2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar ben hazırlanıp gidiyim doktora gelince yazarım size inş ben yanlış anlamışımdır risk fln yoktur

hayırlı haberle gel canım inşallah ama dr her söylediğini kafana takma ben hastaneden çıktım dediğini unutttum sende öyle yap nekadar riks varsa onlar söylüyor llah bebişini ve seni korusun

kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek

evet canım moralini mozma bu testlerin sonuçları kesin değil herşeyin en güzelini doğrusunu YARADAN bilir sen duanı eksik etme ALLAH ın izniyle bebeklerimizi sağsalim kucaklarımıza alıcaz

kızlar bu arada gögüs ucları catlak olan var mı? benim dogustan catlak dogumdan sonra emzirirken cok zorlanırsın diyorlar. catlak olmayanların bile catlıyormus.

kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek

canım olumlu düşün olumlu gelişir herşeyy( secrettt))) kötü bişi getirme aklına hayırlısıyla bişicikler olmaz :):) minik meleğini düşünnn:):) sen kendini üzüp de onu da üzmeee hadii koş doktoraaa güzel haberlerini bekiyoruzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

cnm morelini bozma detaylı ultrason cektir. dün doktor bana 2li 3lü testlere göre detaylı daha kesin cözüm dedi. insallah bi sorun cıkmaz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. demekki kaşıntı herkesin sorunuymuş bu aralar. ben de kaşınıyorum. özellikle göğüslerim ve bacaklarımın iç tarafı. önceden kaşıyorsum. ama şimdi kaşınma hissi geldikçe vazelin sürüyorum. hem vazelini sürerken masaj gibi oluyor kaşınma hissi gidiyor hem de yağlandırıyorum cildimi.

suray ve ysm_ysm içinizi ferah tutun kızlar. bu testle o kadar güvenilir değil. göreceksiniz Allah'ın izniyle bebişleriniz sağlıklı olacak. benim içime öyle doğuyor.

gamzecim canım kız sen bebişlerin cinsiyetini ne zaman öğrendin. gözün aydın kızların geliyormuş. Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin. seçtiğin isimler çok güzel. Diyar ve Derin yazmıştın galiba. çok güzel isimler. ne yap et eşini ikna etmeye bak...

uyumaya gidiyoruz demeyin çalışan annelerin de canı çekiyor bende uyumak istiyorum ama mümkün değil akşamı beklemk zorundayım.

kızlar biz bugün 17 haftayı bitirdik Allahın izniyle
dün oğlumla gezmelere gittik teyzeleri büyümüş maşallah dedi bize
resim çekildik dün sizlerlede paylaşatım dedim
alıntı yapmayın kızlar sonra silicem
sildim

Son düzenleme:

tşk tatlımmmmmm:):):) haftasonu öğrendik cinsiyetleriniii:):) eşimi de ik na ettim gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen hemen geçsin zaman sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı yaaaaaaaaa:):):)

Ayşecim bu ne güzellik böyle...
Senin de pek göbeğin çıkmamış... ne güzel...
Benim de çıkmadı.. Ama benim zaten göbek her daim 5 aylık gibi olduğu için heralde 5. aydan sonrabaşlar büyümeye heralde
Çok kilolu başladığm için haileliğe zaten ilk 4 ay kilo almamam gerekiyordu, almadım da çok şükür...

A&S canım maşallah sana,
Göbeğin pek çıkmamış ama çok tatlı görünüyorsun maşallah sana.Bende sadece benimki öyle zanneiyordum.
Ama ben seninki iinnceciikk değilm tabi maşallahım var ama biraz göbeğim belli olsun istitorum.

Günaydınlar eylülün Güzel anneleri opuyorumnanaktan
Bugün karnımda gerilme ağrı var Büyüyor sanırım

senle günlerimiz aynı :):):)kaç kilo aldınn??ben sözde 2 kilo aldım ama daha fazla almış gibi hissediyorummm sen maşallah manken gibisiiinnzemuszemusbayanssulusmile

canım sen iki can taşıyosun bence az bile almışsın ben henüz 1 kilo almadım 54 ile başladım 54.7 kg olmuşum ama bana kalsa 5 kilo almış gibiyim sanki hantallaştım
hatta dün bekar arkadaşlarım kim hamile diye göbek yarıştırdılar benimle:kedi:

canım çok teşekkür ederim
evt pek çıkmadı daha doğrusu hala bel çukurum var ondan çıkmamış gibi duruyor
sivri bi karnım var çok komik eşim çok gülüyor topmu yuttun diye
benim çok şükür ideal gidiyor bundan sonra her hafta 500 gr alınması idealmiş bende 300 400 gr alıyorum meleğimin gelişimide çok ii 5 ün önden gidiyor maşallah
hle meleklerimiz gelsinde kiloları vermek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…