2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldikkkkkkkk

bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh

insallah saglikla gelir canim kizin.haziran basi aliyorsun demek kucagina minik kizini...ne guzel.herseyin yolunda gitmesine sevindim

bebısının ıyı olmasına sevındım canım ıns bu haftayı da sorunsuzca atlatırısınız hatta bırkac hafta daha atlatın bence

7 güne çıkıyormu :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: çok az bi süre değilmi canım jilet filanda yapmıyosun ağda bu nasıl bu kadar çabuk çıkıyor ala ala :sm_confused:
aslında hamile kalmadan önce benimde çabuk çıkardı bu ama hamile kaldım kalalı çıksa da alsam diye bakıyorum bilmiyorumkismile[/QUOTE]

evet canim cok cabuk cikiyor benim agda.bikini yine 10 gune kadar gittii oluyor ama koltukaltim 6 gun filan anca duruyor.

insallah saglikla gelir canim kizin.haziran basi aliyorsun demek kucagina minik kizini...ne guzel.herseyin yolunda gitmesine sevindim

inşallah canım hayırlısı ile alırız kucaklarımıza. şimdi okudum tarihin belli olmuş haftaya salı kucağına alıyosun. benimde o gün kontrolüm var. geçen kontrolümdede esra doğurmuştu. bugünkü kontrolde kimse doğurmadı

ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişii haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim

merhaba canımm nasılsın

ortadan daldım muhabbete ama benimkide tıfıl 2 hafta onceydi kontrolumuz 2000 gr çıktı 33 artı 3 de

umarım benim cadıda kordonunu boynuna doladıgı için gelişimini yavaşlatmaz zaten tıfıl
haftaya görücez bakalım 2 tur kordonu acmıs mı

hosgeldin blackcim nasilsin?
tifillardan demeyin yaaa.benimki de aynisi
her hafta ortalama 200 gr almasi gerekiyor benimki 90 civarinda aliyor :)))))
bakalim doguma kadar 3 kilo yapabilecekmiyim.5 gun kaldi doguma da...heyecanlaniyorummmmmmmm

Slm kislarr opuyorumnanaktan
Yaprak dokumu reklama girdi bende bi bakim dedimm reklam arasi yanii kaydirigubbakcemile3

Canim masallah sanada bebisinede herseyin normal olmasina cok sevindim.Insallah 38 haftalik olana kadar yaramazlik yapmaz bebisinde zamani gelince dunyaya gelirr :Saruboceq:
Kilosuda iyi masallah canim
Zaten hep diyorum 3 kilo dogsunlar yeter bebislerimizz

ayyyyyyyy beş gün müüüüüüü ne kadar az canım benimmmmm kıyamam ben sanaaaaa
ay ay ayyyyyyy bak bir tuhaf oldum
ben haberleri kaçırmışım :)

kızımda kıpır kıpır oldu şimdi hazır mı herşeyin?
heycan yaptı ablasııııı :)

bi de kizlar face-i olan varsa bana ozelden ismini yazsin ekleyeyim.dogumdan ciktigimda face-de paylasirim bilgileri,nasil gecti filan.

tifillardan demeyin yaaa.benimki de aynisi
her hafta ortalama 200 gr almasi gerekiyor benimki 90 civarinda aliyor :)))))
bakalim doguma kadar 3 kilo yapabilecekmiyim.5 gun kaldi doguma da...heyecanlaniyorummmmmmmm

Her hafta 200 gr almasi gerekiyosa benim oglus en son 1 hafta önce 2.890 falansi yarina 3 kiloyu gecmis olmasi lazimm insallah almistir 200 gr :Saruboceq:
Artik son gunlerimiz 10 gr fazla olsada kar bizim icinn

Leylammm ay seninde son 5 gun kisss ben 2 hafta önceden ögrendimya gecmiyo hic zaman sen hic degilse 5 gun kala ögrendinnkaydirigubbakcemile2

evet canim,bizim burda artik 20 mayis olduguna gore 5 gun diyorum. 25 mayista insallah.
dogum cantam hazir,bir tek dis fircasi ve korsem kaldi sabah alicam onlari da.hastanede 24u geceden gelmem lazim oldugunu solediler ama dr kesin bisey demedi...kizinin kankasi yolda.insallah sorunsu atlatirim dogumu...

Insallah canim yaninda olamasakta kalbimiz ve dualarimiz hep seninle olucak :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…