• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlaaarr.

Çok kötü bir gece geçirdim,hiç uyumadım.
Ben uyumadığım için mi bebeğim uyumadı yoksa o uyutmadığı için mi ben uyuyamadım bilmiyorum ama bütün gece inanılmaz hareket etti ve bir çok defa kasılmalar oldu.
Berbat durumdayım şimdiii.

günaydın arkadaşlar...

bende geceyi uykusuz geçirenlerdenim:(

bu gece azı dişimde müthiş bir ağrı ile kıvrandım durdum..sabah dişçiye gittim ve kanal tedavisi.. anestezik işlem uygulanacağı için doktorumdan onay istedi..

aranızda hamileylen diş tedavisi yaptıran oldumu hiç acaba?

melekcim sağol canım
figan geçmiş olsun zor durum
çikolata günaydın canım

dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün mopsycimopuyorumnanaktan kavuşmussun meleğine darısı bizim başımıza inşş.kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlaaarr.

Çok kötü bir gece geçirdim,hiç uyumadım.
Ben uyumadığım için mi bebeğim uyumadı yoksa o uyutmadığı için mi ben uyuyamadım bilmiyorum ama bütün gece inanılmaz hareket etti ve bir çok defa kasılmalar oldu.
Berbat durumdayım şimdiii.

artık böyle geçer canım

mopsy cim Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş maşallah bebeğin kilosuda güzelmiş

herkese günaydın kızlar geçmişi okuyodum canım dün giremedim nasıl sende durumlar bebiş kilo aldı mıbilmiyorumkismile

kızım ne yaptın sen maşallah bebişin 2800 olmuş ah ah darısı benim başıma iddayı sen kazandın kaydirigubbakcemile3 benimki 2450 çıktı yani 1 haftada 150 gr almış kuzum off offf doktor bu önemli değil bebeğin suyu filan güzel sağlığıda iyi dedi ama bende bebeğimin 3 kiloyu bulmasını istiyom yaaaaa :çok üzgünüm:

ngezen burada bi arkadaşın 3400-3500 usg çıkıyormuş kilosu bebişin 2500 doğmuş bayağı bi yanılma olmuş belli olmuyor ya takılma

gerçi mentos aramızda 1.5 hafta var benimkide ozamana kadar birazdaha toplanır dimi

canım seniin benim haftama gelene kadar beni geçer dr.son haftalara doğru iyi kilo alır dedi merak etme ama tabi ultrason kilosuyla doğum kılosu 300 gr falan fark ediyomuş

mentos senin sezeryan bu pazartesiydi değilmi

evet canım pazartesi inşş.ama son anda dr.bize kazık attı dr.değiştirmeyi düşünüyorum son anda napcam bilmiyorum adamla konumuştuk şimdi bebeği yatıracak beşik yok hastanede beni sinir etti bebek anne yatanın ayak ucunda yatıyordu benim gördüğümde moralim bozuk

Back
X