canım daha gitedik valizimi hazırlardım haber bekliyorum benimkinden..akşamüzeri çıkıcaz yola.pazar döneriz
merhaba güzel anneler sanada geçmiş olsun canım daha dikkat edelim kendimize sonuçta kısıtlı ilaçlar kullanıyoruz
geçmiş olsun kabızlık için sürekli meyve tüket iyi geliyor özellikle kuru meyveler kayısı erik gibi cokacimcoookkızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.
kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.
dün hiç giremedim çünkü kendime ciciler aldım kendime birşeyler alınca ne hastalık kalıyor nede ruh halin bozuluyor yani bu nedemek oluyor kadınların sürekli alışveriş yapmaları gerekiyor
resim koymayı bilmiyorum
düğünde giymelik birşey aldım ama kararsızım elbisemi giyim diye benim aldığım saten bir pantolon üzerine tüllü pullu bir bluz kararsızım bilmiyorumkismile
çok güzel saadetcim..hamile gibi değil resimdede gayet hoşsun cnm.çok beğendim
geçmiş olsun eliz inş. beklediğin testlerde çok güzel çıkar sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inş. bebeğini
eliznıl gecmıs olsun cnm kurtulumusun rahatlamısındrr neden amınosentez olduu 3lü tarama rıskın kac cıkmıstı benmde yarın ayrıntılı fetal anomolı taraması yapılck 1/233 cıkmıss bıraz dusukk oyuzden bnde korkuom amınosenteze gerek kalmaz ınss
Canım inşallah beklediğin diğer sonuçlarda iyi çıkar.
Biraz daha sabır bitecek inşallah iyi haberlerle rahatlayacaksın.
slm cnm ben de izmirdeyim ve 4.5 aylık hamileyim seninle çok ortak yönümüz olduğunu gördüm. ben de o testler yüzünden çok üzüldüm ve şükürler olsun ilk sonuç gayet iyi çıktı şimdi kültürün gelmesini bekliyorum.:lepi:
benimde eşimin yiğeninin 2 hafta sonra düğünü var elbise giymek istiyordum ama nedense gittim pantolon aldım daha çıkıp bakacam uygun bir elbise bulursam alacam pantolonuda kınasında giyerim hihoyyytcnm ya 19 temmuzda ablamın düğünü var bende ne giycem diye düşünüp duruyorum
mutlaka koy banada fikir olsun
benimkide çok oynuyor her oynamasında içim bir tuhaf oluyor yaramazmı olacaklar ne kaydirigubbakcemileslm annişler...
Sonunda gündüz vakti girebildim..Özledim sizlerle muhabbeti.Kızım büyüdü artık.Anneşiyle oynuyor tepik atıp duruyor valla..Çok güzel bişey ne zaman uyandığını falan hissediyorsunalkisalkisalkis alkisalkisalkis :CüvCüv:
düğünde giymelik birşey aldım ama kararsızım elbisemi giyim diye benim aldığım saten bir pantolon üzerine tüllü pullu bir bluz kararsızım bilmiyorumkismile
ben biraz firkir edindim göğüs altından genişliyen modeller var pileli olanlarda var ancak onlardan alabiliriz yada diktirmek diktirmek çok pahalı olur 1 günlük için değmez benceya bizimde haziranda düğünler var..düünlerde abiye olmam lazım..elbise bakıcam ama mayıs sonunda..kimbilir daha nekadar genişleyeceğiz.abiye elbisede nasıl duracak bilmemmmmmm
86 milyona aldım canımsaten pantolon hamile panolonumu cnım??kaça aldın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?