2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende onu sorucaktım ya sılam sen sürekli çatı muayenesi olduğun için ağda yapamıosundur şimdi bende çatı muayenesine gidicem sonra normal doğumu beklicem ağda yaptıramicam nolucak ya bende hazırlıksız yakalanmak istemiorumeyvahedigeldismile
normal doğumda hemen duşunu alabiliosun sezeryandada ikinci gün alabilirsin dedi doktorumbilmiyorumkismile

Maşallah bebeğine canım bence normal kilosu şimdi illk bebek kilolu olduğu için onunla karşılaştırma yapıyosundur büyük ihtimal sen ama her çocuk bir olmuyor işte canım ...bende 12 kilo aldım şu ana kadar kendime şaşırıyorum normalde çok iştahlı biriydim ama bu hamilleik iştah miştah bırakmadı bende bilmiyorumkismile açıldım son ayda anca ....Birde et yiyemez oldum kız bbeişlerde öle olurmuş zaten etten çok soğudum belkide ondan bu kadar kilo ile kaldım yoksa normalde çok sevrim eti ama yiyemiyprum :umursamaz:

burda da onceleri normal dogum devlet hastanelerinde 6 gun bazen 7,gobegi dusene kadar
sezeryan da 10 gundu.
ama simdi normali 3-4gune dusurduler.Sezeryan de 5 gun.

Canım o ne ya 6 gün 7 günlerden bahsediyorsunuz :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Göbeği düşene kadar filkan diyorsunuz akannehir bizim burda hemn ikinci günü postalıyorlar eve yatak lar boşalsın heemn diye sizin ne güzelmiş yaaahemde 2 gece dediğim sezeryan olursan normal doğumda o gün içinde taburcu ediyorlar bilmiyorumkismile

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ben hep sıcak duş alıyorum canımm ılıktaa sanki ii temizlenmemişim gibi geliyor tabi öle değil ama takıntı iştee erken doğuma neden olduğunu bilmiyordum ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ama hemen 5 dakkada bir gelmeye başlamıyor sancılar nasıl olsa ilk zmanlar 10 dakkada bir geliyorya o ara girerim inşallah banyoya ayy inşalllah panik yapmamda zamnım kalır banyo yapmaya bilmiyorumkismile

inşallah pani,k olmayız bilmiyorumkismile ama canım nişan bi kaç gün öncedende gelebiliyor yine hemen gitmen normal ama doğum hemen başlamıyor nişan gelince o ara zamanın varken hemen hazırlanırsın keşke anlasak doğum başlamadan

Ben cikiyorum kizlar bugun sabahtir burdayim ya nerdeyse :1ninca:
Mertimi dus aldirip yatirayim yarin erken kalkmamiz lazim.
Kontrolum sabah 8 bucukta 7 bucukta en gec uyanmamiz lazim :kedi:
Herkese iyi aksamlar opuyorumnanaktan

ii akşamlar canım güzel haberlerle gel inş.:Saruboceq:

Sezeryanda bir hafta yıkanamazsınn zaten bir hafta sonra dikişini alıyorlar nasıl yıkanıcaksın hemen canımm hangi doktor söledi 2 gün sonra banyo yapabilirsin diye bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile benim ameliyat deneyimim olduğu için biliyorum
Bend en son ağda yaptığıma pişman oldum kaç hafta old hala çıkmadı alıcam çıkmıyor yaaa :umursamaz: o yüzden beklisemmi aca 38 .haftaya kadar diyorum güzelce alınır ozman

evet canim biliyorum.cok erken cikariyorlar.ama erken taburcu etmemeleri lazim.Allah korusun bisey misey olur,kanama olur,dikislerde sorun olur ve s.

canım dikiş almamı kaldı artık estetik dikiş kendiliğinden erio gidio, benim sezeryan olan ark.larım da iki gün sonra yani üçüncü gün aldılar duşlarını ben mi yanlış anladım acaba bidaha sorim olmazsaCADIARZU
tabi çatı muayenesine giderken al ben öyle yapıcam da sonrasında nolucak jiletlemekte istemiorum zaten göremem keserim mazallah oramı buramı ama süreklide temiz tutmak gerekio ne zaman geleceği belli olmadığı için ayy bilemedim yaabilmiyorumkismile

Canım tabi öle dıştan görünen bi dikiş değil benimde ameliyatım estetikli olmuştu boğazımda olduğu içinde hatta iki cerrah girdi biri plastik cerrahtı sırf o dikişi yapmak iki ucunda ip vardı dışardan gözükmüyırdu içtenn hafifçe yanlardan çekti aynı yapıştırma gibi işte yapıştırma gibide olsa olur iki tane yanda ipler onlar alması gerekebilir ....
SEN bidaha sor bakalım bende şaşrdım iki gün diyince bilmiyorumkismile
3 haftada çıkmaz heraldee canım ya 37de yapsam 3 haftada çıkarmı hemen bilmiyorumkismile

ok canım sorunca sölerim sana..
valla çatı muayenesine giderken kesin alıcazda sonra naparız bilmiorum hamilelikten dolayı yavaş çıkıo ama tek tükte olsa çıkar tabi:sm_confused:

Hoşgeldin nursena

Sana işmi yaptırdılar bide bu hamile halinleee kötükedihüso
yapmasanda ev sahibisin işte karşındaki bekliyoo anlayışlı olsa gelmez zatiii 4 kişi
]kocam gelin dedi zatii eşya toplucam doğumdan 10 gün sona tasıncam adam milleti topluyo baımaaa off valla

[/B][/QUOTE]

slm hoşgeldinna.s.

2 ay önce arkadaşta aynı 1 dikiş varmış dışta aldırdım dedi

ok canım sorunca sölerim sana..
valla çatı muayenesine giderken kesin alıcazda sonra naparız bilmiorum hamilelikten dolayı yavaş çıkıo ama tek tükte olsa çıkar tabi:sm_confused:

evet yavaş çıkıyor eskisi gibi değil bide ağda yaptıum ben en son hiçten çıkmıyor şimdi çatı muaynesine kadar çıksada alsam diye bakıyorum ama önceden ölmiydi hemen çıkardı son andada olsa ben jilet yapamam hiç alışkın deilim keserim oramı buramı eskiden görürken yapamazdım şimdi görmeden hepten yapamam heralde

yapmasanda ev sahibisin işte karşındaki bekliyoo anlayışlı olsa gelmez zatiii 4 kişi

]kocam gelin dedi zatii eşya toplucam doğumdan 10 gün sona tasıncam adam milleti topluyo baımaaa off valla

[/B]

2 ay önce arkadaşta aynı 1 dikiş varmış dışta aldırdım dedi[/QUOTE]

evet artık öle oluyor dikişler ya benim estetikli olamma rağmen iki yanda vardı iplerin ucu dışardan belli olmasada iç dikiş diye bişey var belki onların ucudur bilemem tabi boğazda okdar deri olamasına rağmen o iki yandaki ipler düşün sezeryanda kaç kat derinin altına giriyorlarr öle yapıştırma ile sadece durumu okdar kat deri bilmiyorumkismile allah korusun ani bi hareketinde patlar o yüzdrn dikişsiz sadece yapıştırma imkansız gibi bişeyy

Olsun sen onlar misafirse sende hamilesin yapmasydın bişey :umursamaz:

kızlar benım arkadasta ılk dogumunu yaptı 3 te sancısı baslamıs 5 te dopum yaptı.Yanı kısıden kısıye degısıyor ılk fılan farketmıyor

black ben bugun doğum çantamı hazırladım. OHH yaa sukur rahatladım valla

Son düzenleme:

sizde tuy gec mi cikiyor?ben bikiniye agda yaptirdigimin 7-8ci gunu artik cikmaya basliyor.3 haftaya orman olurum.en son 27 nisanda yaptirdim simdi mesela cikti artik.zamani geldi.

Olsun sen onlar misafirse sende hamilesin yapmasydın bişey :umursamaz:[/QUOTE]

[/QUOTE]

7 güne çıkıyormu :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: çok az bi süre değilmi canım jilet filanda yapmıyosun ağda bu nasıl bu kadar çabuk çıkıyor ala ala :sm_confused:
aslında hamile kalmadan önce benimde çabuk çıkardı bu ama hamile kaldım kalalı çıksa da alsam diye bakıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…