2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın 2 gündür giremedim nete özlemişim herkesi opuyorumnanaktan

kızlar hepinize cok cok teşekkur edıyorum ..burda sızlerle olmak ve bebegımle ılgılı yazmak cok guzel bı duygu...

selam şekerler bende iki gündür gezdim durdum,şimdi serdim kendimi dinleniyoruzzz...sizler nasılsınız bebişler nasıl?

merhaba arkadaşlar ,
uzun zamandır netle ilgimi kestim :)
aslında bir bakıma da seviniyorum bu duruma
cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun :))
biz de bu hafta carşamba ya da perşembe gideceğiz 3lü test için
inşallah cinsiyeti de öğreniriz

benim göbeğim çok üşüyo yaa
önceden atlet giymezdim yaz kış
şimdi çıtçıtlı badi şart oldu

iiyi aksamlar kizlar bnck mihri01 yalniz deilsiniz bugun oglen girdim kimse yoktu sayilir normal pazarya,umarim bebisler iyidir,kedinize iyi bakin tabiki bebislerede sevgilerle,,,

ii akşamlar herkese
chocotrip böyle bişeyi ilk defa duydum kız ,:))
neden acaba merak ettim

a.s.ah canim merhaba kader arkadasimkaydirigubbakcemile3ikimizde malum ogrenemedimzemuszemusneyse allahim saglik versinde gerisi onemli deil ama catlamamak elde deilkaydirigubbakcemile3opersembe randveum ama ben yarin randevu alip gidecem yoksa catlarim opuyorumnanaktanbenimde karnim yok guzel annelmaz:,bende 17+3 ama kilo verdim 4,kilo 50grm ama karnidma yok ama bebegim haftasina buyuk ve sgalikli birde cok hareketli diyorlarki kesin kiz haftasina gore buyuk diye ayy beklemekten catladim bir dogsun kucakliyalim hayirlisiyla ozaman yeriz bebeklerimizi spriz bebekler senin ki ile hersey gonlunce olsun canimbenimkiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kısmet sanada guten abent :)))

a.s.merhaba canim danke sanada iyi aksamlar dilerim bebis iyidir:=) bugun gun boyu nett e ugrastim su cetvel icin ama beceremedim:=(sanirsam teknoloji ozurluyummkaydirigubbakcemile3sevgilerle saglicakla kalopuyorumnanaktan

çizelgeni ben yapim sen kopyala ticker yerine profil ayarlarından olurmu?

çizelgeni ben yapim sen kopyala ticker yerine profil ayarlarından olurmu?

canim cok saol cok sevinirim inankine ama profimden ticker nerden nasil kopyalacam umarim dogru anlar dogru islem yaparim cunki inanki daha ogrenemedim su sistemi ahh anladim galiba cizgi bolumunu kopyami yapacam sana onumu demek istedin? insallah dogru anladim saol ilgilendin icin:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…