2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım daha gitedik valizimi hazırlardım haber bekliyorum benimkinden..akşamüzeri çıkıcaz yola.pazar döneriz

cnm ya ben nedense gidip geldiniz diye düşündüm kusura bakma
iyi eğlenceler sana şimdiden bebişle gez güneşin tadını çıkar
bu arada bende resim koydum 1851 de
merhaba güzel anneler sanada geçmiş olsun canım daha dikkat edelim kendimize sonuçta kısıtlı ilaçlar kullanıyoruz

çok saol cnm neyseki yüzeysel bişeydide geçti acısı

kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.
geçmiş olsun kabızlık için sürekli meyve tüket iyi geliyor özellikle kuru meyveler kayısı erik gibi cokacimcoook

kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.

cnm hafif kabızlık bendede var ama süt içmeye başladım tekrar sanki ii geldi
çok fena tiksinmiştim bugün içtim özlemişim tadını
kızlar bu aralar bebeğin beyin gelişiminin olduğu dönemmiş omega 3 alınması gerekiyormuş ben balıktan iksindim şu haplardan alsam nasıl olur
benim dr magnezyum vermedi bana nedenki

dün hiç giremedim çünkü kendime ciciler aldım kendime birşeyler alınca ne hastalık kalıyor nede ruh halin bozuluyor yani bu nedemek oluyor kadınların sürekli alışveriş yapmaları gerekiyor

cicilerinin resimleri koyda bakalım tatlım

kızlar şuanda misafir beklitorum 4 aydır evime misafir kabul edemiyordum rahatsızlıktan dolayı ama bugün hazırlığımı yaptım bekliyorum ama henüz gelmedi öğle yemeğine gelecekti saat kaç oldu ses seda yok gelmesse hazırladıklarımı oturur kendim yerim ne yapim zemuszemus

düğünde giymelik birşey aldım ama kararsızım elbisemi giyim diye benim aldığım saten bir pantolon üzerine tüllü pullu bir bluz kararsızım bilmiyorumkismile

düğünde giymelik birşey aldım ama kararsızım elbisemi giyim diye benim aldığım saten bir pantolon üzerine tüllü pullu bir bluz kararsızım bilmiyorumkismile

cnm ya 19 temmuzda ablamın düğünü var bende ne giycem diye düşünüp duruyorum
mutlaka koy banada fikir olsun

geçmiş olsun eliz inş. beklediğin testlerde çok güzel çıkar sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inş. bebeğini
Canım inşallah beklediğin diğer sonuçlarda iyi çıkar.
Biraz daha sabır bitecek inşallah iyi haberlerle rahatlayacaksın.

iyi dilekleriinz için teşekkür ederim kızlar :)

slm annişler...
Sonunda gündüz vakti girebildim..Özledim sizlerle muhabbeti.Kızım büyüdü artık.Anneşiyle oynuyor tepik atıp duruyor valla..Çok güzel bişey ne zaman uyandığını falan hissediyorsunalkisalkisalkis alkisalkisalkis :CüvCüv:

sende mi amniosentez yaptırdın peki...?
beklemesi insanı mahfediyor..hamilelik pskolojisiyle evham yapıyorun iyice sonra anlamsız hayaller filan en kısa zamanda kurtulalım bu kabuslardan...
hangi hastanede kontrollere gidiyorsun peki?
ben 9 eylülde yaptırdım..

cnm ya 19 temmuzda ablamın düğünü var bende ne giycem diye düşünüp duruyorum
mutlaka koy banada fikir olsun
benimde eşimin yiğeninin 2 hafta sonra düğünü var elbise giymek istiyordum ama nedense gittim pantolon aldım daha çıkıp bakacam uygun bir elbise bulursam alacam pantolonuda kınasında giyerim hihoyyyt

benimkide çok oynuyor her oynamasında içim bir tuhaf oluyor yaramazmı olacaklar ne kaydirigubbakcemile

ya kızlar bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık mafoldumben

ya bizimde haziranda düğünler var..düünlerde abiye olmam lazım..elbise bakıcam ama mayıs sonunda..kimbilir daha nekadar genişleyeceğiz.abiye elbisede nasıl duracak bilmemmmmmm

saten pantolon hamile panolonumu cnım??kaça aldın:uhm:

ya bizimde haziranda düğünler var..düünlerde abiye olmam lazım..elbise bakıcam ama mayıs sonunda..kimbilir daha nekadar genişleyeceğiz.abiye elbisede nasıl duracak bilmemmmmmm
ben biraz firkir edindim göğüs altından genişliyen modeller var pileli olanlarda var ancak onlardan alabiliriz yada diktirmek diktirmek çok pahalı olur 1 günlük için değmez bence

Slm canlar.ben geldim özledim sizleri kaç gündür yoktum daha kalıcaktım izmirde fakat hafta sonu eşimin amcası gelecekmiş kaç gündür yoktum eşim ev berbat durumda diyor yani beni çokkkkk iş bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…