2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kabızlık çekiyorum diye doktor bana magnezyum bilmemne diye bi toz yazdı.dün içtimbikere şimdide ishal oldum ay bunun arası yokmu ya..allahtan çok kötü değilimde yine normalde deilim.

bende dün doktoruma söledim elevit kabz yapı diye...banada magadyum diye okuduum ama ondan vrd..aynı laçtan bahsediyoruz sanırım..isal yapıyorsa tam bennlik...kendimi bildim bileli kabızım bilmiyorumkismile

A&s cim şimdi geçmiş sayfadaki resimlerine baktım çok şekersin manken gibi.hamile olduğunda hiç belli değil..biraz kilo al bana yetiş ama olmuyor böyleeeekaydirigubbakcemile3
hamile bir insan bukadar zayıf kalabilirmi yaaa kalmamalııııııkaydirigubbakcemile3

ya bizimde haziranda düğünler var..düünlerde abiye olmam lazım..elbise bakıcam ama mayıs sonunda..kimbilir daha nekadar genişleyeceğiz.abiye elbisede nasıl duracak bilmemmmmmm

Kıyafet almak o kadar zor ki.Hafta sonu ankaradaydım.Kızılay ve sincanda gezmedik yer bırakmadık ama yokkkkkk.Uyduruk şeyler var,Olabilir belki dediğin şeylerde o kadar pahalı ki..Bana yine antep yolları göründü.Kumaş alıp birkaç elbise diktirmeyi düşünüyorum.Model bakıyorum şimdi

bende dün doktoruma söledim elevit kabz yapı diye...banada magadyum diye okuduum ama ondan vrd..aynı laçtan bahsediyoruz sanırım..isal yapıyorsa tam bennlik...kendimi bildim bileli kabızım bilmiyorumkismile

bende çok rahatsızlık çektim.heleki buay felaket...ishal falan yinede daha rahat.ş.
ismi tam olarak şöyle magnesıe calcınee
ama ben 1 çlçek yerine 3 ölçek atmışım dün belkide ondan böyle oldum.bugun alan hiç içmedim ıyüzdenkaydirigubbakcemile3

cnm bu haftadan sonra alırım sanırım şimdiye kadar 700 gr kadar almışım bakalım sonramız ne olacak ama göbüşüm var top yutmuş gibiyim erkek karnı böyle olurmuş
oğluşum annesinin formunu bozmuyorkaydirigubbakcemile2

Slm canlar.ben geldim özledim sizleri kaç gündür yoktum daha kalıcaktım izmirde fakat hafta sonu eşimin amcası gelecekmiş kaç gündür yoktum eşim ev berbat durumda diyor yani beni çokkkkk iş bekliyor
ben bugün misafirin sayesinde her yeri temizledim kızımda toz aldı bana yardım etti yani duyun kız anneleri iyiki kız doğuruyorsunuz size yardım eder biraz büyüyünce tabi söylene söylene benimki bugün diyoki bir hizmetçi yapmadığın kalmıştı beni diyor

ben biraz firkir edindim göğüs altından genişliyen modeller var pileli olanlarda var ancak onlardan alabiliriz yada diktirmek diktirmek çok pahalı olur 1 günlük için değmez bence

evt cnm bende diktirmey, düşünmüyorum ..bide hamile kıyafetleri daha farklı şimdi diktireceğim yer dikebilecekmi yanii bide o var...bence hazır almak daha iyi

farklı ilaçmış
magadyn pronotal bana verdiği ilaç..umarım kabız olmam..sendeki ilacı tuttum ama
olmadı ondan isticem..

oh ne güzel bak annesine yardım etmiş.benim evde çok iş birikti hep günlük işleri yaptım dip köşe duruyor öyle 1 günde de yetiştirememki:gitme::gitme:

ben çıkıyorumşekerler..biraz uzanayım sonra belki yola çıkarız öptüm sizi

oh ne güzel bak annesine yardım etmiş.benim evde çok iş birikti hep günlük işleri yaptım dip köşe duruyor öyle 1 günde de yetiştirememki:gitme::gitme:
bende bugün yüzeysel yaptım ama baya yoruldum öyle cam pencere felan bende yapamam artık

Az kaldı canım bende son birkaç gündür bu kadar yoğun hissediyorum.Önceleri ara sıra oluyordu.Ama 2 gündür bayağı hissediyorum ve sürekli oluyor

İnşallah canım yaaa ben göbeğime bakıyorum göbeğim bana ama tık yok
usg de hep kıpr kıpr ama ben bişey hissetmiyorum
aslında zayıfımda daha erken hisseder zayıflar derler ama
malesef oğlum annesine tekme atmak istemiyor herhal
boşa sallıyor hahaha

kıpırdıyordurda sen hissetmiyorsundur ilk bebeğinse ilk bebekte pek anlamazmışsın bende öyle anlamamıştım ama bunda 1 aydır hissediyorum

canım senin erken hissetmen için..18den önce biraz zor bence..bende 18.haftada hissettim ama sanki iki günde bir hissediyordum...
iyi yolculuklar canım bebeğine dikkat et

sağol cicim..çıktım hadi byopuyorumnanaktan

kıpırdıyordurda sen hissetmiyorsundur ilk bebeğinse ilk bebekte pek anlamazmışsın bende öyle anlamamıştım ama bunda 1 aydır hissediyorum

evet canım ilk bebeğim çok istiyorum ya ondan sanırım zaman hiç geçmiyor

@mopsy: ay deme canım yaa daha 2 hafta mı var diyorsun
hayırlısı tabii ama çok istiyorum yaaaaaa

sanada bu ara ii yolculuklar canım ii eğlencelerr!!!!!

Nihayet bugün bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissettim..Şimdiye kadar hiç böyle hissetmemiştim, tekmeledi, çok hoş bir duyguydu, gözlerim yaşardı..Hareketlerini hissedince hamilelik daha bir zevkli hale geliyor..Hareketler zamanla daha da kuvvetlenecek, şimdiden çok heyecanlıyım ve çok mutluyum..

kontrol 26 Nisanda delikafadulden aslinda beklemicektim baska dr-a gidip ogrenecektim ama bisekilde dayaniyorum hastaneye gidip durmaktan nefret edyom kafamçokkarıştı

maaşallah ya 21 hafta olmuş ama cinsiyetini bilmiyorsun inş. 26 Nisan da bari öğrenirsin..:CüvCüv:

kan hapıyla eleviti aynı anda almak sakıncalı mı? Birinde kalsiyum var, kalsiyum demiri atar..Ama ben aynı anda alıyorum yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…