2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

Vallahi arkadaşlar ben şuan 67 Kg.oldum.tam 6,5-7 Kg aldım yanii.ılerisini düşünmek bile istemiyorum.

kızlar ya 1 haftada yarım kilo almışım..24. haftadayım.5,5 kg olmuş..offf napcam yaa..çevremdeki herkes enine genişlediğimi söylüyor..nasıl hamilelik bu falan diyolar..insanların ağzınınn ayarı yok hiç ya..canım çok sıkılıyorr..

artık haftada 1 kilo alıcaz çok normal
sen o çevrendekileri dinleme

evet genıslıyoruz ya benım de kalça büyüdü kız olacak bebeğim kız da anne kalçadan mı alıyormus oyle dıyorlar ya benım de canım sıkılıyor ne kadar dıkkat etsemde alıyorum üstüne yürüyorum bıde gercı yurusem de yurumesem de alıyorsam yurumeyım o zaman ama ıcım rahat etmez belkı psıkolojık olarak ama ,sizler nelere dıkkat edıyorsunuz kızlar

ne kadar dikkat edilsede mecbur alacaz. ben kısıtlamıyorum canım birseyi cok isterse yiyorum.

ben hala hiç kilo almadım, canım ne isterse yiyorumguclubacismile
bebişimin sağlığı iyidir inşaallah:ecrin_bebek:

bu arada ilk üç ay 3 kilo verdim, o verdiğim 3 kilonun 2 sini geri aldım. ama sonuç itibarıyle hala -1 kilodayım, belirteyim:icecream:

hamılelık oncesı kıloyla da alakalı olmalı dıye dusunuyorum sonucta ben ıdeal kılomdaydım boyuma gore,1,50 boy 42.5 kılo,simdi de 46-46,5 da gezınıyorum 19.haftada,ılk 3 ay almadım da vermedım de,çok kılo verenler belkı de kılo olarak fazlalıgı olanlar olabılır dıye dusunuyorum o yuzden kılo verıp uzerıne çok fazla almıyorlardır max alacagım 10 kılo olur ınsallah yoksa yuvarlanır gıderım

walla bence hikaye hepsi..benim oğlum olacak ama bende kalçadan genişliyorum:kedi: o kadar da dikkat ediyorum yememe ama olmuyo..yürüyüşlerimi hiç aksatmıyorum..ve bunlara ramen 24 haftada 5.5 kg aldım..yapacak başka bişeyde bulamıyorum..mafoldumben

artık haftada 1 kilo alıcaz çok normal
sen o çevrendekileri dinleme

evet canım.kimseyi dinlememek lazım ama olmuyor işte..zeten hassas bir dönemdeyiz.bi de üstüne insanlar ileri geri konuşunca insanın sbrı tükeniyor..
haftada 1 kg alırsak yandık doğuma yuvarlanarak gideriz artık:roflol:

Kızlar az önce tartıldım kilo almışım 58 kg olmuşum zemuszemus Demekki bebekomda kilo almış +2

Son düzenleme:
kızlar az önce dr dan geldim tartıldım 5 ayda 2kg yuppppppppppiiiiiiiiii dr süper gidiyorsun burrravvvvoooooo dedi maaşallah bana

kızlar az önce dr dan geldim tartıldım 5 ayda 2kg yuppppppppppiiiiiiiiii dr süper gidiyorsun burrravvvvoooooo dedi maaşallah bana

ohhh ne guzel!! ben de simdi cok dikkat etmeye calisyom. dun aksam chips yedim diye vicdan azabi cektim. boyle cok takarsam da bebege zarar olur mu diye kokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…