Ayşecim bu ne güzellik böyle...
Senin de pek göbeğin çıkmamış... ne güzel...
Benim de çıkmadı.. Ama benim zaten göbek her daim 5 aylık gibi olduğu için heralde 5. aydan sonrabaşlar büyümeye heralde
Çok kilolu başladığm için haileliğe zaten ilk 4 ay kilo almamam gerekiyordu, almadım da çok şükür...
A&S canım maşallah sana,
Göbeğin pek çıkmamış ama çok tatlı görünüyorsun maşallah sana.Bende sadece benimki öyle zanneiyordum.
Ama ben seninki iinnceciikk değilm tabi maşallahım var ama biraz göbeğim belli olsun istitorum.
günaydın cnm hoşgeldinGünaydınlar eylülün Güzel anneleri opuyorumnanaktan
Bugün karnımda gerilme ağrı var Büyüyor sanırım
canım çok sağol benim göbüş yandan daha net belli önden arkadan bişey yok yanlardan genişlemedim sende resim koy tatlım bakalım nasıl olmuş göbüşün
günaydın cnm hoşgeldin
büyüyodur tatlım meleğin
günaydınnnn
dün alışverişe çıktım hamile kot pantolonu aldım ara ara beden yok 42 beden 40 beden bu ne dedim hamile kalanlar hep böyle miii :))) en sonunda 36 buldum da aldım kaydirigubbakcemile3 2 tanede gömlek aldım gömlekler çok güzel altı lastikli yaza rahatlıkla giyerim diye L beden(((((((( popomun yanlar çıkmış göğüs almış başını gidiyor göbekleeeeee yükleyim de bi görün halimi :)))))))))
A&S ŞİMDİ GÖRDÜM FOTOLARINI MAŞALLAH ANALI OĞULLU NE TATLISINIZ ÖYLE ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
cnm hoşgeldin merak ettim yüklede görelim seni ve meleğini
bende bi hamile kotu aldım bi hata yaptım rahat olsun diye 38 aldım
çuval gibi ya komşum yanlarından aldı belindeki lastiği sonuna kadar sıkıyorum yok yinede belimden düşüyor sanırım 9 aylıkken tam olur
neyse bebişim rahat etsinde artık bu arada cicilerininde resimleri bekliyorum
eşimde 38 al dedi normalde de 36 giyiyorum ama hamile pantolonlarının kalıpları daha büyük olduğu için o pantolon bile büyük geldi bana arkası çirkin duruyo ama gömlekle kamufle ederim napim popo kısmı bol :))) tek gömlekli olanı koydum birazdan çeker koyarım yeni fotoları:1hug:
Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım öpüyorum sizleri
A&S hic hamile gibi durmuyorsun sadece gobusun cikmis yoksa kendin manken gibisin ya cok imrendim :hooray: Allah nazardan korusun!ben kendim 7 kilo aldm. cok hizli gittim ve kendimi cok agir hissedyom naniknanik ama gobusum bayagi cikti insallah yakinda resim koyarim :CüvCüv:
gamzem ikizler nasıldiyar ve derinimizi öpüyoruz Helede oğluşum öpücük yolluyor kaydirigubbakcemile3
Canım çok yakışmış güle güle giy.
Yaa kızlar hepiniz ne kdar zayıfsınız yaa,bu yüzden hamilelik size daha çok yakışıyor.
Canım çok yakışmış güle güle giy.
Yaa kızlar hepiniz ne kdar zayıfsınız yaa,bu yüzden hamilelik size daha çok yakışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?