2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooooohhh keyfini çıkarın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benim esim cirkinlestim diyorum hala yag yakiyo sen benim icin cok guzelsin diyo surekliama cildimde bir tuhaflik var fondoten bile siritiyo sanki yuzum uzadi zaten tum vucudum kupkuru saclarim pirasa gibi uzuyo ama kupkuru uff ya sanki burnum bile dgisti goguslerim 85 idi zaten simdi 90 oldular bende ufak tefek bir seyim kalca ayni duruyo gobelk ilerliyo birde yanlar genisliyo tabi hic sevmedium bu durumu tessellim komsumuz var bebegi var kadin incecik kosu yapiyo dogumdan sonra incecik olcam diyorum ama bilmem artik

canım saydıklarının hepsi bende mevcut hayırlısıyla kız bekliyoruz ama yüzüme bakılmıyor gören herkes ne olmuş sana böyle ya diyor moralim bozuluyor yüzüm solgun sivilceli gözlerimin altı morarmış:d

evet yaa dogum evler oyle.. burda da devlet hastaneleri bedava ama kalabalik ve dr-lar da cok ilgilenmiyorlar. ama burdaki ozellerde bisey yokken para icin hastalik uydururak oraya buraya kosturyor ve bi suru luzumsuz testler falan yaptiryo :jeyyar: onn icin ben devlete gidiyorum onlar cok canim cicim diye ilgilenmeseler de bosuna korkutmyolar sadece yapmasi gerekeni yapyolar

ayneeennn...boyum kısa popom yana doğru genişliyor göbek önden çıkıyor iyice göğüsler 90 a gelmek üzere 34 beden giyerdim ben pantolonlarım bacağımdan yukarı çıkmıyor hiç bişeyim olmuyo artık ne yazıkki aman diyorum tek kızım prenses gibi olsun da ben dünya çirkini olmaya razıyım kaydirigubbakcemile3 eski formuma girerim hemencecik

oooooohhh keyfini çıkarın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bayanssulusmile bayanssulusmile ne yalan çıkarıyorum valla
gözümün altındaki siyahlık filan hep yok oldu
ama ben kilo alıp verirsem hep yüzümden belli olur
şimdi biraz aldım ya onunla da alakalı olabilir

canim ya cinsiyet gobekten acaba belli olurmu tahmin yani benimki top gibi direkt top yani yanlar biraz genisledi yanlarimla birlikte buyuyo :)

canım erkekte yandan görünüş sivri oluyo kızdada ya top gibi yada yaygın oluyo
bilmiyorum ama genelde bu tutuyo ben sivri olupta kız olan hiç görmedim
resmin varmı canım senin

maşallah ne güzel herşey yiyorsunuz
benim canım hiç yemek istemiyor
ne kadar kendimi zorlasamsa oğlum için yemem lazım
hep zorluyorum kendimi

siz misal bir günde neler yiyorsunuz??????????

boşver moralini bozma kızın ödünç alıyor güzelliğini öylee düşün :)
ne güzel bi bebişin olacak hem doğumu yap bir saat sonra aynaya bak
anında nasıl teninin parladığını nasıl güzelleştiğini göreceksin ve inanamayacksın :)
yeni doğum yapmış kadınlara bakın eskisinden bile güzel oluyolar

maşallah ne güzel herşey yiyorsunuz
benim canım hiç yemek istemiyor
ne kadar kendimi zorlasamsa oğlum için yemem lazım
hep zorluyorum kendimi

siz misal bir günde neler yiyorsunuz??????????

sabah ekmek kaşar bal domat biber salatalık çay bi iki saat sonra meyveli süt öğlen canım ne isterse ama mutlaka ayran yada bi kase yoğurt öğleden sonra kraker meyve ve akşam yemeği ayyy ne çok şey yiyomuşum tabi kilo alırım kaydirigubbakcemile3

kizlar senağlama ben gecen hamile pantolonu almaya gittim. normalde 36 beden giyordum 38 beden olmusumdur diye 38 var mi dedim bana satici yok canim sana 42-44 verelim anca olur dedi :1shok: o gun intihar edecektim bebisim olmasaydi :jeyyar: ama olsun ya bebeisimizi saglikli dunyaya getirdikten snra fistik gibi oluruz dm???

teşekkür ederim canım inşşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alallımda gerisi önemli değil ama insan kendini bazen kötü hissedebiliyor işte

canım anlattıklarının aynısı hemen hemen burdada aynı
devlet hastaneleri lüzumsuz şeyler çıkartmıyo ama pek ilgilenmiyolar
dediğin gibi haklısın aslında en iyisi devlet hastanesi ama işte
türkiye gibi bi yerde çekilcek çile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…