kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.
ya bizimde haziranda düğünler var..düünlerde abiye olmam lazım..elbise bakıcam ama mayıs sonunda..kimbilir daha nekadar genişleyeceğiz.abiye elbisede nasıl duracak bilmemmmmmm
bende dün doktoruma söledim elevit kabz yapı diye...banada magadyum diye okuduum ama ondan vrd..aynı laçtan bahsediyoruz sanırım..isal yapıyorsa tam bennlik...kendimi bildim bileli kabızım bilmiyorumkismile
A&s cim şimdi geçmiş sayfadaki resimlerine baktım çok şekersin manken gibi.hamile olduğunda hiç belli değil..biraz kilo al bana yetiş ama olmuyor böyleeeekaydirigubbakcemile3
hamile bir insan bukadar zayıf kalabilirmi yaaa kalmamalııııııkaydirigubbakcemile3
ben bugün misafirin sayesinde her yeri temizledim kızımda toz aldı bana yardım etti yani duyun kız anneleri iyiki kız doğuruyorsunuz size yardım eder biraz büyüyünce tabi söylene söylene benimki bugün diyoki bir hizmetçi yapmadığın kalmıştı beni diyorSlm canlar.ben geldim özledim sizleri kaç gündür yoktum daha kalıcaktım izmirde fakat hafta sonu eşimin amcası gelecekmiş kaç gündür yoktum eşim ev berbat durumda diyor yani beni çokkkkk iş bekliyor
ben biraz firkir edindim göğüs altından genişliyen modeller var pileli olanlarda var ancak onlardan alabiliriz yada diktirmek diktirmek çok pahalı olur 1 günlük için değmez bence
ya kızlar bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık mafoldumben
bende çok rahatsızlık çektim.heleki buay felaket...ishal falan yinede daha rahat.ş.
ismi tam olarak şöyle magnesıe calcınee
ama ben 1 çlçek yerine 3 ölçek atmışım dün belkide ondan böyle oldum.bugun alan hiç içmedim ıyüzdenkaydirigubbakcemile3
ben bugün misafirin sayesinde her yeri temizledim kızımda toz aldı bana yardım etti yani duyun kız anneleri iyiki kız doğuruyorsunuz size yardım eder biraz büyüyünce tabi söylene söylene benimki bugün diyoki bir hizmetçi yapmadığın kalmıştı beni diyor
bende bugün yüzeysel yaptım ama baya yoruldum öyle cam pencere felan bende yapamam artıkoh ne güzel bak annesine yardım etmiş.benim evde çok iş birikti hep günlük işleri yaptım dip köşe duruyor öyle 1 günde de yetiştirememki:gitme::gitme:
Az kaldı canım bende son birkaç gündür bu kadar yoğun hissediyorum.Önceleri ara sıra oluyordu.Ama 2 gündür bayağı hissediyorum ve sürekli oluyor
iyi yolculuklar canım bebeğine dikkat etben çıkıyorumşekerler..biraz uzanayım sonra belki yola çıkarız öptüm sizi
kıpırdıyordurda sen hissetmiyorsundur ilk bebeğinse ilk bebekte pek anlamazmışsın bende öyle anlamamıştım ama bunda 1 aydır hissediyorumİnşallah canım yaaa ben göbeğime bakıyorum göbeğim bana ama tık yok
usg de hep kıpr kıpr ama ben bişey hissetmiyorum
aslında zayıfımda daha erken hisseder zayıflar derler ama
malesef oğlum annesine tekme atmak istemiyor herhal
boşa sallıyor hahaha
canım senin erken hissetmen için..18den önce biraz zor bence..bende 18.haftada hissettim ama sanki iki günde bir hissediyordum...ınşallah canım yaaa ben göbeğime bakıyorum göbeğim bana ama tık yok
usg de hep kıpr kıpr ama ben bişey hissetmiyorum
aslında zayıfımda daha erken hisseder zayıflar derler ama
malesef oğlum annesine tekme atmak istemiyor herhal
boşa sallıyor hahaha
iyi yolculuklar canım bebeğine dikkat et
kıpırdıyordurda sen hissetmiyorsundur ilk bebeğinse ilk bebekte pek anlamazmışsın bende öyle anlamamıştım ama bunda 1 aydır hissediyorum
kontrol 26 Nisanda delikafadulden aslinda beklemicektim baska dr-a gidip ogrenecektim ama bisekilde dayaniyorumhastaneye gidip durmaktan nefret edyom kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?