çizelgeni ben yapim sen kopyala ticker yerine profil ayarlarından olurmu?
ben 16 haftamı bitirdim canım bebişin oynadımı ben hala beklemedeyim:))
a.s.ah canim merhaba kader arkadasimkaydirigubbakcemile3ikimizde malum ogrenemedimzemuszemusneyse allahim saglik versinde gerisi onemli deil ama catlamamak elde deilkaydirigubbakcemile3opersembe randveum ama ben yarin randevu alip gidecem yoksa catlarim opuyorumnanaktanbenimde karnim yok guzel annelmaz:,bende 17+3 ama kilo verdim 4,kilo 50grm ama karnidma yok ama bebegim haftasina buyuk ve sgalikli birde cok hareketli diyorlarki kesin kiz haftasina gore buyuk diye ayy beklemekten catladim bir dogsun kucakliyalim hayirlisiyla ozaman yeriz bebeklerimizi spriz bebekler senin ki ile hersey gonlunce olsun canimbenimkiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet benim kızım 10 yaşında :)) teyzesi kocaman oldu ::))))
canim ellerine saglik,oldu sanirsam.ayrica benim kiz ellerinden oper adi dicle oda 13,mayista 10yasina girecek zaten ikinci cocukda 5yill bekledik olmadi,tedaviyle oldu kolmefin bebek yani,allah sana ve enistemize bagislasin,allah saglicakla ikinci yavrunu kucaklamayi nasip etsin amin,sevgilerle
amin cümlemizin
benimde 4 yıldır beklediğim bebek bu :)) olmadı sonunda tüp yaptık
tüp bebek benimki prensesimde :)))
sağlıkla kucağımızada alarız inş....
olumunekankayizsmile insallah canim desene hemen hemen ayni duyguyu yasiyoruz birazdaha hassas biraz daha tedirgin,sahsen ben oyleyim sanirsam hem kadin hemde anne olarak ve tedavi olmus bir bayan olarak seni ve seninde beni daha iyi anlayacana eminim,allah nazarlardan saklasin.,,,,,
kızlar 5 dakika çıktım kaynatmışsınız gene benimkini ben 3 haftadan beri hareketlerini hissediyorum çok heyecanlı oluyor içimden birşey kayıyor sanki allah herkese bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:
evet çok emek verdim ya
çok stresli bi durum laparoskopi oldum senin gibi iki defa ilaç kullandım
en sonda tüpe karar verdim ama çok zormuş tüp hem canın çok yanıyor iğne ilaç süreç hemde psikolojik yıpratıyor...
çok şükür 3 ayı doldurduk...
Canım senin randevu tarihin yakınmış,benimki taaa 30 nisandaaaa.
Evet dediğin doğru sağlık sıhatli olması çok daha önemli,burdaki arkadaşların çokğu öğrendiği için ister istemez sabırsızlanıyor insan.
merhaba canım yarın 19 hafta olacağız allah izin verirse ve daha cinsiyeti öğrenemedim bu hafta gidecem doktora o zaman belki gösterir utangaç bebeşimizi :kedi:ii akşamlar mihricim kaçıncı haftadaydın sen canım
çok mutlu oldum senin adına allah tüm evlat hasretiyle yananlarada bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:beni psikolojik yikan tek sey her doktora muayeneye gidisimde o kilinikten gozu yasili ve uzuntulu cikislarim oldu,ve hep icimden birgun bend eburdan annelik defterimle cikacam diye bagiriyordum halen unutamiyorum,ben turkiyede tedavi oldum tek yumurta ile ilk denemede: ve o ignenin agrisi ve yakmasi bende de oldu neyse simdik guzel gunler bekliyor guzel anne,ayy prenses geliyor iste bu dunyalara bedeldilerim saglicakla kucaklar ve dilerim allah herkesin gonlune gore verir,aminopuyorumnanaktantadini cikaralim vallahi ohhhkaydirigubbakcemile3
çok mutlu oldum senin adına allah tüm evlat hasretiyle yananlarada bu duyguyu tattırsın :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?