2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sabah bacaklarıma başlamıştım
yarısını aldım harita gibi yarısı duruyor çok canım yandı
hergün bir karış alsam bi haftada komple tertemiz olurum hahaha

ağda derdi bendede var kaç zamandır bacaklarım alınacak resmen korkuyorum
bu arada kızlar benim tam şeyimin üstünde duruyor sanki bebeğim
orda çok sancım var batıyor sanki sizlerdede varmı

ya canım benimde kasık bölgesinde hep pıt pıtları..karnımın şişkinliği üst tarafta ama hareketler baya aşşağıda bende diyorum bu işte bi terslik var gibi...ama sancı yok canım sende baya sancı oluyormu????
ağda konusunda ben koları bacakları 2 gün önce aldırdım pamuk gibiyimde bi özel bölgede sorun var orası çok acıyor yaaa((((((((((((((((((((((((((((((

şeytan diyor git kuaföre: gördüğün tüm kılları al de kaydirigubbakcemile3

süt içtim midem bulanıyr.3 bardak içtim abarttım..benim mide bulantısıda mide yanması gibi başlıyor bi tuhaf oldum..aşşağıya ineyimde bi iki lokma ekmek atayım ağzıma

aynen canım benimde öyle pıt pıtlarda orda oluyor
elimle hafif bastırınca bebeğimi çok net hissediyorum
öyle çok sancım yok ama az biraz rahatsız ediyor
oturunca batıyor gibi oluyor ya burda kuaför olsa bende gider aldırırım ama yok
kendim yapmak zorundayım

ya benim kuaför arkadaşım bide...özel bölgeyi birkaç kez aldırdım utanıyorum gülmekten çatlıyoruz allahım yaa çok komik sonra uzun bir süre gitmiyorum sonra yine gidiyorum kızcağıza işkence ediyorum sanki ama baya eğlenceli oluyor gülmekten nasıl aldığınıda anlamıyorum gerçi....
o cartt diye bi çekiyor ay zuhal gebertçem seni şimdi bak şu beş kardeşi görüyormusun diyorm dayak atcam kıza acıdan)))hahaha
bide kilodumu çıkarmıyorum kenarlardan açıyorum falan bakma sakın bak yapıştır çek ulen minik yapıştır falan hiç çenem durmuyo..bakmadan nasıl alcaksa)))).
oda diyo yolcam şimdi seni kökten))hahahaha...çok zor oluyo valla)))))

Son düzenleme:

bu durumda tanıdık olmaması daha ii bence
ya onlar yaparken nasıl oluyor anlamıyorum 10 dk hallediyorlar ben kendime 1 saat işkence ediyorum oda en az şimdiden otururken bi süre sonra karnım ağrıyor ilerki zamanlarda ne yapcaz bilmem

evt canım yaa..bakalım bende diyorum aşşağıya bakmaktan tansiyon oynamasın bide başımız falan dönermi....zaten normalde bile başıma ağrı giriyor resmen....benimde 1 saat sürüyor yaa.onlar nasıl 10dk alıyor...
bide ben ileriki aylarda acil birşey olursa kontrole falan giderken kıllı olmaktan çok korkuyorum..kesinde başıma gelir diyorum korkuyorum ya....
bide düşünüyorum diyelim doğum yaptık doğumdan önce aldık kılları 1 ay idare ediyor sonra kırkımız falan çıkınca kılları alma zamanı gelecek nasıl alıcaz yaa((((ne zor birşey...jiletmi vurucaz ozaman.bilmiyorumkismile
ben sezeryan falan olursam diyorum alması zor

gülüm dikkat et kendine baktın zor geliyo ara ver tansiyonun filan düşer Allah korusun yanlızmışsında ya benimde aklımda zaten doğumdan sonra ne yapıcaz diye
acil bi durumda öyle gitmektense herhalde anlık çözüm jilet yaparım benim ablam erken doğum yaptı onun başına geldi yazık sancı içinde banyo yaptı halletti çıktı
bide ssk da yaptı ordakiler bağırmak için yer arıyor zaten korkudan o halde bile onu düşünmüş
ben bide ondan korkuyorum ailemde bütün kadınlarda erken doğum var
bende 8 aylığım zaten eşimde ya bende de olursa bne yaprım ben yaeyvahedigeldismile

ayyy işte insanın sancısı bile olsa herşeyi düşünüyosun o halde dimi...başıma gelmedi bilemiyorum ama sanırım bende öyle yapardım..bide o acıyla jiletle biyerin kesmemiş allahtan....ama insan jilet falan napalım diyip alıp gider herhalde bide öyle laf falan söylerler yani ..
inş.öyle bidurum başımıza gelmez canım

Son düzenleme:

inş cnm işin en kötüsü burda doktor yok
ebelerin elin e kalmak korkutuyor beni inş zamanında ve hayırlısıyla olur herşey

slm kızlar ayyy çok yorgunum sabah dr a gittik geldik pazara gittik eve tam girdim hadeee arkadaş aradı gel alışveriş merkezindeyiz diye şimdi geldim öffff yoruldummmmmm

ayrıntılı ultrason çekilecek yeri aradım nekadar diye 180 liraymış
bebiş ocağımıza incir ağacı dikecek bu gidişle:roflol:
aman sağlıklı organları yerli yerinde çıksında napalım bikerede bu parayı vercezzzz el mahküm

slm kızlar..hava süper burda sabah kahvaltı keyfinden sonra eşimle bi çıktık gezmeye kendimi eve zor attım :) o hala arkadaşıyla geziyor ben eve geldim dayanamayıp...bebek odası takımlarına baktım çok harika mobilyalar var bebişime Şapka aldım çok tatlı :))bunu çok beğendim ama eşim pahalı dye almak istemiyor o yüzden burdan buna benzer mobilya bakıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…