2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben pek kontrol etmiyorum açıkcası hehe bi de boyum kısa top gibi olcam delikafadulden

gecende baska bi forumda bi arkadasin yazdigini okumustum ve cok gulmustum kaydirigubbakcemile3 kizin boyu kisaymis ve bayagi da kilo almis. kocasi onu karpuzum diye seviyormus bide kendisi bi tane yesil elbise almis tam da karpuz gibiydim diyordu sırnaşık şey bana cok tatli geldi ya.. yakinda ben de oyle olucam galiba. benim boyum da cok uzun sayilmaz

:roflol: :roflol:

bende cirkinlesiyorum sivilcem yok ama sanki cildim degisti suratim uzadi gicik oluyorum saclarim dersen acayip kiriliyo pirasa gibi oldu ne sursem fayda etmiyo sacim cildim kupkuru

senin yaramazinin cinsiyeti belli olmusmuydu? yanlis hatirlamiyorsam sen kocam izin vermyo ancak dogduktan sonra ogrencem mi diyordun? yani belki seninki kizdir diyorum da zemuszemus ben bazen guzellesyorum , bazen cirkinlesyorum kafam katisti artk kafamçokkarıştı

merheba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli ne gibi değişiklikler başladııı
saltanatcım naber cnm

merheba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli ne gibi değişiklikler başladııı
saltanatcım naber cnm

oyyy aysecim sen nereye kayboldun? ozlettin yaw kendini!! a.s. biz iyiyoz Allah'a cok sukur!! buyuyoruz yavas yavas ama hala yaramazimizin cinsiyetini ogrenemedik... sen nasilsin tatlim? :CüvCüv:

kızlar ben güzelleşmeye başladım erkek anneleri güzelleşirmiş ya yüzümde sivilce falan kalmadı eşimde diyo sen ne kadar güzelleştin diyo ayy çok hoşuma gidiyo sırnaşık şey

aynen canımmm daha cinsiyeti öğrenmeden eşim sen pek bi güzelleştin diyordu
bende hep içimden erkek mi olacak diyordum
yüzüm pırıl pırıl nasıl parlak oldu
ne bi sivilce bi leke bişey
kendinden fondotenli gibi maşallahhhhh tü tü tü kaydirigubbakcemile3

hala bilmiyorum evet icime kiz gibi doguyor ama yinede bilemem tabi belki doktora gizlice sorarim ama aldigim seylerden anlar kopcam o zaman bakalim merak ediyorum ama :)

oyyy aysecim sen nereye kayboldun? ozlettin yaw kendini!! a.s. biz iyiyoz Allah'a cok sukur!! buyuyoruz yavas yavas ama hala yaramazimizin cinsiyetini ogrenemedik... sen nasilsin tatlim? :CüvCüv:

ya giremedim uzun zamandır bizimde iyidir hamdolsun uğraşıoruz cimcimemle
kıpraşmaya başladı baya :)))
evet ya bende onu dicektim bi sen kaldın öğrenemeyen ne zaman doktor kontrolün

saltanat göstermediğine göre kız olabilir son göbeğini görmedim sivrimi yuvarlakmı

ya giremedim uzun zamandır bizimde iyidir hamdolsun uğraşıoruz cimcimemle
kıpraşmaya başladı baya :)))
evet ya bende onu dicektim bi sen kaldın öğrenemeyen ne zaman doktor kontrolün

kontrol 26 Nisanda delikafadulden aslinda beklemicektim baska dr-a gidip ogrenecektim ama bisekilde dayaniyorum hastaneye gidip durmaktan nefret edyom kafamçokkarıştı

hehehehe :roflol: napcan simdi? bisey yicen mi? sengözlerimebaksanab

Yedim bile bacıııımkaydirigubbakcemile3,hiç dayanamıyorum açlığa yaaa.:kedi:

:roflol::roflol: eşimde bana tosunum diyooorr kaydirigubbakcemile3
Ay evlendiğimde 55 kioydum sonra ne oldu anlamadım bir hoop tosun oldum çıktımkaydirigubbakcemile3

kontrol 26 Nisanda delikafadulden aslinda beklemicektim baska dr-a gidip ogrenecektim ama bisekilde dayaniyorum hastaneye gidip durmaktan nefret edyom kafamçokkarıştı

hımmm o zaman belli olur hayaatım
bende zırt bırt hastaneye gitmeyi çok seviyorum ama dün nefret ettim
yeni mahalle doğum evine gittim ayrıntılı usgmi para vermeden yaptırayım diye
saatlerce sıra bekledim önce muayene olcam
neyse oldum muayene doktor monitörü bana çevirmiyo kendisi bakıyo bebeği hiç görmedim ne kilo ne boy ne hafta hiç bişey söylemedi
üstüne bide detaylı usgyi her gebeye yapmıyoruz diyince
sıkıntıdan beklemekten tansiyonum yükseldi

ayyy tövbeee bi daha devlet hastanesimiii gidicem parasıyla yaptırcam ya bu ne

oooooohhh keyfini çıkarın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

saltanat göstermediğine göre kız olabilir son göbeğini görmedim sivrimi yuvarlakmı

ya iste en son martin sonlarinda gittik kontrole orda gostermedi bide doktorum da gormek icin o kdr cok caba sarfetmedi. burda 20li haftalardan once cinsiyeti soyleme pek meyilli degiller :dilcikar: benim icim erkk doguyor karnim da aslinda biraz sivri gibi bide cok ta cirkinlesmedim. (belki de guzellestim ama bazen oyle yorgun ve daginik oldugum gunler de oluyo) -tatlicadiarzu- bilmiyorum ya

[QUOTE
:roflol::roflol: eşimde bana tosunum diyooorr kaydirigubbakcemile3
Ay evlendiğimde 55 kioydum sonra ne oldu anlamadım bir hoop tosun oldum çıktımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayy o zaman kocisin sana cok iyi bakmis kaydirigubbakcemile3 kocislerimizin sevgili karpuzlari olucaz hehehe sositososito

oooooohhh keyfini çıkardın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya benimkide kız ama nedense aynıyım değişiklik yok
ilk hamileliğimdede kızdı yüzüme bakılmıyordu
sivilce dolmuştu yüzüm
rengim solmuştu dudaklar beyaz göz çükürlarım mosmor
inanmıcaksınız ama burnım büyümüştü resmen :))))

şimdi öyle değil anlamadım bide doktor hayır kız değil erkekmiş derse :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…