kan hapıyla eleviti aynı anda almak sakıncalı mı? Birinde kalsiyum var, kalsiyum demiri atar..Ama ben aynı anda alıyorum yaaa...
canim aynen oyle, ben ve ikizim tek yumurta ikiziyiz ben ikizimsiz yasayamam biz ayni hisederiz hatta ayni giyiniriz hatta ayni anda aglar duygulaniriz,ben 2001 de dgm sonrasi cok buyuk ameliyta la yumurtami kaaybetim ikizim e haber vermedim cunki sakat kalma ihtimalimde vardi o gece beni ruyada gormus haberi olmadan sabah uyandinda ana rahminin ustunde uzun kahverengi bir cizgi halen de var ve 3gun sonra ogrendinde ben halen komadaydim,yani dusun kurban oldugum rabbim ayni gece ruyasina bile beni gondermis,cok ilginc ama oyle oldu,inanki ikiz olmak cok guzel ikiz annesi olmak zor annemden bilirim,allah yardimcin olsun ama buyuduklerinde emegin karsiligini daha cok alacaksin bunada emin olabilirsin,allahim diyarderin ini sana ve esine bagislasin amin,uzun oldu ama akliam eski yillar esti,tsklr dineldigin icina.s.
ben de aynı anda alıyorum. sakıncası var mı bilmiyorum ama
inş. bir sakıncası yoktur yoksa içtiğimiz kan hapları boşa gitmesin..eyvahedigeldismile
merhab a canim bence cok normal kaydirigubbakcemile3ilk hamileligimde bende baya almistim bence icini ferah tutsun ama buyuk bebek olur,benim kiz kaydirigubbakcemile36kiloya yakin dogmustu kalan kiloda bana kalmsitiopuyorumnanaktan
kan hapı aç karnına içilmiyo mu ben öyle biliyorum eleviti de kahvaltıyla beraber ben öyle yapıyorum
benim 3 lü test sonucum riskli çıktı. yarın amniyosentez yaptırıcam..var mı daha önce yaptıran?
Değişiyor güzelim bazı kan hapları aç karna bazıları tok karna içiliyor..
Benimki Ferrum Fort tok karna içiliyor..Ben kahvaltıda az da olsa çay içerim diye öğle yemeğinden sonra alıyorum her ikisini de..Eleviti kilo yapmasın diye önce akşam alıyordum vazgeçtim öğlen almaya başladım..En iyisi sabah tabii ki..
benim 3 lü test sonucum riskli çıktı. yarın amniyosentez yaptırıcam..var mı daha önce yaptıran?
ben kan hapına henüz başlamadım da eleviti sabah alıyorum
Doktor mu yazmadı canım..Genelde 4. aydan sonra başlanıyor ya..
Bende kansızlık olduğundan 6. haftadan beri kullanıyorum..
Bu arada albümüne baktım çok tatlısın..
Urfadan kendine hamilelik aldın mı?Aldıysan nerden aldın? Ben de Urfayı pek bilmem, gidince bir şey bulamayıp boş boş geri dönmekten korkuyorum..
Selam arkadaşlar benim yine bademciklerim iltihaplandı, ya saçımı yarım saat kurutmadım evin içinde kaptım şifayı. Adam yakında beni bırakır ne çürük karıymışsın diyerektensempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inş. bir sorun çıkmaz..Ben yaptırmadım ama eylül annelerinden yaptıracak olanlar vardı galiba..Çok mu riskli çıktı, hepsi mi riskli çıktı?? Yaptırırsan ve Allah korusun bir sorun çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?