Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük
Günaydın kızlaaarr.
Çok kötü bir gece geçirdim,hiç uyumadım.
Ben uyumadığım için mi bebeğim uyumadı yoksa o uyutmadığı için mi ben uyuyamadım bilmiyorum ama bütün gece inanılmaz hareket etti ve bir çok defa kasılmalar oldu.
Berbat durumdayım şimdiii.
artık böyle geçer canım
maşallah cnm bebişin kilo almış..haftamız aynı ama ben normali beklediğim için ne zaman doğar bilmiorum bakalım hangimizin meleği önce gelcek. sağlıkla gelsinler inş. :Saruboceq:
mentooooooooos ben dün doktora gittim
herkese günaydın kızlar geçmişi okuyodum canım dün giremedim nasıl sende durumlar bebiş kilo aldı mıbilmiyorumkismile
Canım,bütün gece kotkuyla geçti ya sancı gelirse diye.Bukadar çok hareket etmesi normal mi yani? Birde hareketleri canımı acıtıyor,
gerçi mentos aramızda 1.5 hafta var benimkide ozamana kadar birazdaha toplanır dimi
mentos senin sezeryan bu pazartesiydi değilmi