ohhh ne guzel!! ben de simdi cok dikkat etmeye calisyom. dun aksam chips yedim diye vicdan azabi cektim. boyle cok takarsam da bebege zarar olur mu diye kokuyorum
ohhh ne guzel!! ben de simdi cok dikkat etmeye calisyom. dun aksam chips yedim diye vicdan azabi cektim. boyle cok takarsam da bebege zarar olur mu diye kokuyorum
bende 24. haftadayım yaklasık boyumuz aynı 49 kilo ile basladım simdi 61 kiloyum.
canım ben dikkat etmiyorum hamur işi herşey yiyorum ama cipsi kola bunları toplasan 4 defa felan yemişimdir cipsiyi zararından değil dişim arızalı cipsilerde kadı yiyemiyorum ama kolaya dikkat ediyorum bebek için oda
canım sen eminmisin 12 kg çok değilmi tartı yanlış olmasın ben yanlış okumadım demi sen 12 kg aldın hamilelikte
bende 24. haftadayım yaklasık boyumuz aynı 49 kilo ile basladım simdi 61 kiloyum.
ben yiyorum valla. eskiden aburcuburu cok yerdim kilo almazdım. simdi kendimi kassam bebegime işkence ediyormusum gibi geliyor
sonra zaten kosturmaktan verecez
kızlar bende 7 kilo aldım 22. haftadayım..doktorum normal olduğunu söylüyor..ancak hamurişi,pila,makarna,tatlılar,fazla dondurma,abur cubur gibi şeylerin bebişler için hiçbir faydası olmadığın sadece kilo yaptığını söyledi..bol sebze,meyve ,et,tavuk,balık,yememiz gerekiyor..ama bunları yazarken bile elimde dondurma var:))) çok yiyorum galiba bu sıralar....
bende 52 den 56 olmuşum 25+4 kontorlumüzde bebeğim 1050 gr olmuş tombişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?