2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çizelgeni ben yapim sen kopyala ticker yerine profil ayarlarından olurmu?

canim simdik benprofime girdim ama yapamadim sence sakincasi yok bence yok ben pin i mi vereyim ismim zaten kismet sen benim adima iki dk girip yapa bilirmisin cunki ben yapamadim:=(((uzulerek diyorum ben resmimide eklemistim ama cikmyior birseyleri yalniz yapiyorum ama nerde bilemiyorum tsklr ilgilendin icin

ben 16 haftamı bitirdim canım bebişin oynadımı ben hala beklemedeyim:))

allah nazardan saklasin amin,canim ben ara sira hisediyorum kaydigini birde ultrasalda cok oynuyor dr,cok hareketli cok aktif dedi baskada sert vurmalari olmadi,zaten cok erken en az benim bildigim 20hftlik ken sert vuruyor cunki kemikleri biraz sertlesmis oluyor mus benim bildigim umarim seni aydinlata bildim bir nebzede olsa,sadece bildigim bu tibbende sanirsam 16-20hft lar arasi galiba,bilmiyorumkismile

Canım senin randevu tarihin yakınmış,benimki taaa 30 nisandaaaa.
Evet dediğin doğru sağlık sıhatli olması çok daha önemli,burdaki arkadaşların çokğu öğrendiği için ister istemez sabırsızlanıyor insan.

nevin canim sanada baya zahmet verdim ama ellerine saglik cok tatli birseydi cok saol,ayrica profinde cok tatli bir kiz gordum sakincasi yoksa senin kiz mi kac yasinda sevgilerle profnide cok begendim cok guzell

evet benim kızım 10 yaşında :)) teyzesi kocaman oldu ::))))

evet benim kızım 10 yaşında :)) teyzesi kocaman oldu ::))))

canim ellerine saglik,oldu sanirsam.ayrica benim kiz ellerinden oper adi dicle oda 13,mayista 10yasina girecek zaten ikinci cocukda 5yill bekledik olmadi,tedaviyle oldu kolmefin bebek yani,allah sana ve enistemize bagislasin,allah saglicakla ikinci yavrunu kucaklamayi nasip etsin amin,sevgilerle

amin cümlemizin
benimde 4 yıldır beklediğim bebek bu :)) olmadı sonunda tüp yaptık
tüp bebek benimki prensesimde :)))
sağlıkla kucağımızada alarız inş....

amin cümlemizin
benimde 4 yıldır beklediğim bebek bu :)) olmadı sonunda tüp yaptık
tüp bebek benimki prensesimde :)))
sağlıkla kucağımızada alarız inş....

olumunekankayizsmile insallah canim desene hemen hemen ayni duyguyu yasiyoruz birazdaha hassas biraz daha tedirgin,sahsen ben oyleyim sanirsam hem kadin hemde anne olarak ve tedavi olmus bir bayan olarak seni ve seninde beni daha iyi anlayacana eminim,allah nazarlardan saklasin.,,,,,

kızlar 5 dakika çıktım kaynatmışsınız gene benimkini ben 3 haftadan beri hareketlerini hissediyorum çok heyecanlı oluyor içimden birşey kayıyor sanki allah herkese bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:

evet çok emek verdim ya
çok stresli bi durum laparoskopi oldum senin gibi iki defa ilaç kullandım
en sonda tüpe karar verdim ama çok zormuş tüp hem canın çok yanıyor iğne ilaç süreç hemde psikolojik yıpratıyor...
çok şükür 3 ayı doldurduk...

kızlar 5 dakika çıktım kaynatmışsınız gene benimkini ben 3 haftadan beri hareketlerini hissediyorum çok heyecanlı oluyor içimden birşey kayıyor sanki allah herkese bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:

ii akşamlar mihricim kaçıncı haftadaydın sen canım

beni psikolojik yikan tek sey her doktora muayeneye gidisimde o kilinikten gozu yasili ve uzuntulu cikislarim oldu,ve hep icimden birgun bend eburdan annelik defterimle cikacam diye bagiriyordum halen unutamiyorum,ben turkiyede tedavi oldum tek yumurta ile ilk denemede: ve o ignenin agrisi ve yakmasi bende de oldu neyse simdik guzel gunler bekliyor guzel anne,ayy prenses geliyor iste bu dunyalara bedel dilerim saglicakla kucaklar ve dilerim allah herkesin gonlune gore verir,aminopuyorumnanaktantadini cikaralim vallahi ohhhkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmilecanim bakindin sana goremedim evet snein baya varmis ama yinede endiye ediyorum kesin yine gostermez hahahha neyse ama icime doguyor kesin kiz cunki gostermiyor bacim bunlar cok nazli olacak ve cok simarik seyler olacaklar ayy ne guzel,olsun bananekaydirigubbakcemile3

çok mutlu oldum senin adına allah tüm evlat hasretiyle yananlarada bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…