2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooooooooo ne güzel kocişinle ora senin bura senin gezmişsiniz hakkaten boşver çikolatayı erir o sıcakda da sen kurabiye yapmıyomudun bu da yanına mı

canım ben hergün nesquıkli süt içiyorum hiç bişey olmuoooooo

ohooo nesguik nere bal nere sen ballı iç hergün yatmadan öncebak görürsn bebişin kilosunu
ben kızımı 3.850 gr doğurdum ama az dah beklesem 4 kiloyugeçiyodu sezeryan olunca daha erken alıyolar biliyosun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bir grup ingiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış.Birden şiddetli bir fırtına kopmuş.Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş.Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş.
Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğ...unu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış. "Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş.Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş.Kaptan merakla sormuş:
-Eee,noldu?
-Hepsi atladılar efendim.
Kaptan çok şaşırmış:
-Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı.Ne dedin onlara?
-Çok kolay.ıngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim.
Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim.
-Peki ya Türklere ne dedin?
-Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim..

ooooooooo ne güzel kocişinle ora senin bura senin gezmişsiniz hakkaten boşver çikolatayı erir o sıcakda da sen kurabiye yapmıyomudun bu da yanına mı

evet canım kurabiye de yapıcam :)

birde kutu şeklinde bebek şekerlerinden yapıcam karton kare kutulardan buldum tanesi 30 kuruş :)
onlardan aldım üstlerinede simli kelebeklerden simli silikon aldım :))) deli deli işte

hastaneye gelenler içinde şunlardan sipariş ettim ama kurdelesi daha farklı olcak benimkinin

bi sn fotoları bulayım :)

insallah emziririm.krem de suruyorum gous ucu icin.masaj filan da yapiyorum simdiden alissin diye.sonra yara olmaz insallah
leylacım profilinde ne resmi var?
profilmde pembe ortuklu kiz var.gulumsuyor kaydirigubbakcemile3
leylaaa süt iç ballı süt iç bak nasıl kilo alıyo bebişincokacimcoookcokacimcoook
sut iciyorum zaten her aksam yatmadan once.balla da karistirip icerim doguma kadar.tskler
benimde geliyo canımhatta bu haftaya kadar birinden geliyodu şimdi ikisindende geliyo inşallah o anlama gelyodur canımmmm

benim soldaki daha iyi sanki.ama artis var miktarlarinda.

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Eyyyyyyyyyyyyyy :roflol:

canim burdayimda yaprak dokumune bakiyodum daha bitmedi reklama girdi gene kafamçokkarıştı

sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

dizi basladi artik tam bitsinde öyle gelim kislarr ...

Eyyyyyyyyyyyyyy :roflol:

canim burdayimda yaprak dokumune bakiyodum daha bitmedi reklama girdi gene kafamçokkarıştı
yaprak dokumu coktan tarih olmadimi?aa yoksa sen avrupadan izliyorsun ondan mi boyle gec bitiyor?
leylacım yolladım
daha gelmedi ama

bunuda hastanede gelenlere vericem süsleyip

guzelmis canim.bizde hastaneye kimseyi almiyorlar ne guzel )))))))))))

yaprak dokumu coktan tarih olmadimi?aa yoksa sen avrupadan izliyorsun ondan mi boyle gec bitiyor?
guzelmis canim.bizde hastaneye kimseyi almiyorlar ne guzel )))))))))))

Sonunda bitti.Evet canim ben avrupa kanalindan izledigim icin gec bitiyo akannehir
Niye almiyolar hastaneye kimseyi hayret bizim burda cok rahat giris cikislarrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…