sağol canım bu yüzden kafana birşey takma herşey olacağına varır hamileliğimizin tadını çıkaralım daha kaç kere hamile kalacağız dimi opuyorumnanaktan
cnm eşim anlamıyorki zaten biraz mesafeleyim ya istemediğimi düşünüyor gerçi istemediğimde doğru keşke benim annem gibi bi kaynana olsa başımla herşeye karışır eminim bende çığrımdan çıkarım
evt daha çok var doğuma ama ben ablamın düğününe gidicem izmire doğumun nerde olduğuna göre uçak bileti alıcam karar vericez zaten kavgada böyle patlak verdi
kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm eşimle kavga ettim canım çok sıkkın az çok biliyorsunuz mahrumiyet bölgesindeyim adam akıllı bi hastanede doğum yapmak istiyorum oda git gel 500 km bende izmirde doğum yapmayı önerdim önceleri tmm dedi bugünde kendi memleketinde yapacakmışım
kaynananın kayınbabanın yanında rahat edemem dedim haksızmıyım lohusalık bu oda yok sen onları sevmiyonda bilmem ne diye başladı orda olacak dedi kesti attı bende orda yapacağıma burdaki ebelere yaptırırım dedim şimdi çekti işe gitti
haksızmıyım kızlar ya siz söyleyin
sen kayınvalideni sevmiyor da olabilirsin... herşey bir yana bu iş doğum yani.. sevmek sevmemek meselesi değilki... rahat olacağın bir yerde olmalısın.... elbette sevdiğinin yanında rahat olursun....
zorlamanın alemi yok.. kimse kırılmasın üzülmesin rahat rahat yap doğumu istediğin yerde...
Merhaba canım üzülme. daha doğuma kadar eşinin fikirleri değişir seni anlar umarım. Olmadı sende olduğun yerde yap doğumunu annen falan gelir rahat edersin kendi evinde.
vallahi bende kimse üzülür filan diye iş yapamam bu konumda en inemli ben ve meleğim sinirden sütüm kesilir ben emnim çok takan bi tipim çünkü
cnm olmadı olduğum ilçedeki ebelere güzenicem burda yapıcam yinede gitmem oraya annem her halukarda gelecek zaten kıyamam
ben ona naz yaparım ne desem yapar orda bi yapsalar yatıyorum diye 0 kere başıma kakar
yeri gelcek sabaha kadar uyuyamıcam sabhta öğlene kadr yatmak isticem mümkünmü 7 de dikilir başıma
vallahi bende kimse üzülür filan diye iş yapamam bu konumda en inemli ben ve meleğim sinirden sütüm kesilir ben emnim çok takan bi tipim çünkü
lohusayken insan hem çok sinirli hemde duygusal oluyormuş o zaman herşey batar bana kavga çıkar ve herşey dahada kötü olur gibi geliyor zaten herşeye karışır eşimle arama girer hep zaten hayatta eşimle kavgalarımızın 10 taneden 9 u hep onların yüzünden
cnm olmadı olduğum ilçedeki ebelere güzenicem burda yapıcam yinede gitmem oraya annem her halukarda gelecek zaten kıyamam
ben ona naz yaparım ne desem yapar orda bi yapsalar yatıyorum diye 0 kere başıma kakar
yeri gelcek sabaha kadar uyuyamıcam sabhta öğlene kadr yatmak isticem mümkünmü 7 de dikilir başıma
canım şimdiden dertlenme tasalanma eminim eşinin fikri değişecektir senin için hayılısı olsun hayırlısını iste rabbinden diretme öylesi senin için belki daha hayırlı olacak elbette kendi istediğin rahat edeceğin yerde yapman en güzeli ama bazen olacakalrın önüne geçemiyor insan ama eşinin üstüne çok gitme ters teper yoksa dahda inatlaşır sakinleşince uygun bidilde anlatırsın orada rahat edemeyecğini kayınpederin oalcağını müsait bir odanın olmadığını oda eminim hak vercektir.
Ayşe tam söylediğin gibi olur, başına kalkarlar yıllarca, zavallı annelerimiz neler neler yapıyor da hiçbirini dile getirmiyorlar. Yok yok, sen ılımlı ılımlı konuş, ama gitme yine de, ayy düşündükçe bana sinir geldi....
Boşver canım ne olursa olsun gitme kayınvalidenin evine falan.
Ben kendimi düşünemiyorum kayınvalidemin evinde lohusayken. bi dakika yatırtmaz, ben çocuğa bakayım sen gelenlere onu yap bunu yap der eminim... Çünkü kendisine bu şekilde yapılmış ve sürekli benim zamanımda diye başlar...
Seninki böyle değildir belki ama emin ol 5. günden sonra batarsın ve utanmadan iş beklerler.
bende nar için aynı şeyi duymuştum hatta o ara canım çok nar çekmiştide hep akşam kocişimi beklemek zorunda kalmıştım o ayıklasın diye kaydirigubbakcemile3
cnm eşim anlamıyorki zaten biraz mesafeleyim ya istemediğimi düşünüyor gerçi istemediğimde doğru keşke benim annem gibi bi kaynana olsa başımla herşeye karışır eminim bende çığrımdan çıkarım
evt daha çok var doğuma ama ben ablamın düğününe gidicem izmire doğumun nerde olduğuna göre uçak bileti alıcam karar vericez zaten kavgada böyle patlak verdi
işte sen üzülme diyorum bende... ne gerek var durduk yere stres yaşamaya... sen istediğin yerde yap doğumunu.. üzülme kırılma stres olma..... zaten kayınvalidenin yada eşinin değil en önemlisi senin ne istediğin ve ne hissettiğin... gerisini boşver sen...
Seni çok iyi anlıyorum canım,kayınvalidem ankarada yaşamasına rağmen ve sende bir defa görüşmemize rağmen canımı sıkmaya yetiyor valla.
Allah tan eşim annesine fazla bağlı değilde ordan yırtıyorum yoksa ikimizi bir arada düşünemiyorum.
Sende eşinle açık açık konuş,o dönemin nekadar hasas geçtiğinden falan bahset.
Boşyere bir birimiz kırarız falan de...
İnşallah ikna edersin canım.
cnm bence de sıkma canını eşin de üstüne gelmeseymiş keşke stres yapma sakın zamana bırak sakin kafa şöle tatlı dille bi daha dene bak kocişin nasıl eriyecek kabul edecek azıcık fena olamıoruz valla benim bi yenge vardı her dediğini yaptırırdı amcama bizde iş yook:)
cnm çok haklısın hayırlısını istemek gerek ama zaten aramız mükemmel değil iyice ipler kopar gibi geliyor bana yinede seninde dediğin gibi hayılısı inş
geçen mayısta yengem doğum yaptı annemde kaynana ya çamaşırlarına kadar yıkadı kuruttu katladı aman sen yat dedi yemeği önüne gitti kimbilir bana nasıl bakar ben su getir desem kaynanama olurmu olmaz ama anneme hala beni yıka bile derim annem sonuçta
öyle öyle merak etme geçen sene ameliyat oldu ben gittim hemde nişanlyken 1 hafta hastanede 3 hafta evde baktım bigün migrenim tuttu uzandım uyumuşum bu bile laf oldu
halbuki kimse benim yaptığım yapmadı ona mümkün değil gitmemlmaz:
canim ben bu erkekelri anliyamiyorum biz onalrla evleniyoruz anneleri aileleri ile degilki tabiki saygiliyiz ama cok iyi olmamiz zart zurt gorusmemizde neden beklenir anlamam allah sana kolaylik versin ama sikma canini erkekler annelerini ozellikle cok seviyolar heleki evlendikten sonra bekarken bu kadar sevmezler evlendikten sonra anne aile acayip degerli olur sikma canini sakin ol sakinken izah et lohusalik duygusal gecis ben rahat edemem insanin kendi evi gibisi yok aileyle alakali falan degil de sikma canini :)
sorma cnm ya saat 3 e kadar hiçbişey yemedim sinirden yine yemezdim ama meleğim için yedim zaten huyum kurusun canım sıkkın olsun elimi herşeyden çekerim
ama bu konuda ben allttan almıcam her zamanmı doğum yapcam ben
aynen aramızda mesafe olmasa ne olurmuş bilmem valla zaten hep eşime karıköylü olmuşsun der eşim beni dinliyor diye ordada kalkar bişey der al başına belayı
inş ikna olur genelde onu kırmam istemesemde onun dediği olsun derim ama bu konuda alttan alamam
benim eşim çok iyidir düşüncelidir ama ne zaman ailesi işin içine girse kavga ediyoruz
herşekilde anlatıcam ama ne olursa olsun kararım kesin baksanıza hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz demekki ben haklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?