ben pek kontrol etmiyorum açıkcası hehe bi de boyum kısa top gibi olcam delikafadulden
gecende baska bi forumda bi arkadasin yazdigini okumustum ve cok gulmustum kaydirigubbakcemile3 kizin boyu kisaymis ve bayagi da kilo almis. kocasi onu karpuzum diye seviyormus bide kendisi bi tane yesil elbise almis tam da karpuz gibiydim diyordu sırnaşık şey bana cok tatli geldi ya.. yakinda ben de oyle olucam galiba. benim boyum da cok uzun sayilmaz
bende cirkinlesiyorum sivilcem yok ama sanki cildim degisti suratim uzadi gicik oluyorum saclarim dersen acayip kiriliyo pirasa gibi oldu ne sursem fayda etmiyo sacim cildim kupkuru
merheba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli ne gibi değişiklikler başladııı
saltanatcım naber cnm
kızlar ben güzelleşmeye başladım erkek anneleri güzelleşirmiş ya yüzümde sivilce falan kalmadı eşimde diyo sen ne kadar güzelleştin diyo ayy çok hoşuma gidiyo sırnaşık şey
senin yaramazinin cinsiyeti belli olmusmuydu? yanlis hatirlamiyorsam sen kocam izin vermyo ancak dogduktan sonra ogrencem mi diyordun? yani belki seninki kizdir diyorum da zemuszemus ben bazen guzellesyorum , bazen cirkinlesyorum kafam katisti artk kafamçokkarıştı
oyyy aysecim sen nereye kayboldun? ozlettin yaw kendini!! a.s. biz iyiyoz Allah'a cok sukur!! buyuyoruz yavas yavas ama hala yaramazimizin cinsiyetini ogrenemedik...sen nasilsin tatlim? :CüvCüv:
bnck canim sen avatarini mi degistirdin? baska bnck sandim :uhm:
hala bilmiyorum evet icime kiz gibi doguyor ama yinede bilemem tabi belki doktora gizlice sorarim ama aldigim seylerden anlar kopcam o zaman bakalim merak ediyorum ama :)
ya giremedim uzun zamandır bizimde iyidir hamdolsun uğraşıoruz cimcimemle
kıpraşmaya başladı baya :)))
evet ya bende onu dicektim bi sen kaldın öğrenemeyen ne zaman doktor kontrolün
hehehehe :roflol: napcan simdi? bisey yicen mi? sengözlerimebaksanab
gecende baska bi forumda bi arkadasin yazdigini okumustum ve cok gulmustum kaydirigubbakcemile3 kizin boyu kisaymis ve bayagi da kilo almis. kocasi onu karpuzum diye seviyormus bide kendisi bi tane yesil elbise almis tam da karpuz gibiydim diyordu sırnaşık şey bana cok tatli geldi ya.. yakinda ben de oyle olucam galiba. benim boyum da cok uzun sayilmaz
kontrol 26 Nisanda delikafadulden aslinda beklemicektim baska dr-a gidip ogrenecektim ama bisekilde dayaniyorumhastaneye gidip durmaktan nefret edyom kafamçokkarıştı
aynen canımmm daha cinsiyeti öğrenmeden eşim sen pek bi güzelleştin diyordu
bende hep içimden erkek mi olacak diyordum
yüzüm pırıl pırıl nasıl parlak oldu
ne bi sivilce bi leke bişey
kendinden fondotenli gibi maşallahhhhh tü tü tü kaydirigubbakcemile3
saltanat göstermediğine göre kız olabilir son göbeğini görmedim sivrimi yuvarlakmı
benim icime erkk gibi doguyor yerimseniben bakalim insallah saglikli gelsinler
oooooohhh keyfini çıkardın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?