evet canım ya Allah var yukarda kayınvalidem de görümcemde hep güzel bakmışlardır bana 9 senenenin ardından hamile olunca birde kızımın olacağını öğrenince daha çok bakarlar artık.
seninde bel fıtığın vardı canım değilmi bende de iki adet var malesef hamilelikte daha çok ağrı oluyor ne yapalım çekicez artık göbüşler büyüyünce dahada zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun
Canım evde ki pc bozuktu az önce yapıldı hemen kk ya girdim.Az sonra kızımla birlikte İzmire babannesine gidicez bir hafta falan kalıcam alışveriş yapıcam gezicem biraz
Selam kızlar, biz evi temizledik şimdi keyif yapıyoruz. Caycayım imrendim yaa, ne güzel. Annen ne güzel bakar şimdi sanazemuszemus Mopsycim ne zamandır göremiyorum seni, nasılsın tatlım?? Cinsiyet netleştimi kızlar. Benim belim çoooook ağrıyor bi deee...
ohhh izmir antalya millet geziyor biz eve tıkılı kaldık yawwww
kıskandım bak hahaha kocacım gelsede bizde burda bari 2 turlasak hahaha
iyidir melekcim ben buralardayım aslında sen gelmiyorsun çok fazla canım arayı çok uzatma tamammı...bende sabahtan beri bilgisayar başında bi oraya bi buraya sorf yapıyorum canım sıkıldı biraz.hava çok güzel gezesim varkaydirigubbakcemile3
ah canım sende bendensin bende evdeyim eşimde yok çalışıyor evde takılıyorum sıkıldım artık
Canım ya haklısın giremiyorum nete, dik oturamıyorum ki, totom çok ağrıyor:jeyyar: Kuyruk sokumu kemiğinin üstüne düştüm. Zedelendi sanırım. Şimdi ne güzel kaynatıyolardır diyorum kendi kendime. Eşim bile diyor uzatma kablosu getireyim de yatarak nete gir. Ayrı kaldın diye kafa buluyor. Bebiş kız demek. Ne güzel yaa, Beliz de çok sıradışı bi isim. Sağlıkla gelir inşallah...
ay sorma canım yaa yapıştım koltuğa sanki
bi pazar izinli eşim yanlızda ben çıkmak istemiyorum
yani burda vakit geçiriyoruz
ay çık kız nolcak gezersin tur atarsın..ben olsam alışverişmerkezlerinde yürüyüş yapardımkaydirigubbakcemile3
benimde eşim istanbulda yarın akşam gelecek.fuara gitti...bende buakşam ağda yapayım diyorum özel bölgeye...yavaş yavaş 1 saatte anca ...gelen giden olmadımı rahat rahat alırımhihoyyyt
evt ya bende çok üşeniyorum vallahi çok zorrr..ama napim minik minik bi saatte anca yaparım kimsede yok evde.aceleye getirmem yaa sonrası çok rahat oluyorr.asıl son aylar napıcaz yaaa...offf kuaföre gitcez mecbur..öyle kıllı kıllı acil bişi olacakta hemşireler görcek diye ödüm kopuyor..ne iğrenç olur yaa
ağda derdi bendede var kaç zamandır bacaklarım alınacak resmen korkuyorum
bu arada kızlar benim tam şeyimin üstünde duruyor sanki bebeğim
orda çok sancım var batıyor sanki sizlerdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?