aynen her yerde karnımı öpüyor dışarıda bile utanıyorum o gün çeketimin düğmesini bağlamadım kıyamet koptu dışarıda karnımı kapatıyor kardeşimi üşüteceksin diye inşallah doğuncada böyle olur olumunekankayizsmileevet canim benimle muayenelere giriyor hic durmuyor direk karnimi opup bitkinlik veriyorkaydirigubbakcemile2allah yavrularini sana bagislasin amin
ilk doğumlarınız normailmiydi deneyimli anneler
tamamen zorunlu biraz sorunlu oldu normal diye gittim normal yapamadım kızım 4,300 gr doğdu acil sezeryana alındım ve bebek oksijensiz kaldı 2 gün yoğun bakımda kaldı ve baya sağlık sorunu yaşadım nefes almakta güçlük çekti baya şimdi ise doğru sezeryana gidecem allah izin verirsekendi tercihinmiydi mihri zorunlu mu oldu
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım sendemi bu topiğe katıldın doktora çarşamba gideceğim inş.
aynen her yerde karnımı öpüyor dışarıda bile utanıyorum o gün çeketimin düğmesini bağlamadım kıyamet koptu dışarıda karnımı kapatıyor kardeşimi üşüteceksin diye inşallah doğuncada böyle olur olumunekankayizsmile
canim ben 13,mayis 2000 annesiyim ve kizimi 5,kilo 935 grm normal dogumal dunyaya getirdim,hastanenin ve o eyaletin en buyuk bebegi idi,simdikde kizim daha 10yasinda deil ama boyu 1,52 ve kilosu 47 yasina gore cok buyuk ama ben dgm a 18,girdum 20,34 yaptim bunuda yoga ve yuzmeye borcluyum,bu bebektede allah izin verirse buyuk dogurmak istemiyorum en fazla 3,500grm olursa ama muhakak yuzme ve yogaya gidecem burda 5,aydan itibaren basliyorsun ve sigortamiz oduyor,dr,yoladigi icin,normaldi dogumum ama buyuk dogdu ve istahim cok t,bu bebekte hic yok,ustelik durmadan kilo kaybim avr ama bebegim saglikli,en guzeli normal dogum allah tum annelere bir nefeste dogurmayi nasip etsin amin,saglicakla kal,,uzun oldu ama kaydirigubbakcemile3
yok cnmm yaa seni merak ettim ondan girdim burayaa he demek çarşamba gidiceksinn haber verirsinn banadavereliniortak
tamamen zorunlu biraz sorunlu oldu normal diye gittim normal yapamadım kızım 4,300 gr doğdu acil sezeryana alındım ve bebek oksijensiz kaldı 2 gün yoğun bakımda kaldı ve baya sağlık sorunu yaşadım nefes almakta güçlük çekti baya şimdi ise doğru sezeryana gidecem allah izin verirse
sağol canım arada bakıyorum ama biizm topik hala boş :)))
bizde 2 bebeği henüz daha düşünmüyorduk ama 3 yıldır kardeş diye artık iyice çığrından çıkmıştı kızım artık her gün ağlıyordu ben senden kardeş istemiyorum can yoldaş istiyorum diye bağlama çakiyordu şimdi çok mutlu zemuszemuscanim ya cok guldum aynen benim diclede oyle durmdan opuyor disarida gorsen teyzesi benden esimden cok duskun zaten cocuk cok hayal kirikligi yasadi ikincim benim 5yil olmadi en son tedavi ile oldu en cok kizim icin istedim olmasini,hep yalnizdi yiyenlerim 2sertane o ise tek bazen inatci hircindi cocuk psikriyatristi tek diyordu onun icin gercekten hamile oldumu duydu bana su getirmeler inadi hepsi gecti,insallah dogdumuda boyle olur,kismet bakalim ne olacak canim,
sağol canım arada bakıyorum ama biizm topik hala boş :)))
mihri senin kız ne güzel istiyor kardeşini seviyor
benimki hiç istemiyor ya kabullenmiyor bi türlü
ben sana yetmiyormuydum dedi
konusunu bil açmak istemiyor ya
napacaz bilmiyorum
inş. olunca severde zorlanmam
şimdi çok zorluyor beni sabrımı sınıyor[/QUOTn
nevin cigim canim benim cok normal ama senin icin uzuldum cunki hamilelikte sebira cok ihtiyacimiz var haklisin,ama sukadarini diyeyim saniyorkine bebek olunca ona olan ilgi sevgi bitecek ama bunu ona gostermek lazim,ayy ama annesi inankine gecer cunki simdik yeni ya normal,,benim ablamin ilk kizi 15yasinda idi ikincide daha 7aylik yiyenim kiymaet koparti istemem ben buyugum soyle boyle derken bebek dogdu simdik kucagindan birakmiyor,inan bana,opuyorumnanaktan
belki bebek doğunca değişir kıskanırsa çekeceğin var inşallah çok sever kardeşinimihri senin kız ne güzel istiyor kardeşini seviyor
benimki hiç istemiyor ya kabullenmiyor bi türlü
ben sana yetmiyormuydum dedi
konusunu bil açmak istemiyor ya
napacaz bilmiyorum
inş. olunca severde zorlanmam
şimdi çok zorluyor beni sabrımı sınıyor
sorma zeynepp yaa dilan dedikii ptesi saat 2 de toplanalım ama bilmem ben sabah giriyom evde olunca açık oluyo burası zaten hep işleri yapıyom pc açıkken arada bakıyom
amin hepimizinkini korusun rabbimmihri cigim canim hemsom dilerim rabbim zamanli dunyaya getirmeni nasip eder dualarim seninle olsun amin,hic korkma bir solukta bebegini tam zamaninda kucaklarsin annesi,gecmis olsun bak cok tatli bir kizin var allah onuda bagislasin oy oy yerim ben bebiside o tatlicimcimeyi de,allah nazarlardan saklasin
canım o topik benim hamile kalmadan önce sotmet ettiğim topik ama arkadaşlar dağıldı inş. tekrar toplanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?