saolun kızlar ben hazırlanıp gidiyim doktora gelince yazarım size inş ben yanlış anlamışımdır risk fln yoktur
kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek
kızlar yatmaya gitmek istiyorum ama sizden ayrılıp gidemiyorum ayrılamıyorum gece uyuyamıyorum sabahtan eşime erken kalkıyorum uykum var ama gidemiyoooooooooooooommmmmmmmboshayallersmile
kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek
canım olumlu düşün olumlu gelişir herşeyy( secrettt))) kötü bişi getirme aklına hayırlısıyla bişicikler olmaz :):) minik meleğini düşünnn:):) sen kendini üzüp de onu da üzmeee hadii koş doktoraaa güzel haberlerini bekiyoruzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq:
gamzecim canım kız sen bebişlerin cinsiyetini ne zaman öğrendin. gözün aydın kızların geliyormuş. Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin. seçtiğin isimler çok güzel. Diyar ve Derin yazmıştın galiba. çok güzel isimler. ne yap et eşini ikna etmeye bak...
anam ne hoş çıkmışsın sen öleee :):) hiç hamiş gibi değilsin maşallahhhh
çok sağol cnm böyle güzel şeyleri duyunca moralim yükseliyor
senle günlerimiz aynı :):):)kaç kilo aldınn??ben sözde 2 kilo aldım ama daha fazla almış gibi hissediyorummm sen maşallah manken gibisiiinnzemuszemusbayanssulusmile
Ayşecim bu ne güzellik böyle...
Senin de pek göbeğin çıkmamış... ne güzel...
Benim de çıkmadı.. Ama benim zaten göbek her daim 5 aylık gibi olduğu için heralde 5. aydan sonrabaşlar büyümeye heralde
Çok kilolu başladığm için haileliğe zaten ilk 4 ay kilo almamam gerekiyordu, almadım da çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?