ağda derdi bendede var kaç zamandır bacaklarım alınacak resmen korkuyorum
bu arada kızlar benim tam şeyimin üstünde duruyor sanki bebeğim
orda çok sancım var batıyor sanki sizlerdede varmı
şeytan diyor git kuaföre: gördüğün tüm kılları al de kaydirigubbakcemile3[/
çok derdimiz oluyor her ay aynı derttt...ben diyorum böyle bir saatte kıl alırsam yarın birgün çocuk olunca alamıcam herhalde saçlı dolaşcam))))heheh...
şeytan diyor git kuaföre: gördüğün tüm kılları al de kaydirigubbakcemile3[/
çok derdimiz oluyor her ay aynı derttt...ben diyorum böyle bir saatte kıl alırsam yarın birgün çocuk olunca alamıcam herhalde saçlı dolaşcam))))heheh...
hahaha kışın sorun olmaz sıcak tutarda yazın terletir yawwwwww sırnaşık şey sırnaşık şey
ya canım benimde kasık bölgesinde hep pıt pıtları..karnımın şişkinliği üst tarafta ama hareketler baya aşşağıda bende diyorum bu işte bi terslik var gibi...ama sancı yok canım sende baya sancı oluyormu????
ağda konusunda ben koları bacakları 2 gün önce aldırdım pamuk gibiyimde bi özel bölgede sorun var orası çok acıyor yaaa((((((((((((((((((((((((((((((
ya benim kuaför arkadaşım bide...özel bölgeyi birkaç kez aldırdım utanıyorum gülmekten çatlıyoruz allahım yaa çok komik sonra uzun bir süre gitmiyorum sonra yine gidiyorum kızcağıza işkence ediyorum sanki ama baya eğlenceli oluyor gülmekten nasıl aldığınıda anlamıyorum gerçi....
o cartt diye bi çekiyor ay zuhal gebertçem seni şimdi bak şu beş kardeşi görüyormusun diyorm dayak atcak kıza acıdan)))hahaha
bide kilodumu çıkarmıyorum kenarlardan açıyorum falan bakma sakın bak yapıştır çek ulen minik yapıştır falan hiç çenem durmuyo...
oda diyo yolcam şimdi seni kökten))hahahaha...çok zor oluyo valla)))))
evt canım yaa..bakalım bende diyorum aşşağıya bakmaktan tansiyon oynamasın bide başımız falan dönermi....zaten normalde bile başıma ağrı giriyor resmen....benimde 1 saat sürüyor yaa.onlar nasıl 10dk alıyor...
bide ben ileriki aylarda acil birşey olursa kontrole falan giderken kıllı olmaktan çok korkuyorum..kesinde başıma gelir diyorum korkuyorum ya....
bide düşünüyorum diyelim doğum yaptık doğumdan önce aldık kılları 1 ay idare ediyor sonra kırkımız falan çıkınca kılları alma zamanı gelecek nasıl alıcaz yaa((((ne zor birşey...jiletmi vurucaz ozaman.bilmiyorumkismile
ben sezeryan falan olursam diyorum alması zor
ayyy işte insanın sancısı bile olsa herşeyi düşünüyosun o halde dimi...başıma gelmedi bilemiyorum ama sanırım bende öyle yapardım..bide o acıyla jiletle biyerin kesmemiş allahtan....ama insan jilet falan napalım diyip alıp gider herhalde bide öyle laf falan söylerler yani ..
inş.öyle bidurum başımıza gelmez canım
slm kızlar...
soran arkadaşlara, balık yağı hapının markası marincap, gün aşırı içilicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?