2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

Ben 55 - 56 ile hamile kaldım . En son doktora gittiğimde 59 olmuşum . Ama doktora gittiğimden 10 gün sonra falan tartıldım 65 - 66 çıkıyordu . Şaştım kaldım :bbo:

kızlar ben 11 haftalık hamıleyım kılo almadım henüz ama cok yıyorum h,ç bulantım olmadı

Ben 55 - 56 ile hamile kaldım . En son doktora gittiğimde 59 olmuşum . Ama doktora gittiğimden 10 gün sonra falan tartıldım 65 - 66 çıkıyordu . Şaştım kaldım :bbo:

görüntümde bir segişiklik görünmüyor demişsin canım 10 günde 6 kilo alınca mutlaka belli olur. bencede su toplaması gibi birseydir. yada tartıda sorun var.

Tuzlu yediğim doğru vazgeçemiyorum ondan olabilir . cokacimcoook Tuzu azaltsam iii olacak sanırım ama tuzsuz da olmaz ki :1shok:

benim bir arkadasım tuzlu yemek yüzünden hastanelik oldu 2 gün serum taktılar cok sismişti vucudu.

O zaman acilen tuzu bırakmam lazım ve şu andan itibaren bırakıyorum hem şurada ne kadar tuzsuz yiyeceğim ki 4 aycık kaldı :kedi: Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için . :1hug:

rica ederim. ben artık tuzsuz olsa bile ekmemeye calsıyorum. parmagında yüzük var mı? ordanda anlarsın sıkmaya baslarsa

Alla Alla ben 5 aylık hamileyim 10 kilo aldıgım halde doktor biraz daha dikkat et dedi ama diyet vermedi. suan kac kilosun?

şu an 58 kg.yum.ama benim kg alışım çk düzensiz oldu. ilk 3 - 4 ay 1 kg aldım. sonraki ayda 1kg aldım. son ay coştum sanırım.. bi de benim dr. sanırım kg konusunda çook takıntılı.beni resmen bunalıma soktu ama burdan takip ettiğim kadarıyla kilomda bir abartı yok..en azından diyetlik bir durum yok..zaten diyeti falan uygulayan da yokkaydirigubbakcemile3

Sen kilolu mu hamile kaldın 6 ayda 5 kilo bence çok normal doktor niye diyet verdi anlamadım akannehir

yok yaw.. 53le hamile kaldım.şu anda 58im walla bende pek anlamadım..çokda canım sıkıldı..bu ay gitmeye korkuyorum doktora..bundan sonra her ay 1 kg alcaksın dedi bana..ben daha 2 haftada aldım o 1kg yu:roflol: kalan 2 haftada nasıl alacak hiiç bilmiyorum wallaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…