2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 hafta oldu dr gideli ama ben kızımı görmek istiyorum:kedi: Biraz daha kendimi toparlayayımda cumartesi veya hafta içi gidip kızımı göreyim.
Dr un verdiği vitaminleri falan kullanamıyorum ben bıktım artık ilaç kullanmaktan valla..Yine kızacak banalmaz:

kısmet senin bu ikinci çocuğun mu olacak??

benim 3 lü test sonucum riskli çıktı. yarın amniyosentez yaptırıcam..var mı daha önce yaptıran?

merhab a canim bence cok normal kaydirigubbakcemile3ilk hamileligimde bende baya almistim bence icini ferah tutsun ama buyuk bebek olur,benim kiz kaydirigubbakcemile36kiloya yakin dogmustu kalan kiloda bana kalmsitiopuyorumnanaktan

6 kilo mu doğdu vayyyy beeeeee...maaşallah..3-4 aylık bebek gibi var mıydı??Ele avuca iyi gelmiştir, bakımı kolay olmuştur..(sanki daha önce tecrübem varmış gibi!!)

kan hapını eczacılar aç karnına için diyor ama reçetesinde yemeklerle birlikte veya yemeklerden sonra alınız yazıyor (ferrum fort)
ben de aç karnına mide ilacı dışında içilen pek çok ilacın mideye zarar verdiğini bildiğimden tok karnına alıyorum (kahvaltıdan hemen sonra)

kan hapı aç karnına içilmiyo mu ben öyle biliyorum eleviti de kahvaltıyla beraber ben öyle yapıyorum

Değişiyor güzelim bazı kan hapları aç karna bazıları tok karna içiliyor..
Benimki Ferrum Fort tok karna içiliyor..Ben kahvaltıda az da olsa çay içerim diye öğle yemeğinden sonra alıyorum her ikisini de..Eleviti kilo yapmasın diye önce akşam alıyordum vazgeçtim öğlen almaya başladım..En iyisi sabah tabii ki..

ben kan hapına henüz başlamadım da eleviti sabah alıyorum

benim 3 lü test sonucum riskli çıktı. yarın amniyosentez yaptırıcam..var mı daha önce yaptıran?

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inş. bir sorun çıkmaz..Ben yaptırmadım ama eylül annelerinden yaptıracak olanlar vardı galiba..Çok mu riskli çıktı, hepsi mi riskli çıktı?? Yaptırırsan ve Allah korusun bir sorun çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun??

ben kan hapına henüz başlamadım da eleviti sabah alıyorum

Doktor mu yazmadı canım..Genelde 4. aydan sonra başlanıyor ya..
Bende kansızlık olduğundan 6. haftadan beri kullanıyorum..
Bu arada albümüne baktım çok tatlısın..
Urfadan kendine hamilelik aldın mı?Aldıysan nerden aldın? Ben de Urfayı pek bilmem, gidince bir şey bulamayıp boş boş geri dönmekten korkuyorum..

ben ikiliyi yaptırmıştım üçlü yaptırmıcam ayrıntılı ultrasonu da hiç sormadım dr a CADIARZU

Selam arkadaşlar benim yine bademciklerim iltihaplandı, ya saçımı yarım saat kurutmadım evin içinde kaptım şifayı. Adam yakında beni bırakır ne çürük karıymışsın diyerektensempatiksalakcinni

dr yazdı da kapsül halinde sıvı olarak yazmış içemedim bi dahaki gidişimde sorcam.ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan hamile pantolonu aldım bahçelievlerde hamile mağazası var lcw orda da var kıyafetler

ikili testim normaldi..1/846 çıkmıştı. yani yine de yüksek bi çok kişiye göre ama 3 lü testin isteğe bağlı bir test olduğunu bilmiyordum. doktor yaptıralım dedi..yaptırdım..3 tane risk var ya ikisi 1/10000, down sendrom riski 1/143 çıktı amniyosentez dediler.

hoşgeldin geçmiş olsun bende bazen üşeniyorum kurutmuyorum hemen fark ediyo başım falan ağrıyo

sorun çıkarsa ne yaparım diye hiç düşünmedim açıkçası..şimdilik inşallah bişey olmaz diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…