2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim kısmetcim bugün biraz bebiş kıyafetleri baktım aklıma geldi biz eylülde doğum yapınca inşallah bebişlerimiz kış bebişi olucak ve o zaman daha kışlıklar çıkmamış olacak acaab öncelikli almamız gerekenler neler?

canim benim 10yasinda kizim var ellerinden oper,ben sahsen kizimda fazla almamistim cunki bebek hemen buyuyor aldiklarin hemen kuculuyor ben ce en onemlisi ic giyim ic tulum ayrica haklisin kisa denk geliyor uzun kollu almak lazim ama bence en onemlisi giyimde ic giyim,corap misal kilotlu corap numara misal 52no alirsan digerlerini muhakak 62 al,benim dusuncem bu,misal simdikten hirka ala bilirsin serin havada gider bu mevsimde bulunur ,umarim sahsima yardimci olabildim,ben daha bebege bebek odasini aldim arabsinida hepsi tamam giyimde simdik deilde boyle 7,ayi dusnuyorum cunki yaz sezonu burda bitiyor ama ic giyimi muhakak alacam mayis ta allah nasip ederse sevgilerle

allah bağışlasın kısmet sizi topiğimizde görmek çok güzel çok yardımcı oluyosunuz bize,demek şimdilik tulumları alsak yeter?biberon ne almalıyız sence?

maşallah kismet bende kendime çok ara vermişim diyordum 2 bebek konusunda sen bendende eskiymşssin seninde kızın çok heyecanlımı benimki yerinde duramıyor kardeşi olacağı için :sm_cool:

bence biborunu bir tane ve küçük almak yetrli çünkü bebek senin sütünle doyar inşallah zaten biberana alışan bebek anne sütünü çabuk bırakıyo biberon kendiliğinden aktığı için daha olay geliyor bebeklere

allah bağışlasın kısmet sizi topiğimizde görmek çok güzel çok yardımcı oluyosunuz bize,demek şimdilik tulumları alsak yeter?biberon ne almalıyız sence?

canim sahsen bir biberon cay icin biride mama icin digeride su icin bence 3biberon sart bu donemde en onemlisi cam olamsina dikkat edilmeli cunki dhaa hijyenik,ayrica biberon deilde emzirmeyi dusn sakin korkma arkadasim en iyisi anne sutu bence 3tane al,emzikte ilk once sifr 3haftalik olani tavsiye ederim,sevgilerle arkadasimmm

maşallah kismet bende kendime çok ara vermişim diyordum 2 bebek konusunda sen bendende eskiymşssin seninde kızın çok heyecanlımı benimki yerinde duramıyor kardeşi olacağı için :sm_cool:

evet canim benimle muayenelere giriyor hic durmuyor direk karnimi opup bitkinlik veriyorkaydirigubbakcemile2allah yavrularini sana bagislasin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…