2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsycim ayşecim sağolun kızlar valla rahatladıkk...ya canım ekleme yapmadım hiç bi araştırıyım resimleri çekip eklerim sonra..

benmi anormalim diye dusunuyodum ama simdi mesela cok kizginim kafam atmis durumda normalde olsa resti cekerimben turkiyeye gidiyorum sen bekle beni diye yaptim bir kere kzidirdi beni gece kalktim bavulumu topladim gidiyorum ben diye yani burasi cok sikiyo beni bazen turkiyede arkadasim varailem var isim vardi burda hic bir sey yok uc saat dedi gitti beni iki ablasi 7 cocukalri ile hala 6 saat olmus yok ortada ev domzu kokuyo buram byuram ben turkiyeye doniyim o beni beklesin diyorum bebek cok sorumluluk ya o gelince otur kicini dicem galiba bakicaz artik

evt yaaa)))insan görünce bi şok olur yaniii.....çok iyiymiş bu yaaa vallahi düşündükçe çatlıcam gülmekten..o anı hayal ediyorumdaaaa)))))):roflol:

hala ben goruyorum babasindan buyuk sok oluyorum
dimi ama hayal ediyorumda 6 kg yasezeryan tabiki ama nasil tasimis kadin anlamadim hala iri bir kadinda degil ki

bizimde işyerinde geçen öğle yemeğinde bi abi anlattı kadının birisi çok sütt içiyormuş hamileliğinde ama tencere tencere içiyormuş çocuk bi doğmuş dişleri varmış:roflol:
yani nekadar doğru bilmiyorum ama yemekte herkez gülmekten çatlamıştık ))))

dislerimi varmis ben bile guluyorum burda alemler ya disleri vay ben sinirir asmiyim o zaman sut isinde iki bardak yeter artar gunde gerci bu gun icemedim .

bende hergün 1 bardak içiyorum ...aslında 2-3 bardak için diyorlar ama

bende iki bardak iciyorum bu gun icemedim bu ev tumarhane gibi her yerden cocuk hayvan cikiyo ama geldi benimki donerim evime simdi kizlar iyi aksamalr hepinize bebislere iyi bakin bye bye

evet avatarı ve çizelgeyi yeni mavi dünyamıza göre değiştirdim nasıl olmuş kızlar??

çok gzel olmuş slepcim güle güüle eskitin maviş çizelgenizi cicim...
sanada iyigeceler sadetcim..
ben şimdi çıkardım mide yanmam geçti rahatladım biraz..ağır geldi sanırım yemek bakla vardı bidaha yemem:sinifsinif:

kızlaaaaaaaar benim bebiş sağ gösterdi sol vurduuu erkek sanıoduk kızım oacakmıııış ay şaşırdım pek kaptırmışım kendimii:)

ben geldim ii mi herkes veeeeeeeeeeee OĞLUŞUM oluyo çok mutluyum bebeğimiz ii eşimin ağzı kulaklarında kaydirigubbakcemile3

Kızlar hayırlı olsun.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Bnck,canım bak sabrettin sonunda muradına erdin canım.

Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen yaaaaa

günaydınnnna.s.
bu pazar yalnızım ya değişik geldi..diyorum şimdi fıırına gideyim simit alayım pazardanda balık alayım bugünü bebişimle kendime ayırayım.1-2 turda yürümüş olurum...öptüm sizi

günaydın kızlaarrrr:):):)
dün ben de başka bi dr a gittim cinsiyetlerini görürümüyüz dieee bi tanesi kızzzzzzzz kesinleştiii:):) diğeri göstermedi ama dr kız gibi dedi normalde tek yumurta ikizlerinde farklı cinsiyet olmuyor ama bu doktor arada zar var gibi ama emin değilim dedi büyük oldukları için seçilmez artık dedi küçükken baksaydım görürdüm dedi kafamı karıştırdıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bi de bu dr hemen demir ilacı ve vitamin yazdı .. benim drum yazmadı kaç aydır acaba unuttu mu ?? unuttuysa çok kızarım unutulacak bişi değil aklinialirimsmilemafoldumbenbi de üç boyutlu ultrasona girdikkk (dr eşimin akrabasıydı o yüzden çok ilgilendi) minişlerim çok tatlılardı yaaaaaaaaaa minik burunlarını bile gördük en ince ayrıntısına kadar:) normalde gittiğim drun hastanesi çok kaliteli çok temiz dr da çok ii ii anlaşıyoruz ama nedense şu vitamin yazmadı ya gıcık oldumakannehir dün gittiğim drun da hastanesin beğenmiyorum ama dr akraba olduğu için de çok ilgilendi tek tek herşeye baktı.. napmam gerekiyorr bana akılll verin kızlar lütfenmafoldumben

gunaydin kizlar hayirli pazarlar:=)daha kahvalti yapmadm bebegim kesin acikti ama halsizim:=( dunden beri hic halim yok ve kar yagiyor burda kurtulamadik su kardan:=))yinede guzel gun gecer umarim:=))

a.s.merhaba ikiz anasi allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin amincok zor emek ikiz anasi olmak allah sabrini yardiminida verir amazemuszemusben kendim ikizim tek yumurta ikiziyim ve ikizimde kiz bende kiz aramizda 15dk var,demir eksikligi normalinde burda bayanlara 5,aylik hamileyken vermeye basliyorlar cunki bebek 5,ayindan sonra gerekiyormus ilk aylar anneden tedarik ediyor diyorlar cunki ben kendim icin sordum dr,yok demisti ufak daha demisti,bence sikma canini kesinlikle onlar iyi besleniyor suanda uzulmen endiye etmen normal ama arkadasim guzel insan sakin streslere girme;lmaz:bak cinsiyetlerinide ogrnemisin ben daha bilmiyorum opuyorumnanaktanama kesin kizdir gostermiyor kusunu utaniyor hahahahaopuyorumnanaktansevgilerle esen kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…