2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım bu yüzden kafana birşey takma herşey olacağına varır hamileliğimizin tadını çıkaralım daha kaç kere hamile kalacağız dimi opuyorumnanaktan

kesimlikle katılıyorum cnm eşimi çok seviyorum ama hep ailesi yüzünden beni üzüyor o zaman ona çok kızıyorum

sen kayınvalideni sevmiyor da olabilirsin... herşey bir yana bu iş doğum yani.. sevmek sevmemek meselesi değilki... rahat olacağın bir yerde olmalısın.... elbette sevdiğinin yanında rahat olursun....
zorlamanın alemi yok.. kimse kırılmasın üzülmesin rahat rahat yap doğumu istediğin yerde...

Merhaba canım üzülme. daha doğuma kadar eşinin fikirleri değişir seni anlar umarım. Olmadı sende olduğun yerde yap doğumunu annen falan gelir rahat edersin kendi evinde.

Ya bu kayınvalideler niye bizi kontrol etmek istiyorlar anlamıyorum, oğullarını hala kendi güdümlerinde sanmalrına gıcık oluyorum. Ben sakin biriyimdir ama emrivakiye ben de dayanamıyorum...

vallahi bende kimse üzülür filan diye iş yapamam bu konumda en inemli ben ve meleğim sinirden sütüm kesilir ben emnim çok takan bi tipim çünkü

Merhaba canım üzülme. daha doğuma kadar eşinin fikirleri değişir seni anlar umarım. Olmadı sende olduğun yerde yap doğumunu annen falan gelir rahat edersin kendi evinde.

cnm olmadı olduğum ilçedeki ebelere güzenicem burda yapıcam yinede gitmem oraya annem her halukarda gelecek zaten kıyamam
ben ona naz yaparım ne desem yapar orda bi yapsalar yatıyorum diye 0 kere başıma kakar
yeri gelcek sabaha kadar uyuyamıcam sabhta öğlene kadr yatmak isticem mümkünmü 7 de dikilir başıma

canım şimdiden dertlenme tasalanma eminim eşinin fikri değişecektir senin için hayılısı olsun hayırlısını iste rabbinden diretme öylesi senin için belki daha hayırlı olacak elbette kendi istediğin rahat edeceğin yerde yapman en güzeli ama bazen olacakalrın önüne geçemiyor insan ama eşinin üstüne çok gitme ters teper yoksa dahda inatlaşır sakinleşince uygun bidilde anlatırsın orada rahat edemeyecğini kayınpederin oalcağını müsait bir odanın olmadığını oda eminim hak vercektir.

Ayşe tam söylediğin gibi olur, başına kalkarlar yıllarca, zavallı annelerimiz neler neler yapıyor da hiçbirini dile getirmiyorlar. Yok yok, sen ılımlı ılımlı konuş, ama gitme yine de, ayy düşündükçe bana sinir geldi....

Boşver canım ne olursa olsun gitme kayınvalidenin evine falan.
Ben kendimi düşünemiyorum kayınvalidemin evinde lohusayken. bi dakika yatırtmaz, ben çocuğa bakayım sen gelenlere onu yap bunu yap der eminim... Çünkü kendisine bu şekilde yapılmış ve sürekli benim zamanımda diye başlar...
Seninki böyle değildir belki ama emin ol 5. günden sonra batarsın ve utanmadan iş beklerler.

vallahi bende kimse üzülür filan diye iş yapamam bu konumda en inemli ben ve meleğim sinirden sütüm kesilir ben emnim çok takan bi tipim çünkü

işte sen üzülme diyorum bende... ne gerek var durduk yere stres yaşamaya... sen istediğin yerde yap doğumunu.. üzülme kırılma stres olma..... zaten kayınvalidenin yada eşinin değil en önemlisi senin ne istediğin ve ne hissettiğin... gerisini boşver sen...

Seni çok iyi anlıyorum canım,kayınvalidem ankarada yaşamasına rağmen ve sende bir defa görüşmemize rağmen canımı sıkmaya yetiyor valla.
Allah tan eşim annesine fazla bağlı değilde ordan yırtıyorum yoksa ikimizi bir arada düşünemiyorum.
Sende eşinle açık açık konuş,o dönemin nekadar hasas geçtiğinden falan bahset.
Boşyere bir birimiz kırarız falan de...
İnşallah ikna edersin canım.

cnm bence de sıkma canını eşin de üstüne gelmeseymiş keşke stres yapma sakın zamana bırak sakin kafa şöle tatlı dille bi daha dene bak kocişin nasıl eriyecek kabul edecek azıcık fena olamıoruz valla benim bi yenge vardı her dediğini yaptırırdı amcama bizde iş yook:)

cnm çok haklısın hayırlısını istemek gerek ama zaten aramız mükemmel değil iyice ipler kopar gibi geliyor bana yinede seninde dediğin gibi hayılısı inş

geçen mayısta yengem doğum yaptı annemde kaynana ya çamaşırlarına kadar yıkadı kuruttu katladı aman sen yat dedi yemeği önüne gitti kimbilir bana nasıl bakar ben su getir desem kaynanama olurmu olmaz ama anneme hala beni yıka bile derim annem sonuçta

öyle öyle merak etme geçen sene ameliyat oldu ben gittim hemde nişanlyken 1 hafta hastanede 3 hafta evde baktım bigün migrenim tuttu uzandım uyumuşum bu bile laf oldu
halbuki kimse benim yaptığım yapmadı ona mümkün değil gitmem lmaz:

bende nar için aynı şeyi duymuştum hatta o ara canım çok nar çekmiştide hep akşam kocişimi beklemek zorunda kalmıştım o ayıklasın diye kaydirigubbakcemile3

Ciğer için de aynı şeyleri söylüyorlar..Ben inanmıyorum ama ısrarla emin bir şekilde ciğerin bebekte leke yaptığını söyledi arkadaşlar..

canim ben bu erkekelri anliyamiyorum biz onalrla evleniyoruz anneleri aileleri ile degilki tabiki saygiliyiz ama cok iyi olmamiz zart zurt gorusmemizde neden beklenir anlamam allah sana kolaylik versin ama sikma canini erkekler annelerini ozellikle cok seviyolar heleki evlendikten sonra bekarken bu kadar sevmezler evlendikten sonra anne aile acayip degerli olur sikma canini sakin ol sakinken izah et lohusalik duygusal gecis ben rahat edemem insanin kendi evi gibisi yok aileyle alakali falan degil de sikma canini :)

birde onların yanındayken çocuğa kendi eski usullerine göre davranıyorlar oysa biz herşeyi doktora danışıp yada araştırıp yapıyoruz bu yüzden ters düşübiliyoruz

sorma cnm ya saat 3 e kadar hiçbişey yemedim sinirden yine yemezdim ama meleğim için yedim zaten huyum kurusun canım sıkkın olsun elimi herşeyden çekerim
ama bu konuda ben allttan almıcam her zamanmı doğum yapcam ben

aynen aramızda mesafe olmasa ne olurmuş bilmem valla zaten hep eşime karıköylü olmuşsun der eşim beni dinliyor diye ordada kalkar bişey der al başına belayı
inş ikna olur genelde onu kırmam istemesemde onun dediği olsun derim ama bu konuda alttan alamam

benim eşim çok iyidir düşüncelidir ama ne zaman ailesi işin içine girse kavga ediyoruz
herşekilde anlatıcam ama ne olursa olsun kararım kesin baksanıza hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz demekki ben haklıyım

canim ben cekmedim ama annem cok cekti buna yakin seyler biz 13 sene babannem ve dedemle yasadik hep annemi elestirirlerdi annem surekli onlara yemek yapar onalrda yetmez gibi iki kizlari cocukla gelir onlara bakardi 13 sene ya dile kolay bir gun babam laf ettirmezdi anneme ama arkasindan hep atar tutarlardi annem uyyakalmis kahvalti gec hazirlanmis dedem hatirliyorum demedigini birakmadi annem ayni apartmandalar ama ayri evlerdeler artik yaslandilar yapamiyolar ama yillarca yaptilar dedem sonra dediki kizlarim bakmadi sen 13 sene kaldin bizle hala ayni apartmandalar dedem babama bir daire verdi anneme bir daire verdi hak dedi sabir demekki canim herkes iyi olmuyo seninkilerde anlar belki zamanla allah sabir versin.sikmacanini onalr icin .

benimkide aksine düşkün ya sinir oluyorum artık biz aileyiz benim ailemde onun aileside dışarda kalmalı ben hiç karıştırmam karıştırmadımda düğüne bile karışmadılar siz bilirsiniz dediler kenara çekildiler ya en basiti kanamam olacak demi ben çıldırırım rahat etmem gerekir demi banyo var tuvalet var aman nasılsa gitmicem kendimi üzmeye gerek yok

ya bişey sorcam akıntı problemi olan var mı doktor yarın gel dedi tahlil de istedi yaaa

iyi işte ne güzel anlayışlıysa seni anlar sen ailenle sorunum yok ben rahat edemem falan diye güzel güzel açıkla daha doğuma çok var o zamana ikna edersin hiiiç takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…