2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

Bence sorun sende değil doktorunda öyle şey mi olur ne kadar takıntılı doktor . :umursamaz: Ben geçen ay 1 ayda 3 kilo aldım doktorum hiç bişey demedi . 5 aylık hamileyim şu an . Tuz kilosunu saymazsak 5 kilo almış oluyorum . Hiçte diyet yap demedi . Hatta hamur işleri hariç herşeyi ye dedi . Bende öyle yapıyorum cokacimcoook

benim kardesimde doktor. cok canın istiyorsa biseyi ye ama asırıya kacma dedi.

off ya hem bunları okuyorum hem eriği tuza bandıra bandıra yiyorum, nolcak bu tuz işi ya vazgeçemiyorum

kizlaarrr 22. haftamdayim 9-10 kilo aldm yaaaa!! :çok üzgünüm: hic anlamadim bu isi.. niye bu kadar aldigimi. sanki abartili yemiyorum :uhm: en ilginc yeri doktorum bana diyet falan vermek soyle dursun hic mi hic onem vermedi... napcagimi sasirdim.. 52kg ile baslamistim 61 kilo oldum yani.. kizlar bide bisey sorcam benim bi doktor teyzem var o diyorki haftada 1 gun sadece yogurt, 1 gun de sadece elma ve meyve suyu ic o sekilde diyet yapmayi dene dedi.. hamile iken boyle diyet yapilir mi ya???

canım bende 48 ile basladım 59 oldum 22 haftalık hamileyim. benim doktorumda diyet vermedi. ilk zamanalr cok almıstım suanda normal derecede alıyorum

kızlar bu alınanların hepsı yag mıdır yoksa ısımız çok zor bır kılo yag kaybetmek ıcın 7700 kalorı harcamak gerekır kı o da hemen olan bı durum degıl. bır anda kılo alımının artısında sadece yag degıl su ve ödem mı oluyor artık tartıya cıkmak ıstemıyorum 3 ayın sonuna kadar ne aldım ne verdım, son 1.5 ayda 3.5 kılo, çok geldı bana 42,5 la baslamıstım 50 ıle bıtırmek ıstıyorum nasıl olacak bılmıyorum

kiz sen cok zayifmissin!! boyun kac ki? bildigim kadariyla senin gibi cok zayif olanlar cocugunun saglikli dogmasi icin en az 15 kilo almasi lazim.. ama ani kilo alsilarinda odem ve suyun da etkisi var galiba.. doktorun bu konuda bisey demedi mi?

kızlar bende 23.haftamdayım.5 kg aldım. doktorum normal dedi ama ben kendimi çok şiş hissediyorum.çok dikkat ettiğim halde böyle oldum.dikkat etmeseydim ne olurdu hiç bilmiyorum.sizler nasıl böyle az kilo aldınız.benim her geçen gün artıyor bu haftanın başından beri. engelde olamıyorum:sinifsinif:

canım boy 1,50 fazla uzun olmadıgım ıcın bana gore ıdeal olan 8-9 kılo aslında,ama nasıl olur bılmıyorum top gıbı yuvarlanmak ıstemıyorum ankara dısında yasıyorum haftaya ankaraya gelıyorum diyetisyene gıdıcem var mı ankarada bıldıgınız ıyı bırısı kızlar en azından kontrol ve kendımı ıyı hıssetmek adına
az kılo alanlar gunluk besınlerı öğünlerı neyden olusuyor nasıl becerıyorlar bende fazla abartmıyorum ekmek sadece kahvaltıda ,1 yumurta peynır ekmek(kızarmıs) öğlen yoğurtla beraber bır çesıt yemek aksam da yoğurt ve yemek ne varsa menude arada meyvem ,ve 1 tane çıkolatam ya da kek ya da 2 adettır asırıya kacarsam tatlıda
daha ne yapayım ?

merhaba arkadaşlar,merak ediyorumda hani diyelimki 5 ayda 5kilo alan arkadaşlarımız bu 5 kilonun ne kadarı bebişe ve plesentasına ait,ha bide bunun suyu var tabi.yani demek istediğim bu 5 kilonun hepsi bize ait bir yağ diildir dimi?:umursamaz::

tabi ki hepsi yag degil canim.. tam olarak ne kadari bebek, rahim ve su oldugunu hesaplayamayiz ama yaklasik olarak bebek 5 ayda 400gr civarinda suyu da o kdr dersek en az 2-3 kilosu bebekte geride kalani anne adayinin yag ve kas dokusundaki artistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…