Her hafta 200 gr almasi gerekiyosa benim oglus en son 1 hafta önce 2.890 falansi yarina 3 kiloyu gecmis olmasi lazimm insallah almistir 200 gr :Saruboceq:
Artik son gunlerimiz 10 gr fazla olsada kar bizim icinn
Leylammm ay seninde son 5 gun kisss ben 2 hafta önceden ögrendimya gecmiyo hic zaman sen hic degilse 5 gun kala ögrendinnkaydirigubbakcemile2
black canım ben cantamı hazırladım bugun senın kı ne durumda
evet canim,bizim burda artik 20 mayis olduguna gore 5 gun diyorum. 25 mayista insallah.
dogum cantam hazir,bir tek dis fircasi ve korsem kaldi sabah alicam onlari da.hastanede 24u geceden gelmem lazim oldugunu solediler ama dr kesin bisey demedi...kizinin kankasi yolda.insallah sorunsu atlatirim dogumu...
37ci haftada gune 20-30gr almasi gerekmis.tabi her bebekte degisiyor bu durum.
ben de onceden biliyordum da 26-28 mayis aralari biliyordum.
25i doktordan koparinca akla karayi sectim.1-2 gun daha kalsin diyordu.hakli tabi ama benim sinavlarim filan var.1-2 gun de kardir benim icin dikislerin iyilesmesi icin.
bu arada kizlar ben doktordayken 7-8ay once dogum yapmis olan bir hastasi geldi minik kiziyla.ay o kadar tatliydi ki kizi.kendisi de bana dikis yerini gosterdi 7-8 ay gecmesine ragmen bisey kalmamist nerdeyse.cizik gibiydi.hafif de kizarti vardi.doktor bu da gecicek dedi.kadin da cok guzel oldu hicbisey hissetmedim falan filan soyleyince biraz rahatladim.
25i doktordan koparinca akla karayi sectim.1-2 gun daha kalsin diyordu.hakli tabi ama benim sinavlarim filan var.1-2 gun de kardir benim icin dikislerin iyilesmesi icin.
bu arada kizlar ben doktordayken 7-8ay once dogum yapmis olan bir hastasi geldi minik kiziyla.ay o kadar tatliydi ki kizi.kendisi de bana dikis yerini gosterdi 7-8 ay gecmesine ragmen bisey kalmamist nerdeyse.cizik gibiydi.hafif de kizarti vardi.doktor bu da gecicek dedi.kadin da cok guzel oldu hicbisey hissetmedim falan filan soyleyince biraz rahatladim.
cok tesekkurle,hepiniz cok iyisiniz.Insallah canim yaninda olamasakta kalbimiz ve dualarimiz hep seninle olucak :1hug:
canım benim canta hala fotodaki gibi aynııı duruyor hatta bugun evy baby 66 lı bez aldım 15 tl ye inmiş birde onu ekledim :)))
yanlız kalmıcak kızım yaşasınnn minileri giydirip giydirip gezdiricezzz onları :)))
cannım eskidendi sezeryan olan 1 sene acı cekiyor vs.. ben olan bir iki arkadasımı biliyorum 3 gün sonra taş gibi yağa kalkan eminim sende öyle olacaksın maşalllaaahhh
SILAM Nasılsınnnnnnnn
Iyiyim canim heycanli bekleyis devam ediyo iste simdi kendi heycanimi unuttum leylanin heycani basladi nede olsa o benden bigun önce dogum yapicakk hele bi onu gourtalimda sag saglim sira benim heycana gelir nasil olsaa kaydirigubbakcemile3SILAM Nasılsınnnnnnnn
Benim dikislerimde hic belli degil hatta esime gecen baktirdim bulamadi nerde diyo kaybolmus herhalde dedim kaybiólurmu iyi bak sonunda görebildi .
Ilkindeki gibi insallah bui sefer basarili olur sezeryan dogumum da sonrasinda acisini hic cekmem:Saruboceq:
Insallah seninde dikislerin iyi olur leylacimm :Saruboceq:
merhaba canımm nasılsın
ortadan daldım muhabbete ama benimkide tıfıl 2 hafta onceydi kontrolumuz 2000 gr çıktı 33 artı 3 de
umarım benim cadıda kordonunu boynuna doladıgı için gelişimini yavaşlatmaz zaten tıfıl
haftaya görücez bakalım 2 tur kordonu acmıs mı
hosgeldin blackcim nasilsin?
tifillardan demeyin yaaa.benimki de aynisi
her hafta ortalama 200 gr almasi gerekiyor benimki 90 civarinda aliyor :)))))
bakalim doguma kadar 3 kilo yapabilecekmiyim.5 gun kaldi doguma da...heyecanlaniyorummmmmmmm
Slm kislarr opuyorumnanaktan
Yaprak dokumu reklama girdi bende bi bakim dedimm reklam arasi yanii kaydirigubbakcemile3
Canim masallah sanada bebisinede herseyin normal olmasina cok sevindim.Insallah 38 haftalik olana kadar yaramazlik yapmaz bebisinde zamani gelince dunyaya gelirr :Saruboceq:
Kilosuda iyi masallah canim
Zaten hep diyorum 3 kilo dogsunlar yeter bebislerimizz
insallah :Saruboceq:
kizlar gogsunden hafif hafif sut yani su gelen var mi?bende 26 haftadan geliyor ufak ufak simdi azcik artti galiba.sikinca da akiyor.bu dogumdan sonra sutum gelicek demek mi?
sut vermeyi cok istiyorum da.
Geldim kimse bana hosgeldin bile demeyi ya ...
Canim benimde gögüs uclarim hep beyaz beyaz kurumus sut oluyor.insallah :Saruboceq:
kizlar gogsunden hafif hafif sut yani su gelen var mi?bende 26 haftadan geliyor ufak ufak simdi azcik artti galiba.sikinca da akiyor.bu dogumdan sonra sutum gelicek demek mi?
sut vermeyi cok istiyorum da.
Oyy masallah canim kizina demekki keyfi yerinde annesi sen hic dert etme ne kadar fazla kalirsa o kadar daha iyi kizin icinn :ecrin_bebek:çok sağol canım. maşallah nst ye girdim kemeri kopartacaktı benim kız neredeyse tekmelemekten bu hafta iyice karnımı delecek gibi tekmeliyo maşallah
Biliyom canim bi sen dedin zati :umursamaz:ben dedim sılam walla
leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)
bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff
ben dedim sılam walla
bu arada casper inş. açarlar ya
leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)
bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff
leylacım profilinde ne resmi var?
sedeffffffffffffff nasılsınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?