2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım sende bendensin :)) bizde öle bi kaptırmıştıkki eşimle ismi bile belliydi hala alışmaya çalışıyorum kızımın olmasına bayanssulusmile

ay evet yaa ben de alışamadım bi türlü alışveriş merkezlerindeki kız çocukları süzdüm durdum dün alışayım diye :)

canim benimkilerde cok buyuktu dahada buyudu kasinmiyo ama aciyo benimki en ufaks eyde catlak yok daha ama baslar yakinda ben bebek yagi birde roc hamilelik catlak yagi kullaniyorum bebek hareketi dersen 18 hafta hala hissetmiyorum hemsire bazen 22.haftayi bulabilir dedi.

kızlar ben geldim nasılsınız..benim kociş yok bende aşkımın yeni cicilerini ekledim..yeni aldıklarımı

selam kızlar..bizde doktordaydık bugün ve sonra alışveriş derken zor attım şimdi eve kendimi ama çok yoruldum...
ama bebişimi görmek çok güzeldi ve oğluşum kesinleşti gördük mini pipiyi:))) ölçümler yapıldı herşey yolunda ve 4 lü testimiz yapıldı haftaya çıkıcak umarım herşey yolunda gider....çok mutluyuzzzzz oğlumuz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))

kizlar yine cinlerim tepemde saldiricam birine esim enisteleri ile golf oynamaya gitti 3 saat dedi 5.saatteyim hala yok ortada iki ablasi 7 cocuk zamanda gecmiyo oglen domuz sandvic vardi yemedim tabi ekmek margarin yedim simdi aksam yemegi makarna domuz pastirma makarnada yiyemem ben domuz kokuyo mutfak kadinda bilmiyomu ben yemiyorum anlamiyorum ki deli olcam midem bulaniyo kokudan zaten baslicam golfune oyununa yakindir.

sagolun arkadaslar galiba ben abartmisim ton baligi meselesini dogru diyosunuz her oglen haftada bir iki yeter demekki tesekkurler :)

bende bugün ilk defa maviş kıyafetler aldım oğluma ay artık emin olmak süpermiş ya:) oğlum canım oğlum benim:)))

canim sut dedin aklima geldi dun esimin yengesine gittik kadin genc ama 6 cocugu var minicik ilk bebegi 6 kilo dogmus kadin diyoki sok oldum gorunce kocaman bebek hemsire sormus cok sut ictinmi alakasi olabilirmi sizce ama cocuk 13 yasinda falan hala acayip buyuk iki tane ben nerdeyse :)

benim bildigim kadariyla bu donemde dis sagligi cok onemli. cunku diste cogalarak kana gecebilecek bakteriler falan varmis. herhangi bi dis agrisi olursa hemen hekime basvurmalisin bence şakkıdı

kimse yok formda ama olsun ben yaziyim benim dislerim normaldi ama gecen ay meyve yiyorum cat kirildi baktim iki disim biri altta biri ustte kirilmis icleri bos agri yok ama gitsemmi kontrole korkuyorum da ya ama ikiside ayni yerde kotu olur kaybedersem.

arkadaslar cok bebegime isindim ma bazen tuhaf oluyorum kendimi hazir hissetmiyorum ne biliyim bakabilmek zor geliyo bazen korkuyorum surekli yanimda tasimak sorumluluk bazen beni cok korkutuyo yani bide esime bakiyorum benim cinli hallerim vardir kafam atarsa tanimam kismeyi esim cok iyi ama hani otur kicini ruhum yoktur cocuk beni her konuda baglicak gibi degisik bir psikolojiye girdim normalmi bu yani ben hayatimda hic bebek grmedim gugu yapmaktan baska ne biliyim bazen sorumluluk fazla olucak gibi geliyo benmi tuhafim acaba?

hahahahaaaaaa ayy koptum saaddeeettt kzı 6kg mu doğmuşşş:roflol::roflol:
ay ilk kez duyuyoru nasıl taşımış onu anacım ..dişleri falan çıkacak nerdeyse...maşşallahhh

hahahahaaaaaa ayy koptum saaddeeettt kzı 6kg mu doğmuşşş:roflol::roflol:
ay ilk kez duyuyoru nasıl taşımış onu anacım ..dişleri falan çıkacak nerdeyse...maşşallahhh

yemin ederim 6 kiloymus tum aile hala konusuyo kadin diyoki popom iki metre arkadan geliyodu kadin iri falanda degil normal yani nasil tasimis bende anlamadimama cocuk erkek simdi bile yani iki kati diger bes cocuk normal o acayip iri esim anlatiyo anlatiyo guluyo hastaneye goturdugumuz tum kiyafetlerin iki kati buyugunu aldik goturduk diyo dev gibi yeni ebbek gibi degilmis :)

hemsire sormus cok sut ictinmi kaidn diyoki sut ic dediler ben su icmedimdokuz ay ne zaman susasam sut ictim dedimki aman ben fazla sut icmiyim cikaramam 6 kilo

saadetçim hepimize oluyor zaman zaman.bende 5 yıllık evliyim gez dolaş özgürlük feci alıştık bakalım bebişimiz gelince napıcaz..ama yinede gezerim ben öyle aman bişey olur gibi evhamlarım yoktur bakarız tatlım herkes baka baka öğreniyor..hem kadınlarda doğuştan anaçlık varmış zaten...

sleeppyyy canım gözünaydın opluşun oluyor sende öğrendn kesin kez rahatladın ohh...bende alıyorum ama erkeğe dönerse son andA Bilemicemm.değiştiririm artık avi renkleriyle falan napalım....
ee sende eklese cicişleriii

evt yaaa)))insan görünce bi şok olur yaniii.....çok iyiymiş bu yaaa vallahi düşündükçe çatlıcam gülmekten..o anı hayal ediyorumdaaaa)))))):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…