2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:

kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?

canım içini ferah tut bişi olmamıştır bebeşine sağlam yerdeler

hayır benim kendi doktorum bu işlemi yapmıyor yine hastanelerinde op. dr olan başka biri yapıyor dedi ama fiyat biraz yüksek geldi. araştırdım iyi ve fiyatı diğer yerelere göre daha uygun olan Özel Gaziosmanpaşa hastanesinin tüp bebek merkezi bölümü başındaki konusunda uzman op. dr hüseyin mutlu bey e yaptıırdım. fiyatı 550 tl idi. ne yapalım herşey yavrularımız için.

selam kızlar nasılsınız?bizde herşey yolunda suraycım geçmiş olsun güzel sonuçlar alıcaksın canım içini ferah tut..

ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:

bende aynıyım merak etme dr.bebeğin gelişimi önemli diyor eğer benim gibi olduysan devamlı istifra dönemin olduysa şuanki kilon iyi zamanla alırız sanırım bebeğin gr? nekadr

gecmis olsun canim eger yumusak dustuysen telas yapma kanaman falanda yoksa allah korusun canim eski kadinalr ne isler yapar neleri tasirmis bir sey olmazmis biz telas yapiyoruz surekli telas yapma sakin ol gecmis olsun yine .

yok çok şükür kanamam falan.kaç gündür şehir dışındaydım yarın da yatılı misafirim geliyor hızlı hızlı iş yapayım derken düştüm işte.

yok çok şükür kanamam falan.kaç gündür şehir dışındaydım yarın da yatılı misafirim geliyor hızlı hızlı iş yapayım derken düştüm işte.

Geçmiş olsun canım düşmüşsün aman dikkat et boşver misafiri sen meleğini düşün

çayçay geçmiş olsun, korkma bişey olmamıştır.
benim de ilk haftalarda bir gece su içmeye kalkınca yeri öptüğüm olmuştu. üstüne bir de eşim gelip teselli edip bişey oldu mu diyeceğine ne dikkat etmiyosun diye bağırınca duygusal anlar yaşamıştım:bbo:

Ayyy bu yazıyı okuyunca çok güldüm ceylancım desene benim kızım çirkin muşmula gibi bişii olacak....
Armut acaip midemi bulandırıyor hiç yiyemedim hamile kaldığımdan beri....
Nar, ilk başlarda onu soyup tek tek uğraşmaya üşendiğim için yemiyodum ilk bi ay kadar portakal suyuyla karıştırıp içtim o kadar..., şimdi de mevsiminde değiliz diye yemiyorum
İncir ve kavun böğğğ asla yemem sevmem çünkü....

Yarın öğleden sonra bende 3 lü tarama testimin sonucunu almaya gideceğim hayırlısıyla bir öğrenseydim

Annesine benzer güzel olur opuyorumnanaktan ayva ye dediler bende bana benzerse güzel yakışıklı olur diyordum kaydirigubbakcemile3

kavun karpuz falan bütün yaz meyveleri oh oh yaz gelsede yesek ayyy ağzım sulandı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…