2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

ohhh ne guzel!! ben de simdi cok dikkat etmeye calisyom. dun aksam chips yedim diye vicdan azabi cektim. boyle cok takarsam da bebege zarar olur mu diye kokuyorum

ben yiyorum valla. eskiden aburcuburu cok yerdim kilo almazdım. simdi kendimi kassam bebegime işkence ediyormusum gibi geliyor
sonra zaten kosturmaktan verecez

ohhh ne guzel!! ben de simdi cok dikkat etmeye calisyom. dun aksam chips yedim diye vicdan azabi cektim. boyle cok takarsam da bebege zarar olur mu diye kokuyorum

canım ben dikkat etmiyorum hamur işi herşey yiyorum ama cipsi kola bunları toplasan 4 defa felan yemişimdir cipsiyi zararından değil dişim arızalı cipsilerde kadı yiyemiyorum ama kolaya dikkat ediyorum bebek için oda

bende 24. haftadayım yaklasık boyumuz aynı 49 kilo ile basladım simdi 61 kiloyum.

canım sen eminmisin 12 kg çok değilmi tartı yanlış olmasın ben yanlış okumadım demi sen 12 kg aldın hamilelikte

evet canım dogru okudun. doktorum boyuma göre kilomun zaten az oldugunu vucudun hamileliğe kendini hazırladıgını o yüzden ilk aylar normal kiloma gelip bebek için alamya basladın dedi. bundan sonra ayda 2 kilo normal 2 kilodan fazla alınmamsı gerekiyormus. ilk iki ayda 49'dan 53'e cıkmıstım. mide bulantımda olmamıstı yediklerim yaradı :) son ay 2 kilo aldım ayda.

bende 24. haftadayım yaklasık boyumuz aynı 49 kilo ile basladım simdi 61 kiloyum.

ikimiz nerdeyse ayni boyuttayiz demekki kaydirigubbakcemile3 ben dusundum de simdi en iyi ihtimalle doguma kadar 8 kilo daha alcam (1ayda 2kilo dersek) toplam 18 kilo olcak. bunun 8-i dogumda girderse de 10-u uzerimizde kalacak.. dogumdan sonra ben evde 1-1,5 sene oturcam. evde olunce da ben kolay kilo aliyorum kisacai bu aldigim kilolari veremicem diye korkyom... bence sen ikimiz icin 52 kilo falan tam olur ama dogumdan sonra bunlari verebilcez mi? sen sirf hamilelikten dolayi almissin. ama ben normalde de dikkat etmezsem kolay kilo alan biriyim napcam yaa

kızlar bende bundan sonrasından korkuyorum çok kilo alacağım diye ben normalde kilolu biriyim ama hayret nasılsa kilo almadım hamileliğimde şoktayım ama bundan sonrasına gerçekten düşünüyorum ayda 2 kilo alsam 4 ayda8 kg ben 95 vuracam allahım inanamıyorum inşallah 2 kilo almayla bu işi bitiririz yoksa ben kötü olurum gerçi sizinde değiniz gibi doğum gidecek giderse ben aynı kiloma düşerim bide bebekle uğraşırken emzirirken kilo verilirmiş onuda ozaman versek oldu bitti amaaaaann bebeğim doğsunda hayırlısıyla varsın ben kilolu kalayım

kızlar bende 7 kilo aldım 22. haftadayım..doktorum normal olduğunu söylüyor..ancak hamurişi,pila,makarna,tatlılar,fazla dondurma,abur cubur gibi şeylerin bebişler için hiçbir faydası olmadığın sadece kilo yaptığını söyledi..bol sebze,meyve ,et,tavuk,balık,yememiz gerekiyor..ama bunları yazarken bile elimde dondurma var:))) çok yiyorum galiba bu sıralar....

banada dr pilav makarna hamur işini yasakladı kızartma ben kendim yiyemiyorum zaten miydem bulanıyor...ama dondurmadan vazgeçemiyorum başka tatlı yemiyorum arada çikolata yiyorum eyvahedigeldismile

bende dondurmadan vazgeçemiyorum çokta düşünmüyorum zaten vazgeçmeyi..bugün bi dergide okudum deniz akkaya bile 19 kilo almış vermiş manken hani dikkat ediyolar falan ya.özge çzberkte 15 kilo almış ve spor falan yapmadım diyor bi koltuktan diğerine geçirmiş 9 ayı...ve iki ayda 10 kilo vermiş...napalım bizde veririz canım...

en son 8 mayısta gittiğimde 1 kilo almıştım
19 unda kontrolüm var sanırım almış olucam bariz belli almaya başladığım

günaydın kızlar,
ben 63 le hamile kaldım suan 69 um. dısardanda baya baya belli oluyor hatta biraz fazla çıktı gibi geldi göbeğim. Oğluşum dikine gidiyor inş. ilerde burnunun dikine gitmez sırnaşık şey

bugün bizde 23 haftayı devirdik 58.8 kg olmuşum 54 ile başladım
şidilik iyi gidiyor bakalım sonumuz nasıl olacak göbüş topiğinede resim koyarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…