2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yandıysa yumurtanın akını sür acısını alıyo ama tabi en iyisi buz koymak geçmişl olsun
dikkat edelim kendimize ya hamilelikte çok nazar değer

aslında aynen bende ilk dönemler bir heyecanla hergün yiyodum
sonra sık sık yemekten tiksindim
şimdi tekrar alıştım biras
bu hamilelikte şunu öğğrendim bişeyi yiyosan cılkını çıkartmayacaksın
özledikçe yiceksin :)))
sonra bi tiksiniyosun bi daha yiyemiyosun

sağolun kızlar canımın acısı geçti biraz daha iyiyim
durduk yere ağlıyorum kızlar neden ağladığımı sorsa biri cevabım yok iyice sulu göz oldum çıktım ben ya

durduk yere ağlıyorum kızlar neden ağladığımı sorsa biri cevabım yok iyice sulu göz oldum çıktım ben ya

geçmiş olsun yanık acısıda kötü oluyu dikkat et opuyorumnanaktan

canım geçeceğini unutma aynısı banada olmuştu...hormonlardan oluyor.dönem dönem değişeceğiz.

of ben çok korkuyorum..hem bebişime kavuşmak istiyorum hemde doğum anının gelmesini istemiyorum nasıl olcaksa

evet canım hiç belli olmamış karnın resimde
akşam koyarsan büyük koy resmi
bende diyorum bu kız nie böyle giyinmiş üşümüyomu :)))
yaşadığın yere bakınca anladım :))

canim burasi turkiyeden iki kat soguk ama alistim hirka giyiyorum usumuyorum evde zaten isitici var ben yine kalin giyiniyorum aksam cikiyorum gece elbisesi ile disarda hepsi ben hirka mont :)

banada kan hapı değil de kapsül halinde verdi sıvı yani aç karnına içiliyomuş içemedim hap vermesini söylicem ama kan hapı bulantı yapıyomuş

evet kan hapları bulantı yapar.şurup şeklinde olanlar özellikle.tablet içiyorum şikayetim yok.

canım daha gitedik valizimi hazırlardım haber bekliyorum benimkinden..akşamüzeri çıkıcaz yola.pazar döneriz

çok güzel saadetcim..hamile gibi değil resimdede gayet hoşsun cnm.çok beğendim

kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.

dün hiç giremedim çünkü kendime ciciler aldım kendime birşeyler alınca ne hastalık kalıyor nede ruh halin bozuluyor yani bu nedemek oluyor kadınların sürekli alışveriş yapmaları gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…