2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uykum geldi, herkes anca toplandı, bende uyusam iyi olacak.
Herkese iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

iyi geceler canım

bende anne donlarından aldım büyük boy çokda rahattı denedim. ben bezde aldım pedde aldım koydum
gecelik -atlet-kilot-çorap-terlik-emzirme sütyeni-göğüs pedi-bez-ped-kırmızı taç-havlu kağıt-ıslak mendil şimdilik bunları koydum başka bişi koydummu kiiii unuttumbilmiyorumkismile

Hu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt

hoşgeldin canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1hug: Naber canimmmm ...

konu canta hazırlama ve goğus kremı

Himm gogus kremi gunde 1 kere kullan dedi bana doktorum ama ben aada unutuyorum boshayallersmile
Insallah ili gibi yara olmaz cok fena oluyo acisi eyvahedigeldismile
Cantayi benim hazirlayali cok oluyo zatenn zemuszemus
Usengecler dusunsun cabta isinii onlar kendini biliyo zatennn :roflol:

saol canımmmmm aminnnnnnnnnnnnn

hosbulduk canımmm hemsom.krem konusunda neye karar verip aldınız?

hemsommmmmmmmm nasılsıııııın canım benimmmmmmm nasıl gidiyorrrrrr nerelerdesinn

ooohhhhhh baya iş yapmışsın bişi kalmamış dikkat et canım dinlen artık yorma kendini kalanlarıda yavaş yavaş yaparsın

ay evin halini görseydin ama tü sana black derdin ::)))

slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı

canım ayyyy çokkkk sanslısınız ben ben tekirdağ çerkezköyde yasadımm gelin gittim oraya ay çok sevindim o kadar güzel yer çıkmışki anlatmam eşim oralı benim yunanıstana komşusunuz hayırlısı olsun canım kutlarım ay içim gitti keşke bende geri taşınabilsemmmm

Hu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt

hoş geldiiiiiiiiiinnn canım nasılsın

hayırlı olsun bugun bizimde tayinimiz cıktı.elazıg'a yoksa eşin askermi ???

hemsom senin eşin mi asker ay canım benim hayırlısı olsun elazıg merkez mi?

Hosbuldum sedefim ...
Gecmis olsun canim ya agri kesici aldin mi ?
Aldiysan az bekle etkisini gösterince uyuyabilirsin anca boshayallersmile

yok canım yaa bende senin gibiyim işte zar zor geçöesini bekliyorum bi de emziriyorum yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay onları saymadım bende gögüz pedi falan hepsini yazdım sırayla alıyorum şimdi sıra benim çantamda önemli olan kızımın çantasıydı ha bu arada tac almayı unutmamalıyım bi pembe bi kırmızı bi tanede mor alacam kırmızı geceligim yok ama ilk kırmızı takacam neden kırmızı takılır onuda bilmiyom ama

sıla sana bişey sordum ama geçmişi okuma şimdi senin dogumunu özeldeki dr un karar verdi hastanedeki dr ne diyecek aynı tarihde yapacaklar yani dogumunu
Canim ben özel doktora gitmedim ki zaten burda özel doktor diye bisey yok.
Burdaki doktorlar yine özel doktor muayenesi gibi kendi burolarinda kontrol yapiyolar hersey ayni özel doktora gidiyomus gibi ama sigorta karsiliyo.
Normal doktorum hastaneye sevk kagidi verdi hastanedeki de onayladi.Doktor sevk verdikten sonra hastane karismiyo zatenn.
Benim dogum tarihimi hastane verdi canim doktorum sadece sevk kagidini verdi bilmem anlatabildim mi bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım

Hosbuldum canimm olumunekankayizsmile

canım ayyyy çokkkk sanslısınız ben ben tekirdağ çerkezköyde yasadımm gelin gittim oraya ay çok sevindim o kadar güzel yer çıkmışki anlatmam eşim oralı benim yunanıstana komşusunuz hayırlısı olsun canım kutlarım ay içim gitti keşke bende geri taşınabilsemmmm

çok teşekkür ederim bende sabahtan beri internettte edirne nin altını üstüne getirdim desem yeridir içimi rahatlattın

evet canım demiştim daha önce eşim asker diye.ankara daydık.bugun tayinlerimiz acıklandı ve elazıg merkeze gidicez.bakalım bebekle nasıl tasınıcaz.biraz zor olacak ama artık annemlerle halledicem eşya toplama işini. cok işim varrrrrr. ama ilk önce dogum yapıp izmirde kalıcam daha sonra esyaları toplayacagım bakalım nasıl olacak hemsom.

yok kız demezdim öyle. benim evde temizlikten önce öyleydiiiiiiii alışığım bennnnopuyorumnanaktan

evet eşim asker ben de öğretmenim biz bingöldeyiz buraya çok yakın elazığ güzel bir yer hayırlı olsun

size de hayırlı olsun.bende trakya üniversitesinde okumustum.ama bizim okul tekirdagdaydı.edirne ye gidip gelmiştim.ama cok soguk bir yer.bu arada bingöle ankara dan gelen cok fazla kişi var.size hayırlı olsun.

elazığ merkez güzel biz bir çok kez alışveriş ve hastane için oraya gittik tabi ankara gibi olamaz ama bu bölgenin gelişmiş yerlerinden ve olaysız bir yer diyebiliriz başka illere göre hakkımızda hayırlı olsun

iyi geceler millet..umarım herkes iyidirşakkıdı
Hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
yok canım yaa bende senin gibiyim işte zar zor geçöesini bekliyorum bi de emziriyorum yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Canim sende paracetemol alabilirsin cok agrin varsa bekleme hic al hemen anca etki eder zatennnn :sinifsinif:
hoş geldiiiiiiiiiinnn canım nasılsın
Iyiyim canim benim sen nasilsinnn olumunekankayizsmile
sılam göğüs kremi ne kullanıyosun

Canim Panthenol-CT diye bi krem.
Dogumdan sonra yara falan olmazsa öncesinde surmek iyi geliyo demektir insallah da olmaz en cok da gogsumun yara olmasindan korkuyorum cunki ilkinde cok cektimm cok canim yandi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…