2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım yaa benimde öyle önceden göbeğim olduğu için karnım çıkmamış gibi sanki.
Ama eşim büyüdü biraz deyip duruyor
Akşama göbüşümün resmini koyacam bakalım ne diyeceksiniz.

canım çok sağol benim göbüş yandan daha net belli önden arkadan bişey yok yanlardan genişlemedim sende resim koy tatlım bakalım nasıl olmuş göbüşün

Günaydınlar eylülün Güzel anneleri opuyorumnanaktan
Bugün karnımda gerilme ağrı var Büyüyor sanırım
günaydın cnm hoşgeldin
büyüyodur tatlım meleğin

günaydınnnn

dün alışverişe çıktım hamile kot pantolonu aldım ara ara beden yok 42 beden 40 beden bu ne dedim hamile kalanlar hep böyle miii :))) en sonunda 36 buldum da aldım kaydirigubbakcemile3 2 tanede gömlek aldım gömlekler çok güzel altı lastikli yaza rahatlıkla giyerim diye L beden (((((((( popomun yanlar çıkmış göğüs almış başını gidiyor göbekleeeeee yükleyim de bi görün halimi :)))))))))

cnm hoşgeldin merak ettim yüklede görelim seni ve meleğini
bende bi hamile kotu aldım bi hata yaptım rahat olsun diye 38 aldım
çuval gibi ya komşum yanlarından aldı belindeki lastiği sonuna kadar sıkıyorum yok yinede belimden düşüyor sanırım 9 aylıkken tam olur
neyse bebişim rahat etsinde artık bu arada cicilerininde resimleri bekliyorum

A&S ŞıMDı GÖRDÜM FOTOLARINI MAŞALLAH ANALI OĞULLU NE TATLISINIZ ÖYLE ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

eşimde 38 al dedi normalde de 36 giyiyorum ama hamile pantolonlarının kalıpları daha büyük olduğu için o pantolon bile büyük geldi bana arkası çirkin duruyo ama gömlekle kamufle ederim napim popo kısmı bol :))) tek gömlekli olanı koydum birazdan çeker koyarım yeni fotoları:1hug:

gamzem ikizler nasıldiyar ve derinimizi öpüyoruz Helede oğluşum öpücük yolluyor kaydirigubbakcemile3

A&S hic hamile gibi durmuyorsun sadece gobusun cikmis yoksa kendin manken gibisin ya cok imrendim :hooray: Allah nazardan korusun! ben kendim 7 kilo aldm. cok hizli gittim ve kendimi cok agir hissedyom naniknanik ama gobusum bayagi cikti insallah yakinda resim koyarim :CüvCüv:

Canım çok yakışmış güle güle giy.
Yaa kızlar hepiniz ne kdar zayıfsınız yaa,bu yüzden hamilelik size daha çok yakışıyor.

Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım öpüyorum sizleri

iyi dinlenmeler cnm

canım çok teşekkür ederim pek kilo almadım gnetik galiba ablamlarda pek almadılar
senin meleğin bizimkilerden büyük kilo alman normal bizde bundan sonra alıcaz inş
göbüşünü koy evt merak ettim

Canım çok yakışmış güle güle giy.
Yaa kızlar hepiniz ne kdar zayıfsınız yaa,bu yüzden hamilelik size daha çok yakışıyor.

cnm bence hamilelik herkese yakışır
böyle büyük bi mucizeyi taşıyan bi kadın çirkin olamaz bence
eminim sende çok tatlı olmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…