2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde eşim gece olmuyor bazen ama biz alıştık bebeğin olursa sende alışırsın :ecrin_bebek:

canim ben ilk evlendimde yalniz kalamazdim kanyim yada gorumcem olurdu benimle baktim birgun olacak gibi deil dedim artik tek kalirim inanki alistim eh tam 11devirdim,alistim simdikte kalabalik istemiyorum hahaha haklisin alisiyor insan

ay bi gelseydiler ya :)))
heyecanlanıyorum ben çok :)))
mihri kısmet inş. öyle olur ya
transferden sonra evde yattım komşum dedi kızıma bak annene yardım et kalkamıyo
dönüp dedi banane kendi etti çeksin :))))

allah yardimcin olsun ama annesi birgun kabullenecek zaten kabullenmek zorunda kalacak,inan hic kafana takma ya sabir de yeter,opuyorumnanaktan

kizlar ekran basinda durmak deilde bel agrisi beni mahvediyor briaz cikayim uyuyamasam yine gelirim,kendinize iy bakin iyi geceler,dilerim guzel bir haftaya baslar herkez nese saglik dolu bir hafta ve bir omur versin allahim amin

kızlar kusura bakmayın yetiştirmem gereken dosyalar var oyüzden sürekli bakamıyorum bisde iyiyis bol bol bel ağrısı dışında tabi :)

ii geceler herkese tatlı rüyalar
bende çıkıyorum aeolun...

slm kızlar 15gün kadar yoktum.buralarda benimde oğluşum olcak allahın izniyle.umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde sağlıklıdır inşallah.ii geceler meleklerinizle birlikte tatlı rüyalar...

selam kızlar cinsiyeti belli olan tüm annelerimizin gözü aydı.

dün bebek görmeye gittim bi ablamızın bebişi oldu.
erkek bebek adını Mikail koymuşlar.
ablam annesinin saçlarını boyarken bebiş hep benim kucağımdaydı Allahım o ne güzelllik öyle öldüm bittim resmen.
15 günlük daha hep uyuyo o kadar rahatına düşkünki beyimiz kucağıma alıyorum şekilden şekle sokuyorum ama nasıl canıma sokasım geliyor eşime anlata anlata bitiremedim birde kendi bebeğimiz doğsa naparım bilmem...
minnacık elleri oyyy o bileği benim başparmağım kadar parmakları kürdan kadar yaaa bizimde zamanımız gelsin doğuralım artık...
şimdi bile göresim var o miniciği.
hatta kokusu elime sinmiş koklaya koklaya bi kaldım.

diyorum ki kendi kendime eskidende bebek görmeye giderdim ama ne bileyim hayırlı olsun der öylesine bakardım ama bu kadar etkilenmezdim demekki hamile olunca başkaymış.
ömrü hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah miniğin.
hala gözümün önünde o güzelliği yaaa....

lilacigim gunaydin gozunuz aydin allah annali babali buyutsun amin,sanirsam teyze oldun cok guzel bir duygu bilirim,sevgilerlea.s.

gunaydin eylul analari,kimse yokmu:=)) ya uykuyu seviyorum ama hamile oldumdan beri dogru durust uyku yok::=))GUZEL BIR GUN GUZEL BIR HAFTA GECIRMENIZ DILEGIYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…