saadetçim hepimize oluyor zaman zaman.bende 5 yıllık evliyim gez dolaş özgürlük feci alıştık bakalım bebişimiz gelince napıcaz..ama yinede gezerim ben öyle aman bişey olur gibi evhamlarım yoktur bakarız tatlım herkes baka baka öğreniyor..hem kadınlarda doğuştan anaçlık varmış zaten...
evt yaaa)))insan görünce bi şok olur yaniii.....çok iyiymiş bu yaaa vallahi düşündükçe çatlıcam gülmekten..o anı hayal ediyorumdaaaa)))))):roflol:
bizimde işyerinde geçen öğle yemeğinde bi abi anlattı kadının birisi çok sütt içiyormuş hamileliğinde ama tencere tencere içiyormuş çocuk bi doğmuş dişleri varmış:roflol:
yani nekadar doğru bilmiyorum ama yemekte herkez gülmekten çatlamıştık ))))
kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)
ben geldim ii mi herkes veeeeeeeeeeee OĞLUŞUM oluyo çok mutluyum bebeğimiz ii eşimin ağzı kulaklarında kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..bizde doktordaydık bugün ve sonra alışveriş derken zor attım şimdi eve kendimi ama çok yoruldum...
ama bebişimi görmek çok güzeldi ve oğluşum kesinleşti gördük mini pipiyi:))) ölçümler yapıldı herşey yolunda ve 4 lü testimiz yapıldı haftaya çıkıcak umarım herşey yolunda gider....çok mutluyuzzzzz oğlumuz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))
Kızlar hayırlı olsun.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Bnck,canım bak sabrettin sonunda muradına erdin canım.
Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen yaaaaa
günaydın kızlaarrrr:):):)
dün ben de başka bi dr a gittim cinsiyetlerini görürümüyüz dieee bi tanesi kızzzzzzzz kesinleştiii:):) diğeri göstermedi ama dr kız gibi dedinormalde tek yumurta ikizlerinde farklı cinsiyet olmuyor ama bu doktor arada zar var gibi ama emin değilim dedi büyük oldukları için seçilmez artık dedi küçükken baksaydım görürdüm dedi kafamı karıştırdıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bi de bu dr hemen demir ilacı ve vitamin yazdı .. benim drum yazmadı kaç aydır acaba unuttu mu ?? unuttuysa çok kızarım unutulacak bişi değilaklinialirimsmilemafoldumbenbi de üç boyutlu ultrasona girdikkk (dr eşimin akrabasıydı o yüzden çok ilgilendi) minişlerim çok tatlılardı yaaaaaaaaaa minik burunlarını bile gördük en ince ayrıntısına kadar:) normalde gittiğim drun hastanesi çok kaliteli çok temiz dr da çok ii ii anlaşıyoruz ama nedense şu vitamin yazmadı ya gıcık oldumakannehir dün gittiğim drun da hastanesin beğenmiyorum ama dr akraba olduğu için de çok ilgilendi tek tek herşeye baktı.. napmam gerekiyorr bana akılll verin kızlar lütfenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?