mestitosh cnmgözün aydın
Canım gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kerem ismide çok güzel ayrıca.
Gözünüz aydın. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamamanız dileğiyle.
Ayy canım erkek olsaydı benim bebeğim bende kerem koyacaktım :)) kerem ismindeki çocuklar zeki ve sakin oluyorlar. opuyorumnanaktan
Mestitosh gözünüz aydın, içiniz rahatlamıtır cok sükür.
kızlar az önce doktordan geldim. iki hafta sonraydı randevum ama dayanamadım gittim. üç hafta önce kontrole gittiğimde oğlumun beyninde iki tane kist görmüştü doktor. amniyosentez önermişti ama ben yaptırmadım. bu kistler 24. haftada falan geçer demişti. çok tedirgin olmuştuk eşimle. az önce dayanamadım gittim doktora. baktı baktı uzun uzun her yerine detaylı bir şekilde baktı. hiç birşey göremedi. tamamen geçmiş dedi. oğlum çok sağlıklıymış doktor amcası öyle dedi. 19+5 çıktı ultrasonda. çok şükür Rabbime Allahım dualarımı kabul etti. darısı bu problemi yaşayan diğer annelerin ve bebişlerin başına. en kısa zamanda onlarınki de geçer inşallah. Allahım bütün bebişler sağlıklı doğar inşallah. sevinçten havalara uçuyorum kızlar. Allahıma binlerce şükür...
kızlar bu arada biz oğlumuzun adını KEREM koymaya karar verdik. lilacıma yazayım da listede adımızı yazsın...
Ee canım sen Ayşenin arkadaşlarında yoksun :)) nerden baktın sen resimlere. Senide eklemek istedim de.
canım benim çok sevindim vallahi gözün aydın olsun darısı başıma inşallah. Ayrıca KEREM ismini bende çok beğenirim yerimseniben
kerem ismini bende çok beğeniyorum bende koymak istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz alsanaalsanasmile isim konusunda bakalım belki listede iki kerem olur ne dersin kaydirigubbakcemile5
mestitosh hadi gözün aydın sağlıcakla alırsın inş bebeğini kucağına çok sevindim
kızlar az önce doktordan geldim. iki hafta sonraydı randevum ama dayanamadım gittim. üç hafta önce kontrole gittiğimde oğlumun beyninde iki tane kist görmüştü doktor. amniyosentez önermişti ama ben yaptırmadım. bu kistler 24. haftada falan geçer demişti. çok tedirgin olmuştuk eşimle. az önce dayanamadım gittim doktora. baktı baktı uzun uzun her yerine detaylı bir şekilde baktı. hiç birşey göremedi. tamamen geçmiş dedi. oğlum çok sağlıklıymış doktor amcası öyle dedi. 19+5 çıktı ultrasonda. çok şükür Rabbime Allahım dualarımı kabul etti. darısı bu problemi yaşayan diğer annelerin ve bebişlerin başına. en kısa zamanda onlarınki de geçer inşallah. Allahım bütün bebişler sağlıklı doğar inşallah. sevinçten havalara uçuyorum kızlar. Allahıma binlerce şükür...
çok teşekkür ederim canım. inşallah sen de oğlunu sağlıkla kucağına alırsın. Allah bütün annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..
Gözünaydın canım.Sağlıkla gelsin meleklerimiz.
kızlar tetanoz aşısını yaptıran varmı?
kızlar tetanoz aşısını yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?