evet canım gecen ay 2 kilo almısım. dün tartıldım 60 olmsum. 15 gün sonra kontrole gidecem 61 olursam iyi.
kızlar ya 1 haftada yarım kilo almışım..24. haftadayım.5,5 kg olmuş..offf napcam yaa..çevremdeki herkes enine genişlediğimi söylüyor..nasıl hamilelik bu falan diyolar..insanların ağzınınn ayarı yok hiç ya..canım çok sıkılıyorr..
evet genıslıyoruz ya benım de kalça büyüdü kız olacak bebeğim kız da anne kalçadan mı alıyormus oyle dıyorlar ya benım de canım sıkılıyor ne kadar dıkkat etsemde alıyorum üstüne yürüyorum bıde gercı yurusem de yurumesem de alıyorsam yurumeyım o zaman ama ıcım rahat etmez belkı psıkolojık olarak ama ,sizler nelere dıkkat edıyorsunuz kızlar
evet genıslıyoruz ya benım de kalça büyüdü kız olacak bebeğim kız da anne kalçadan mı alıyormus oyle dıyorlar ya benım de canım sıkılıyor ne kadar dıkkat etsemde alıyorum üstüne yürüyorum bıde gercı yurusem de yurumesem de alıyorsam yurumeyım o zaman ama ıcım rahat etmez belkı psıkolojık olarak ama ,sizler nelere dıkkat edıyorsunuz kızlar
artık haftada 1 kilo alıcaz çok normal
sen o çevrendekileri dinleme
benim de boyum 160, 56 ile başladım. 53'e düştüm ilk 3 ayda.
55 im şimdi.
kızlar az önce dr dan geldim tartıldım 5 ayda 2kg yuppppppppppiiiiiiiiii dr süper gidiyorsun burrravvvvoooooo dedi maaşallah bana
ohh cok iyi gidyon.. benim boyum 162. 52 kiloyla baslamistim suan 62'yim :sm_confused: 24. haftam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?