hayırlı olsun canım sende bendensin :)) bizde öle bi kaptırmıştıkki eşimle ismi bile belliydi hala alışmaya çalışıyorum kızımın olmasına bayanssulusmile
merhaba kızlar bende eylül annesi olucam aranıza yeni katıldım inş.eylülün 16 sı gibi görünöo doğum tarihi hepinizin bebişleri hayırlı olsun ya bişey sorucam benim göğüslerim zaten büyüktü şimdide nereyse kafam kadar oldu çok kaşınıyorlar bugün baktım çatlaklar oluşmaya başlamış gibi siz çatlak kremi kullanmaya başladınızm birde bebişlerinizin hareketlerini artık hissediyormusunuz
hahaha kışın sorun olmaz sıcak tutarda yazın terletir yawwwwww sırnaşık şey sırnaşık şey
evet benim tuylerim o durumda sicak tutuyo o kadar tuylendimki jiletle aliyorum 2.gun cildim kasiniyo yine cikmislar gobegim gogsumde bile cikti uyuz oluyorum ama ne yapiyim deli ediyo beni
kızlar bugün 3. bardak sütümü içiyorum..pazartesi doktorumuza gideceğiz bebeişi büyüteyim 3 gündekaydirigubbakcemile3
akşamada semizotumu alıp yapsam ya omega varmış içinde..yarında balık süt yumurta yaparız:lepi:
benim bildigim kadariyla bu donemde dis sagligi cok onemli. cunku diste cogalarak kana gecebilecek bakteriler falan varmis. herhangi bi dis agrisi olursa hemen hekime basvurmalisin bence şakkıdı
bende bugün ilk defa maviş kıyafetler aldım oğluma ay artık emin olmak süpermiş ya:) oğlum canım oğlum benim:)))
sağol saadetçim darısı senin başına tatlım...
canim sut dedin aklima geldi dun esimin yengesine gittik kadin genc ama 6 cocugu var minicik ilk bebegi 6 kilo dogmus kadin diyoki sok oldum gorunce kocaman bebek hemsire sormus cok sut ictinmi alakasi olabilirmi sizce ama cocuk 13 yasinda falan hala acayip buyuk iki tane ben nerdeyse :)
hahahahaaaaaa ayy koptum saaddeeettt kzı 6kg mu doğmuşşş:roflol::roflol:
ay ilk kez duyuyoru nasıl taşımış onu anacım ..dişleri falan çıkacak nerdeyse...maşşallahhh
yemin ederim 6 kiloymus tum aile hala konusuyo kadin diyoki popom iki metre arkadan geliyodu kadin iri falanda degil normal yani nasil tasimis bende anlamadimama cocuk erkek simdi bile yani iki kati diger bes cocuk normal o acayip iri esim anlatiyo anlatiyo guluyo hastaneye goturdugumuz tum kiyafetlerin iki kati buyugunu aldik goturduk diyo dev gibi yeni ebbek gibi degilmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?