2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hayırlı olsun.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Bnck,canım bak sabrettin sonunda muradına erdin canım.

Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen yaaaaa

a.s.guanydin canim birde ben varim galiba ogrenmeyen ben daha bilmyior dr,larim bana bacagini kapiyor diyor ay sinir olacam ya dr,cok ilgileniyor ama gostermiyor kesin kizdir kusunu gostermiyor diyorum sanki kizim olacak:=))ama bende varim ogrenmeyenopuyorumnanaktan

günaydııııın opuyorumnanaktan bugünde burda hava yağışlı kapkara insanın içi daralıyo

günaydııın bayanssulusmile göstermiyosa nazlı bi kızın olacaktır hayırlısı olsun

günaydııın bayanssulusmile göstermiyosa nazlı bi kızın olacaktır hayırlısı olsun

a.s.gunaydin canim ay allah anali babali buyutsun aminoglun oluyomrus allahim saglik versin amin.=))) eger kizim olursa sende:ecrin_bebek:oglan anasisin ya eh gelin adayi sirada olur hahahahaahzemuszemuscanim ah bir ogrensem ama senin adina cok sevindim allah her dail etsin aminallah zanarlardan saklasin

hadi gözün aydın bayanssulusmile akraba dr daha ilgilendiysen bence ona git ben olsam öyle yapardım benimde diğer gittiğim dr kan hapı kalsiyum hapı vermemişti dün gittiğim verdi her yiğidin ayrı yoğurt yiyişi var demek

amin cnm hepimizkini inş. insan öğrenince rahatlıyo konuşurken bile adıyla hitap etmek güzel sende öğrenirsin inş en yakın zamanda kızın olursa alırım oğluşuma kaydirigubbakcemile3

ben bi kahvaltı masasını toplayıp geleyim

olumunekankayizsmile canim ben daha kahvalti yapmadim halim yok hazirlamaya ama erkende acikcasi canimda istemiyor bekliyorum bir saat sonra yaparim daha 9,20geciyor burda erken kar yagiyor iicim karardi resmen elelrine saglik hamarat kadin hali baska olur:lepi:

benim bebişimde kendini göstermedi hala son gitiiğimdede sırtı dönüktü totosunu dödü bize yaramaz ama doktor nerde anladıysa kız gibi dedi ama kesin değil tabi bende kesinleşmesini bekliyorum sabırsızlıkla seninde büyük ihtimalle kızdır heralde kız çocukları geç gösterirmiş saklarmış nekadar terbiyeliler kaydirigubbakcemile3

kızlar dr bana kan hapı değil kan kapsülü vermiş şurup gibi ben öyle içemem ki hap olsaydı daha sorun yoktu sizinkiler nasıl ??

Günaydın kızlar. Kimsecikler yok. Eşim nöbetçi. hava yağmurlo çookkk sıkıcı çokkk.

deniz baris gecti mi bulantilr???? ne zmaan gecti?

a.s merhaba canim bencede kizim olacak ok anzlilar ama saglikli olsunlarda onemi yok canim allahim mutluluk versin ama kizimiz olacak galibaopuyorumnanaktan gostermiyorlar bayanssulusmile

ben ekim annesiyim .. bulantilarla basim deertte .. aranizda tecru]be edinmek istedim...

bizde yaşadık o dönemi cnm hele benim gibi bulantı kimsede olmamıştır sürekli çıkartıyordum kan kusuyodum benimki geçtiyse herkesin geçer 14. haftadan sonra ancak rahatladım ben allah yardımcın olsun

selam kızlar nasılsınız. sabah 7 de evden çıktım. daha yeni döndüm. ygs sınavı vardı ya bugün. çok yoruldum valla...

Merhaba canım,yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bilmiyorumkismile
İnşallah en kısa zmanda öğreneriz.
Randevu tarihini beklemeden gideceğim galiba,hem cinsiyeti için,hemde bebişimin durumunu merak ediyorum,4.aya girdik ama hala karnım büyümedi gibi sanki.
Evet evet kesin beklemiyeceğim okadarsempatiksalakcinni çatladım ayol meraktandelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…