2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım iiyizz senle oğluşun nasılll:)::):):)
ayy valla benim kızlarda senin yakışıklıya öpücük yolluyolarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oğluşum inşallah iyidir bugün karnımı geriyor olumunekankayizsmileGörüşürüz sonra seve seve öpücükleri aldı oğluşum Şeniz

Canım çok yakışmış güle güle giy.
Yaa kızlar hepiniz ne kdar zayıfsınız yaa,bu yüzden hamilelik size daha çok yakışıyor.

canım ben daha 2 kilo aldım 5. ayıma gircem :CüvCüv: :sm_cool::sm_cool::sm_cool: 51 ile başladım şimdi 53üm benim boyumda kısa o yüzden kilo almaktan çok korkuyorummm çirkin olurum diee delikafadulden

cnm bence hamilelik herkese yakışır
böyle büyük bi mucizeyi taşıyan bi kadın çirkin olamaz bence
eminim sende çok tatlı olmuşsundur

Sana katılıyorum bende daha büyüsün istiyorum kardeşim duba diyor :)Küçük dubayım büyük duba olabilmek için uğraşıyorum diyorum Hamileliğin tadını çıkartın varsın kocaman olsun göbüşler bedenler bugünlere gelebilmek için çoğumuz neler yapmadık Rabbimize şükürler olsun..

kesinlikle katiliyorum! dunyanin en tatli mucizelerini karninda tasiyan anneler de dunyanin en tatli ve guzelleri olacak :enbuyukkk:

ben zayıf değilim :)) boyum kısa 1.56 kilom 54,5 vereliniortak

Canım yaa kilo takıntım çok fazla olduğu için kimin resmine baksam incecik görüyorum valla.

Doğru söylüyorsun canım da ,zayıfların karnı hemen çıkıveriyor ya ona hevesleniyorum.
kilolu olunca göbüş daha geç belli oluyor.

canım ben daha 2 kilo aldım 5. ayıma gircem :CüvCüv: :sm_cool::sm_cool::sm_cool: 51 ile başladım şimdi 53üm benim boyumda kısa o yüzden kilo almaktan çok korkuyorummm çirkin olurum diee delikafadulden

ınşallah almazsın canım.Bende 6 kilo verdim 1 kilosunu gerli aldım ama 73 kiloyum boyum 1,68 inşallah çok fazla kilo almayız.

canim hayirlisi insallah sikma canini ben down sedromu testi yaptirmadim risk grubunda degilmisim burdaki doktor yapmadi gerci hepimizde ihtimal zaten olsada aldirmiyacagima gore cokta istemedim hayirlisi :) bu arada ben hala hisetmiyorum hareket bagirsak sancisi var o kadar

ben fazla kilo almadim hala eski kiyafetlerimi giyiyorum 2 kilo belki 38 beden oluyor ama gobis yavas yavas cikiyor beden degistiricem mecbur

kızlar ben güzelleşmeye başladım erkek anneleri güzelleşirmiş ya yüzümde sivilce falan kalmadı eşimde diyo sen ne kadar güzelleştin diyo ayy çok hoşuma gidiyo sırnaşık şey

kızlar ben güzelleşmeye başladım erkek anneleri güzelleşirmiş ya yüzümde sivilce falan kalmadı eşimde diyo sen ne kadar güzelleştin diyo ayy çok hoşuma gidiyo sırnaşık şey

bende cirkinlesiyorum sivilcem yok ama sanki cildim degisti suratim uzadi gicik oluyorum saclarim dersen acayip kiriliyo pirasa gibi oldu ne sursem fayda etmiyo sacim cildim kupkuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…