ayy nasıl beceriyorsunuz kızlar bu kadar az kilo almayı ahhh ahhh bide ben becerebilsem az kilo almayı
bende çok merak ediyorum bu kadar uzun zamanda nasıl bu kadar az kilo alınır?? az önce gazetede okudum..ebru şallı 6.ayına girmiş ve 1 kg almışohaoldumsmile ben onun 8 katı kg aldımfisfisfis
her sabahj düzenli kahvaltı yapıyorum abur cubur yemiyorum hamur işi tatlı çok nadir..tüm bunlara rağmen bu kilolar nasıl geliyor hiçbir fikrim yok CADIARZU
kızlar ne önemi var fazlanın azın ben 9 kg akdım ha ende karnıma aldım ama olsun kızımdankıymetlimi yicem tabi hemde ne bulursam yicem kızım ii olsun yeter bana fil gibi olamicamıza göre yiyin kızlar ve oğluşlar ii beslensin
bende yiyorum ama düzensiz ve sağlıksız değil, gayet düzenli ve elimden geldiğince sağlıklı yiyorum, alması gereken vitaminin en fazlasını alabilsin diye,:CüvCüv:
5.500 gr almışım acayip geliyo ya bi de 2 ayda aldım bu kiloyu başlarda hiç almadım ama kilo da kaybetmedim başta hiç hani öyle kusma falan olmadı yani öyle olanlar bizden şanslı en azından başta biraz veriyolar
Merhaba güzel anneler; ben 65 kg ile başladım (ay masallah :) 22.haftamdayım 5 kg aldım drum hamur isinden kesinlikle uzak dur diyo bebek alması gerekeni zaten alıyor senin fazla almana gerek yok diyo...Aslında 22.haftama kadar aldığım 5 kg normalmiş ama son aylara dikkat diyo...Size de küpe olsun arkadaslar...
ben anlamıyorum bu işi,haftada 1 kılo alıyorum nerdeyse ustüne üstlük hergun 1 saat yürüyorum ekmek sadece kahvaltıda,aksamları agır yemıyorum tek çesıt salata yogurt sadece çıkolataya hayır dıyemıyorum buna ragmen nasıl alıyorum bılmıyorum boyuma gore doktor da 8-9 kılo almamı soyledı ben 23.haftamdayım 7 kılo aldım ne olacak psikolojım bozuluyor iyice...
canım boy 1.50 kılo da 42.5 du hamıle kaldıgımda ılk 3 ay vermedım de almadım 3 aydan sonra hele son ayda hızlandı bı de benım kadar dıkkat eden yoktur bu surecte de ..canım boyun kilon kaç ki bende 26. haftaya girdim 6.5 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?