hoşgeldin ceylan iyiyiz sen nasılsın
İyiyiz canım Allaha şükürler olsun..Bugün sessiz topic
kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?
slm bende yaklaşık 10 gün önce 4 lü testte risk çıkması sonucu hemen amniyosentaz yaptırdım ancak merak ettiğim bişey var siz kendi doktorunuza mı yaptırdınız ne kadar tuttu ayrıca ben 2 gün içinde rahatlatıcı bi sonuç aldım fish yöntemi denen bişey varmış onun sonucunda rahatladım
selam kızlar nasılsınız?bizde herşey yolunda suraycım geçmiş olsun güzel sonuçlar alıcaksın canım içini ferah tut..
ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:
ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:
gecmis olsun canim eger yumusak dustuysen telas yapma kanaman falanda yoksa allah korusun canim eski kadinalr ne isler yapar neleri tasirmis bir sey olmazmis biz telas yapiyoruz surekli telas yapma sakin ol gecmis olsun yine .
nasıl uykum var anlatamam kızlar
selam kızlar nasılsınız?bizde herşey yolunda suraycım geçmiş olsun güzel sonuçlar alıcaksın canım içini ferah tut..
yok çok şükür kanamam falan.kaç gündür şehir dışındaydım yarın da yatılı misafirim geliyor hızlı hızlı iş yapayım derken düştüm işte.
nasıl uykum var anlatamam kızlar
ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYkenn ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERİ KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK İYİDİR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GİDERİR. TANSİYONA DA İYİDİR.
İNCİR: KURANDA ADINA YEMİN EDİLEN MEYVEDİR. AĞIZ KOKUSUNU GİDERİR VE KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİR
KAVUN: ANNE HAMİLEYkenn KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCİMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALİ, ZEYTİNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERkenn AŞIRIYA KAÇMAMAK İYİDİR.
Ayyy bu yazıyı okuyunca çok güldüm ceylancım desene benim kızım çirkin muşmula gibi bişii olacak....
Armut acaip midemi bulandırıyor hiç yiyemedim hamile kaldığımdan beri....
Nar, ilk başlarda onu soyup tek tek uğraşmaya üşendiğim için yemiyodum ilk bi ay kadar portakal suyuyla karıştırıp içtim o kadar..., şimdi de mevsiminde değiliz diye yemiyorum
İncir ve kavun böğğğ asla yemem sevmem çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?