi:

evt ya bende çok üşeniyorum vallahi çok zorrr..ama napim minik minik bi saatte anca yaparım kimsede yok evde.aceleye getirmem yaa sonrası çok rahat oluyorr.asıl son aylar napıcaz yaaa...offf kuaföre gitcez mecbur..öyle kıllı kıllı acil bişi olacakta hemşireler görcek diye ödüm kopuyor..ne iğrenç olur yaa

ay biraz önce müşterim vardı karı koca...neyse allah kurtarsın kaç aylık dedii:sm_cool:
ay belli oluyor demekki yaa..bende gerine gerine 5 aya yeni girdik dedim:roflol::roflol:
havalara girdim yaaw gebeş kadın))hahahaha
kızlar allah kurtarsın dediklerinde biraz korkuyorum aklıma doğum geliyor böyleee..çokmu kötü bu iş yaa.allah kurtarsın diyorlarrr

ağda derdi bendede var kaç zamandır bacaklarım alınacak resmen korkuyorum
bu arada kızlar benim tam şeyimin üstünde duruyor sanki bebeğim
orda çok sancım var batıyor sanki sizlerdede varmı

ağda derdi bendede var kaç zamandır bacaklarım alınacak resmen korkuyorum
bu arada kızlar benim tam şeyimin üstünde duruyor sanki bebeğim
orda çok sancım var batıyor sanki sizlerdede varmı

benimde tam tepesinde sırnaşık şey
zaten yanlarda bişey yok diklemesine gidiyoruz biz laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…