2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

37ci haftada gune 20-30gr almasi gerekmis.tabi her bebekte degisiyor bu durum.
ben de onceden biliyordum da 26-28 mayis aralari biliyordum.
25i doktordan koparinca akla karayi sectim.1-2 gun daha kalsin diyordu.hakli tabi ama benim sinavlarim filan var.1-2 gun de kardir benim icin dikislerin iyilesmesi icin.
bu arada kizlar ben doktordayken 7-8ay once dogum yapmis olan bir hastasi geldi minik kiziyla.ay o kadar tatliydi ki kizi.kendisi de bana dikis yerini gosterdi 7-8 ay gecmesine ragmen bisey kalmamist nerdeyse.cizik gibiydi.hafif de kizarti vardi.doktor bu da gecicek dedi.kadin da cok guzel oldu hicbisey hissetmedim falan filan soyleyince biraz rahatladim.

black canım ben cantamı hazırladım bugun senın kı ne durumda

canım benim canta hala fotodaki gibi aynııı duruyor hatta bugun evy baby 66 lı bez aldım 15 tl ye inmiş birde onu ekledim :)))

yanlız kalmıcak kızım yaşasınnn minileri giydirip giydirip gezdiricezzz onları :)))

cannım eskidendi sezeryan olan 1 sene acı cekiyor vs.. ben olan bir iki arkadasımı biliyorum 3 gün sonra taş gibi yağa kalkan eminim sende öyle olacaksın maşalllaaahhh

SILAM Nasılsınnnnnnnn

Benim dikislerimde hic belli degil hatta esime gecen baktirdim bulamadi nerde diyo kaybolmus herhalde dedim kaybiólurmu iyi bak sonunda görebildi .
Ilkindeki gibi insallah bui sefer basarili olur sezeryan dogumum da sonrasinda acisini hic cekmem:Saruboceq:
Insallah seninde dikislerin iyi olur leylacimm :Saruboceq:

Insallah canim yaninda olamasakta kalbimiz ve dualarimiz hep seninle olucak :1hug:
cok tesekkurle,hepiniz cok iyisiniz.

insallah canim.senin dedigin gibi olur insallah.canim facebooka sen ekleyemedim ki.mesj gonderiyorum sana sen beni ekle.tamam mi?

SILAM Nasılsınnnnnnnn
Iyiyim canim heycanli bekleyis devam ediyo iste simdi kendi heycanimi unuttum leylanin heycani basladi nede olsa o benden bigun önce dogum yapicakk hele bi onu gourtalimda sag saglim sira benim heycana gelir nasil olsaa kaydirigubbakcemile3
Sen nasilsin yoktun gene bugun tum gun neler yaptinn anlat bakalimm olumunekankayizsmile

insallah :Saruboceq:

kizlar gogsunden hafif hafif sut yani su gelen var mi?bende 26 haftadan geliyor ufak ufak simdi azcik artti galiba.sikinca da akiyor.bu dogumdan sonra sutum gelicek demek mi?
sut vermeyi cok istiyorum da.

Geldim kimse bana hosgeldin bile demeyi ya ...

inşallah açmıştır canım bizimkinde tık yok hala boynunda

ayyyyy 5 gün kaldı vallaha bende 37 yi bitirince alır diyodum ama 38 ide bitirelim diyince zaman gene uzadı benim için oda kilosu için bekletecek bence ne kadar kalsa kardır en azından 3 kiloyu bulsunda bakalım

çok sağol canım. maşallah nst ye girdim kemeri kopartacaktı benim kız neredeyse tekmelemekten bu hafta iyice karnımı delecek gibi tekmeliyo maşallah

ne güzel bizimde öyle olur inşallahhhhhhhhhhhhh

kizlar gogsunden hafif hafif sut yani su gelen var mi?bende 26 haftadan geliyor ufak ufak simdi azcik artti galiba.sikinca da akiyor.bu dogumdan sonra sutum gelicek demek mi?

benimde geliyo canımhatta bu haftaya kadar birinden geliyodu şimdi ikisindende geliyo inşallah o anlama gelyodur canımmmm

Canim benimde gögüs uclarim hep beyaz beyaz kurumus sut oluyor.
Simdiden damla damla akmaya baslamis iste ne guzel ama sikma sakin kendi kendine akarsa aksin ama sen sikma lmaz:
Insallah dogumdan 2 saat sonra falan emizrmeye baslarsin canim kizini :Saruboceq:

çok sağol canım. maşallah nst ye girdim kemeri kopartacaktı benim kız neredeyse tekmelemekten bu hafta iyice karnımı delecek gibi tekmeliyo maşallah
Oyy masallah canim kizina demekki keyfi yerinde annesi sen hic dert etme ne kadar fazla kalirsa o kadar daha iyi kizin icinn :ecrin_bebek:

ben dedim sılam walla
leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)
bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff
Biliyom canim bi sen dedin zati :umursamaz:
Canim sen daha 34 uncu haftadasin gelsede 35-36 inci haftalarda gelir ki illa gelcek diye biseyde yok.Benim ilk hamileligimde gelmedi sut falan ama masallah cok guzel sutum olmustu

Son düzenleme:
ben dedim sılam walla

bu arada casper inş. açarlar ya

leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)

bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff

başlıycam facenize haaa sılam şunlara hadlerini bildirelim:sinifsinif::sinifsinif:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

sılam bırak ülen yerpak dökümanını trt1 de belgesel var bir zamanlar savaşmış dedlerimizin ne güzel sıkıcı değil valla

leylaaa süt iç ballı süt iç bak nasıl kilo alıyo bebişincokacimcoookcokacimcoook

bugun bebek şekerleri işini araştırdım çikolata almaktan vazgectım eriyecek çünkü o sıcakta gittim 1.5 kg badem sekeri aldım sankim biraz fazla oldu :)) esim bizim kızın düğününe bile yeter bunlar dedi hhhahahayy

birde eşim tatildi ya bugun 19 mayıstan dolayı gezdik azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…