çok şükür iiyiz teyzesi büyümeye çalışıyoruz opuyorumnanaktan
kizlar senağlama ben gecen hamile pantolonu almaya gittim. normalde 36 beden giyordum 38 beden olmusumdur diye 38 var mi dedim bana satici yok canim sana 42-44 verelim anca olur dedi :1shok: o gun intihar edecektim bebisim olmasaydi :jeyyar: ama olsun ya bebeisimizi saglikli dunyaya getirdikten snra fistik gibi oluruz dm???
Evet canım.Eşim zayıf ben tosun olunca, uzun zamandır görüşmediğimiz tanıdıklar-kocan çiğnemiş sen yutmuşsun-diyor :roflol:
maşallah ne güzel herşey yiyorsunuz
benim canım hiç yemek istemiyor
ne kadar kendimi zorlasamsa oğlum için yemem lazım
hep zorluyorum kendimi
siz misal bir günde neler yiyorsunuz??????????
kizlar senağlama ben gecen hamile pantolonu almaya gittim. normalde 36 beden giyordum 38 beden olmusumdur diye 38 var mi dedim bana satici yok canim sana 42-44 verelim anca olur dedi :1shok: o gun intihar edecektim bebisim olmasaydi :jeyyar: ama olsun ya bebeisimizi saglikli dunyaya getirdikten snra fistik gibi oluruz dm???
boşver moralini bozma kızın ödünç alıyor güzelliğini öylee düşün :)
ne güzel bi bebişin olacak hem doğumu yap bir saat sonra aynaya bak
anında nasıl teninin parladığını nasıl güzelleştiğini göreceksin ve inanamayacksın :)
yeni doğum yapmış kadınlara bakın eskisinden bile güzel oluyolar
benim elmacık kemiklerim yok oldu. 10 kilo aldım. önceden XXS giyerdim simdi M ve L giyer oldum. herkes hamilelik yakıstı diyor ama 1-2 ay sonra bu hızla gidrsem yuvarlanacam.
gecen cok komik bisey oldu ayakkabımı baglarken göbegim agır geldi dengemi kaybettim yuvarlanıyordum esim zor tuttu :)
canım erkekte yandan görünüş sivri oluyo kızdada ya top gibi yada yaygın oluyo
bilmiyorum ama genelde bu tutuyo ben sivri olupta kız olan hiç görmedim
resmin varmı canım senin
benim elmacık kemiklerim yok oldu. 10 kilo aldım. önceden XXS giyerdim simdi M ve L giyer oldum. herkes hamilelik yakıstı diyor ama 1-2 ay sonra bu hızla gidrsem yuvarlanacam.
gecen cok komik bisey oldu ayakkabımı baglarken göbegim agır geldi dengemi kaybettim yuvarlanıyordum esim zor tuttu :)
aynısı banada oluyo eğilemiyorum merdivene dayııyorum ayağımı
bazende yolda yürürken dengemi kaybediyom
eşim diyo ne üstüme üstüme geliyosun :roflol::roflol::roflol:
sabah kaşar peyniri zeytin reçel haşlanmış yumurta falan
öğlende ne bulursam işte :)
dün ıspanak yedim mesela faydalı diye
meyve yerim sık sık süt içiyodum ama bıraktım çok kabızlık yaptı
canim resmim varda 3 hafta once cekilmis ama hic karnim gozumkuyoki aksam yemekten sonra cikiyo resim cekip gonderirim sana olurmu bu resim uc hafta once festivale gitmistim donuste cekildim ama cok cirkin suratim deli oluyorum uf ya.
ama bu aksam yemekten sonra cekinip koyicam resmimi yine :)
kızlar kendime bişeyler hazırlarken elime yağ patladı çok yanıyor ya
suya tuttum başka ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?