2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünüz aydın. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamamanız dileğiyle.

Ayy canım erkek olsaydı benim bebeğim bende kerem koyacaktım :)) kerem ismindeki çocuklar zeki ve sakin oluyorlar. opuyorumnanaktan

Mestitosh gözünüz aydın, içiniz rahatlamıtır cok sükür.

hepinize çok teşekkürler canlarım. sayenizde moral bulmuştum ve atlattık çok şükür.

kerem ismini ben hep düşünüyordum. ilk bebeğimiz kız olunca olmadı tabi. ona da defne düşündük ama kızımızı sevmek nasip olmadı. şimdi madem oğlumuz olacak kerem koyalım dedik. babası da beğendi.

kızlar benim kaval kemiğim ağrıyor kalsiyum eksikliğinden mi ki?

canım benim çok sevindim vallahi gözün aydın olsun darısı başıma inşallah. Ayrıca KEREM ismini bende çok beğenirim yerimseniben

kızlar bu arada biz oğlumuzun adını KEREM koymaya karar verdik. lilacıma yazayım da listede adımızı yazsın...

kerem ismini bende çok beğeniyorum bende koymak istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz alsanaalsanasmile isim konusunda bakalım belki listede iki kerem olur ne dersin kaydirigubbakcemile5

mestitosh hadi gözün aydın sağlıcakla alırsın inş bebeğini kucağına çok sevindim

canım benim çok sevindim vallahi gözün aydın olsun darısı başıma inşallah. Ayrıca KEREM ismini bende çok beğenirim yerimseniben

inşallah canım inan sen hep aklımdasın. seni düşünüyorum hep bebişin nasıl diye. göreceksin bak hiç bir sorun çıkmayacak sende de. yeter ki buna inan... herşey düzelecek. çok güzel tepkiler alıyorum kerem ismiyle ilgili. bu da çok hoşuma gidiyor...

kerem ismini bende çok beğeniyorum bende koymak istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz alsanaalsanasmile isim konusunda bakalım belki listede iki kerem olur ne dersin kaydirigubbakcemile5

valla süper olur canım. sen eşini kandırmaya bak. bence de çok güzel bir isim..

mestitosh hadi gözün aydın sağlıcakla alırsın inş bebeğini kucağına çok sevindim

çok teşekkür ederim canım. inşallah sen de oğlunu sağlıkla kucağına alırsın. Allah bütün annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

Gözünaydın canım.Sağlıkla gelsin meleklerimiz.

göbüşlere baktım geldim. maşallah hepsi çok çok çok güzel. ama bazıları da silinmiş. görünmüyor. neden siliyorsunuz ki ama göremiyoruz. yüzünüzü çekmeyin isterseniz sadece göbüşleri çekin...belki böylece silmek zorunda kalmazsınız...

herkese günaydın nasılsınız anişler mestitosh canım sanada çok geçmiş olsun gözün aydın çok sevindim bebeişn ve senn adına hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…