oooooohhh keyfini çıkarın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
saltanat göstermediğine göre kız olabilir son göbeğini görmedim sivrimi yuvarlakmı
ya benimkide kız ama nedense aynıyım değişiklik yok
ilk hamileliğimdede kızdı yüzüme bakılmıyordu
sivilce dolmuştu yüzüm
rengim solmuştu dudaklar beyaz göz çükürlarım mosmor
inanmıcaksınız ama burnım büyümüştü resmen :))))
şimdi öyle değil anlamadım bide doktor hayır kız değil erkekmiş derse :roflol:
hımmm o zaman belli olur hayaatım
bende zırt bırt hastaneye gitmeyi çok seviyorum ama dün nefret ettim
yeni mahalle doğum evine gittim ayrıntılı usgmi para vermeden yaptırayım diye
saatlerce sıra bekledim önce muayene olcam
neyse oldum muayene doktor monitörü bana çevirmiyo kendisi bakıyo bebeği hiç görmedim ne kilo ne boy ne hafta hiç bişey söylemedi
üstüne bide detaylı usgyi her gebeye yapmıyoruz diyince
sıkıntıdan beklemekten tansiyonum yükseldi
ayyy tövbeee bi daha devlet hastanesimiii gidicem parasıyla yaptırcam ya bu ne
canim ya cinsiyet gobekten acaba belli olurmu tahmin yani benimki top gibi direkt top yani yanlar biraz genisledi yanlarimla birlikte buyuyo :)
benim esim cirkinlestim diyorum hala yag yakiyo sen benim icin cok guzelsin diyo surekliama cildimde bir tuhaflik var fondoten bile siritiyo sanki yuzum uzadi zaten tum vucudum kupkuru saclarim pirasa gibi uzuyo ama kupkuru uff ya sanki burnum bile dgisti goguslerim 85 idi zaten simdi 90 oldular bende ufak tefek bir seyim kalca ayni duruyo gobelk ilerliyo birde yanlar genisliyo tabi hic sevmedium bu durumu tessellim komsumuz var bebegi var kadin incecik kosu yapiyo dogumdan sonra incecik olcam diyorum ama bilmem artik
oooooohhh keyfini çıkarın benim eşimde "senin güzelliğin gitti kızımız alıyo hep "diyo..gerçekten de yüzüm bi tuhaf oldu şaftım kaydı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canim ya cinsiyet gobekten acaba belli olurmu tahmin yani benimki top gibi direkt top yani yanlar biraz genisledi yanlarimla birlikte buyuyo :)
hamdolsun canım iyiyiz bizz
sen nasılsın bide bebişin ?
canım saydıklarının hepsi bende mevcut hayırlısıyla kız bekliyoruz ama yüzüme bakılmıyor gören herkes ne olmuş sana böyle ya diyor moralim bozuluyor yüzüm solgun sivilceli gözlerimin altı morarmış:d
ayy o zaman kocisin sana cok iyi bakmis kaydirigubbakcemile3 kocislerimizin sevgili karpuzlari olucaz hehehe sositososito
maşallah ne güzel herşey yiyorsunuz
benim canım hiç yemek istemiyor
ne kadar kendimi zorlasamsa oğlum için yemem lazım
hep zorluyorum kendimi
siz misal bir günde neler yiyorsunuz??????????
evet yaa dogum evler oyle.. burda da devlet hastaneleri bedava ama kalabalik ve dr-lar da cok ilgilenmiyorlar. ama burdaki ozellerde bisey yokken para icin hastalik uydururak oraya buraya kosturyor ve bi suru luzumsuz testler falan yaptiryo :jeyyar: onn icin ben devlete gidiyorum onlar cok canim cicim diye ilgilenmeseler de bosuna korkutmyolar sadece yapmasi gerekeni yapyolar
bende yedim yemeğimi bende aç duramıyorum sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?