kızlar diziye takıldım gelirim sonra okopuyorumnanaktan
güle güle canım bende çıkıyorumm zaten herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
biz geldikkkkkkkk
bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh
biz geldikkkkkkkk
bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh
insallah saglikla gelir canim kizin.haziran basi aliyorsun demek kucagina minik kizini...ne guzel.herseyin yolunda gitmesine sevindim
bebısının ıyı olmasına sevındım canım ıns bu haftayı da sorunsuzca atlatırısınız hatta bırkac hafta daha atlatın bence
ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişii haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim
ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişii haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim
hosgeldin blackcim nasilsin?merhaba canımm nasılsın
ortadan daldım muhabbete ama benimkide tıfıl 2 hafta onceydi kontrolumuz 2000 gr çıktı 33 artı 3 de
umarım benim cadıda kordonunu boynuna doladıgı için gelişimini yavaşlatmaz zaten tıfıl
haftaya görücez bakalım 2 tur kordonu acmıs mı
biz geldikkkkkkkk
hosgeldin blackcim nasilsin?
tifillardan demeyin yaaa.benimki de aynisi
her hafta ortalama 200 gr almasi gerekiyor benimki 90 civarinda aliyor :)))))
bakalim doguma kadar 3 kilo yapabilecekmiyim.5 gun kaldi doguma da...heyecanlaniyorummmmmmmm
tifillardan demeyin yaaa.benimki de aynisi
her hafta ortalama 200 gr almasi gerekiyor benimki 90 civarinda aliyor :)))))
bakalim doguma kadar 3 kilo yapabilecekmiyim.5 gun kaldi doguma da...heyecanlaniyorummmmmmmm
ayyyyyyyy beş gün müüüüüüü ne kadar az canım benimmmmm kıyamam ben sanaaaaa
ay ay ayyyyyyy bak bir tuhaf oldum
ben haberleri kaçırmışım :)
kızımda kıpır kıpır oldu şimdi hazır mı herşeyin?
heycan yaptı ablasııııı :)
evet canim,bizim burda artik 20 mayis olduguna gore 5 gun diyorum. 25 mayista insallah.
dogum cantam hazir,bir tek dis fircasi ve korsem kaldi sabah alicam onlari da.hastanede 24u geceden gelmem lazim oldugunu solediler ama dr kesin bisey demedi...kizinin kankasi yolda.insallah sorunsu atlatirim dogumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?