Kızlar hayırlı olsun.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Bnck,canım bak sabrettin sonunda muradına erdin canım.
Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen yaaaaa
a.s.guanydin canim birde ben varim galiba ogrenmeyen ben daha bilmyior dr,larim bana bacagini kapiyor diyor ay sinir olacam ya dr,cok ilgileniyor ama gostermiyor kesin kizdir kusunu gostermiyor diyorum sanki kizim olacak:=))ama bende varim ogrenmeyenopuyorumnanaktan
günaydııın bayanssulusmile göstermiyosa nazlı bi kızın olacaktır hayırlısı olsun
günaydın kızlaarrrr:):):)
dün ben de başka bi dr a gittim cinsiyetlerini görürümüyüz dieee bi tanesi kızzzzzzzz kesinleştiii:):) diğeri göstermedi ama dr kız gibi dedinormalde tek yumurta ikizlerinde farklı cinsiyet olmuyor ama bu doktor arada zar var gibi ama emin değilim dedi büyük oldukları için seçilmez artık dedi küçükken baksaydım görürdüm dedi kafamı karıştırdıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bi de bu dr hemen demir ilacı ve vitamin yazdı .. benim drum yazmadı kaç aydır acaba unuttu mu ?? unuttuysa çok kızarım unutulacak bişi değilaklinialirimsmilemafoldumbenbi de üç boyutlu ultrasona girdikkk (dr eşimin akrabasıydı o yüzden çok ilgilendi) minişlerim çok tatlılardı yaaaaaaaaaa minik burunlarını bile gördük en ince ayrıntısına kadar:) normalde gittiğim drun hastanesi çok kaliteli çok temiz dr da çok ii ii anlaşıyoruz ama nedense şu vitamin yazmadı ya gıcık oldumakannehir dün gittiğim drun da hastanesin beğenmiyorum ama dr akraba olduğu için de çok ilgilendi tek tek herşeye baktı.. napmam gerekiyorr bana akılll verin kızlar lütfenmafoldumben
a.s.gunaydin canim ay allah anali babali buyutsun aminoglun oluyomrus allahim saglik versin amin.=))) eger kizim olursa sende:ecrin_bebek: oglan anasisin ya eh gelin adayi sirada olur hahahahaahzemuszemuscanim ah bir ogrensem ama senin adina cok sevindim allah her dail etsin amin allah zanarlardan saklasin
ben bi kahvaltı masasını toplayıp geleyim
a.s.guanydin canim birde ben varim galiba ogrenmeyen ben daha bilmyior dr,larim bana bacagini kapiyor diyor ay sinir olacam ya dr,cok ilgileniyor ama gostermiyor kesin kizdir kusunu gostermiyor diyorum sanki kizim olacak:=))ama bende varim ogrenmeyenopuyorumnanaktan
Günaydın ennn güzel eylül anneleri...
Kızım hiiç rahat vermiyor bana... 3 ayı da geçtik ama aramazlığa devam.. Bulantılar mide gazı yanmalar ağızdaki metalik tat hepsi ama hepsi devammm...
Umarım sizler iyisinizdir....
ben ekim annesiyim .. bulantilarla basim deertte .. aranizda tecru]be edinmek istedim...
benim bebişimde kendini göstermedi hala son gitiiğimdede sırtı dönüktü totosunu dödü bize yaramaz ama doktor nerde anladıysa kız gibi dedi ama kesin değil tabi bende kesinleşmesini bekliyorum sabırsızlıkla seninde büyük ihtimalle kızdır heralde kız çocukları geç gösterirmiş saklarmış nekadar terbiyeliler kaydirigubbakcemile3
ben ekim annesiyim .. bulantilarla basim deertte .. aranizda tecru]be edinmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?