ne bilim canımm orda beklemek daha strestli olur belki filan diye bide bişey sorucam sana banyya giricek kaadar vaklit kalıyormu insana ben banyo yapmadan gitmem sonuçta doğumdan sonra kaç saat yıkanamıcaz belkide gün hem bide adet olucaz üstüne eşimde o anda o sancı ile banyo yapamazsın diyor bende her dakka gelicek değilya diyorum sen ne diypsu bide temizlğimi ağdamı ne zman yapayım sılacımm 37.haftadamı???? yani haftaya salı gidicem ama 38. haftada çatı muaynesi yapıcak doktor yoksa 38demi ben ne kadar geç yapsam okdar ii diyorum ama ya 38den önce gelmeye kalkarsa bebiş o anda acil banyoada nasıl yaparım bilmiyorumkismile ayy çok korkuyorum hazrlıksız yakalanıcam diyee
Canim erken dogum yapma riskin olsa bile senin gibi kac kisi insan geliyo hastaneye o anda senin temiz olup olmaman kimin umrunda olucakki son dert edilecek seyy bosverr canim :umursamaz:
Sen cati muayenesinden önce yap temizligini doguma kadar yeter sana o temizlik zaten.
Sancili haldeyken yikanmak imkansiz canim sicak su acilmaya sebeb oluyor hatta ben artik ilik suyla dus aliyorum acilma falan olur önceden diye .
normal dogum olursa ertesi gune yikanabilirsin zaten hemenboshayallersmile
Canim en son 36+5 te gittim gecen carsamba 2.900 gr di
Benim mertim 4 kg dogdugu icin hic zorluk cekmedim altini falan alirken sanki hep cocuk bakmisim gibi sakir sakir yaptim herseyini simdi bu ufak dogucakya bende tirsmiyo degilim hani biyerine bisi yaparim diye.
Zaten oldum olasi nazik biri olamadim lakur lukur tutarmisim cocugu bi ayagi falan elimde kalirmis allah korusunn :roflol:
Oyy aman yaww espri yaptigim konuya bakk kucuk cocuk bakmasi daha zor oluyo canim tabi.Bide 22 kilo alip 3 kg cocuk dogurmak gucume de gitmiyo degil acikcasii :kedi:
burda da onceleri normal dogum devlet hastanelerinde 6 gun bazen 7,gobegi dusene kadar
sezeryan da 10 gundu.
ama simdi normali 3-4gune dusurduler.Sezeryan de 5 gun.
Canim erken dogum yapma riskin olsa bile senin gibi kac kisi insan geliyo hastaneye o anda senin temiz olup olmaman kimin umrunda olucakki son dert edilecek seyy bosverr canim :umursamaz:
Sen cati muayenesinden önce yap temizligini doguma kadar yeter sana o temizlik zaten.
Sancili haldeyken yikanmak imkansiz canim sicak su acilmaya sebeb oluyor hatta ben artik ilik suyla dus aliyorum acilma falan olur önceden diye .
normal dogum olursa ertesi gune yikanabilirsin zaten hemenboshayallersmile
canım ben herhangi bir belirtide gidicem valla diyelimki nişan geldi sancım yok yine giderim yani bekleyemem ben öyle evde:1no2: bazısı duşunu muşunu alıo hazırlığını yapıo öyle gidio bende yapabilsem keşke ama zannetmiorum panik olurum gibime geliobilmiyorumkismile
neyse ya sedef dedigini yapıyorum grafik ekleye basıyorum sag tıklıyorum kopyala vaya yapıştır diye bişey çıkmıyor
Ben cikiyorum kizlar bugun sabahtir burdayim ya nerdeyse :1ninca:
Mertimi dus aldirip yatirayim yarin erken kalkmamiz lazim.
Kontrolum sabah 8 bucukta 7 bucukta en gec uyanmamiz lazim :kedi:
Herkese iyi aksamlar opuyorumnanaktan
ayy bende onu sorucaktım ya sılam sen sürekli çatı muayenesi olduğun için ağda yapamıosundur şimdi bende çatı muayenesine gidicem sonra normal doğumu beklicem ağda yaptıramicam nolucak ya bende hazırlıksız yakalanmak istemiorumeyvahedigeldismile
normal doğumda hemen duşunu alabiliosun sezeryandada ikinci gün alabilirsin dedi doktorumbilmiyorumkismile
25 mayis dogum varsa agdayi yarin yani 20 mayis yaptirsam nasil olur?
He burda gif uzmani varmisss bak hemen sak diye nasi anlatti delikafadulden
Hosgeldin güloooooo a.s.[/QU hoşgörmüşem saffet saffet saffet nasılsan eyimisen gardaşsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hoşğeldin canım
a.s.
Ben cikiyorum kizlar bugun sabahtir burdayim ya nerdeyse :1ninca:
Mertimi dus aldirip yatirayim yarin erken kalkmamiz lazim.
Kontrolum sabah 8 bucukta 7 bucukta en gec uyanmamiz lazim :kedi:
Herkese iyi aksamlar opuyorumnanaktan
iyi akşamlarr canımmm opuyorumnanaktan
Canım o ne ya 6 gün 7 günlerden bahsediyorsunuz :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Göbeği düşene kadar filkan diyorsunuz akannehir bizim burda hemn ikinci günü postalıyorlar eve yatak lar boşalsın heemn diye sizin ne güzelmiş yaaahemde 2 gece dediğim sezeryan olursan normal doğumda o gün içinde taburcu ediyorlar bilmiyorumkismile
bence 23 ünde filan yaptır ne kadqr geç yaprtırrısan okdar geç çıkar rahat olursun leylacım
Sezeryanda bir hafta yıkanamazsınn zaten bir hafta sonra dikişini alıyorlar nasıl yıkanıcaksın hemen canımm hangi doktor söledi 2 gün sonra banyo yapabilirsin diye bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile benim ameliyat deneyimim olduğu için biliyorum
Bend en son ağda yaptığıma pişman oldum kaç hafta old hala çıkmadı alıcam çıkmıyor yaaa :umursamaz: o yüzden beklisemmi aca 38 .haftaya kadar diyorum güzelce alınır ozman
canım dikiş almamı kaldı artık estetik dikiş kendiliğinden erio gidio, benim sezeryan olan ark.larım da iki gün sonra yani üçüncü gün aldılar duşlarını ben mi yanlış anladım acaba bidaha sorim olmazsaCADIARZU
tabi çatı muayenesine giderken al ben öyle yapıcam da sonrasında nolucak jiletlemekte istemiorum zaten göremem keserim mazallah oramı buramı ama süreklide temiz tutmak gerekio ne zaman geleceği belli olmadığı için ayy bilemedim yaabilmiyorumkismile
Canım tabi öle dıştan görünen bi dikiş değil benimde ameliyatım estetikli olmuştu boğazımda olduğu içinde hatta iki cerrah girdi biri plastik cerrahtı sırf o dikişi yapmak iki ucunda ip vardı dışardan gözükmüyırdu içtenn hafifçe yanlardan çekti aynı yapıştırma gibi işte yapıştırma gibide olsa olur iki tane yanda ipler onlar alması gerekebilir ....
SEN bidaha sor bakalım bende şaşrdım iki gün diyince bilmiyorumkismile
3 haftada çıkmaz heraldee canım ya 37de yapsam 3 haftada çıkarmı hemen bilmiyorumkismile
yapmasanda ev sahibisin işte karşındaki bekliyoo anlayışlı olsa gelmez zatiii 4 kişiHoşgeldin nursena
Sana işmi yaptırdılar bide bu hamile halinleee kötükedihüso
]kocam gelin dedi zatii eşya toplucam doğumdan 10 gün sona tasıncam adam milleti topluyo baımaaa off vallaHosgeldin canim hadi gecmis olsunn insallah bidaha gelmezlerr :roflol: dicem ama nerde doguma damlarlar gene kesinnn laelaelaelaelae
Canim mide yanmalari senin haftalarinda normal benim daha 1 haftadir olmuyo 1 ay bende cektim mide yanmasi ve agrisi ohaoldumsmile
Sen yinede kontrolunde sor tabii boshayallersmile[/B
slm hoşgeldinna.s.
Canım tabi öle dıştan görünen bi dikiş değil benimde ameliyatım estetikli olmuştu boğazımda olduğu içinde hatta iki cerrah girdi biri plastik cerrahtı sırf o dikişi yapmak iki ucunda ip vardı dışardan gözükmüyırdu içtenn hafifçe yanlardan çekti aynı yapıştırma gibi işte yapıştırma gibide olsa olur iki tane yanda ipler onlar alması gerekebilir ....
SEN bidaha sor bakalım bende şaşrdım iki gün diyince bilmiyorumkismile
3 haftada çıkmaz heraldee canım ya 37de yapsam 3 haftada çıkarmı hemen bilmiyorumkismile
ok canım sorunca sölerim sana..
valla çatı muayenesine giderken kesin alıcazda sonra naparız bilmiorum hamilelikten dolayı yavaş çıkıo ama tek tükte olsa çıkar tabi:sm_confused:
yapmasanda ev sahibisin işte karşındaki bekliyoo anlayışlı olsa gelmez zatiii 4 kişi
]kocam gelin dedi zatii eşya toplucam doğumdan 10 gün sona tasıncam adam milleti topluyo baımaaa off valla
[/B]
Aynen canım ama temennimiz tabi hissetmeden gidip 4 cm açıklıkta hemen epidurali yaptırmak ayy ne güzel olur aslında dimi yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama ilk doğumlarda açılmayı sancsız hissetmeemn gibi bi durum olmuyormuş he şöle bişey olabilir belki bir saatte belki 2 cm açılır çabuk açılır 4 saat çekmeyizde 2. buçuk saat sancı çekip oluruz hemen epidural birde sbişey sorucam sana
sen sancın başlar başlamaz gidicekmisin yoksa evde biraz beklicelmisin biizm epidural
olucağı için hemen gitmemiz gerekir diye düşünüyorumm sonuçta 4 cm açıklık olana kadar her şeyimiz tamamlanması lazımm belki anaztezi uzmanının bi kaç sorucağı soru olucak dimi sen ne diyosun
evet yavaş çıkıyor eskisi gibi değil bide ağda yaptıum ben en son hiçten çıkmıyor şimdi çatı muaynesine kadar çıksada alsam diye bakıyorum ama önceden ölmiydi hemen çıkardı son andada olsa ben jilet yapamam hiç alışkın deilim keserim oramı buramı eskiden görürken yapamazdım şimdi görmeden hepten yapamam heralde
2 ay önce arkadaşta aynı 1 dikiş varmış dışta aldırdım dedi
[/QUOTE]sizde tuy gec mi cikiyor?ben bikiniye agda yaptirdigimin 7-8ci gunu artik cikmaya basliyor.3 haftaya orman olurum.en son 27 nisanda yaptirdim simdi mesela cikti artik.zamani geldi.
Olsun sen onlar misafirse sende hamilesin yapmasydın bişey :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?