Benim uykum geldi, herkes anca toplandı, bende uyusam iyi olacak.
Herkese iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
ben kızımın çantasını bu gün hazırladım ama kendi çantamı hazırlamadım kendim için logusa donlarından almam lazım pazarı bekliyom burda pazardan en büyük anne donlarından alacam işimi görür logusa donlarına bakdım o kadar parayı vermeye gerek yok bi de petmi alayım bezmi alayım karar veremedim gerçi pet yeter gibi geliyor sondayı çıkarttıklarında üstüme işemessem :)))başka çorao falan terlik var de gecelik yeter heralde
Hu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt
:1hug: Naber canimmmm ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
konu canta hazırlama ve goğus kremı
iyiyim blackım sen nasılsın çok şükür güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu inşaallah rabbimin izni ile de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın çok uykum geldi ama baş ağrısı başladı nasıl uyuyacaksam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hosbulduk canımmm hemsom.krem konusunda neye karar verip aldınız?
ooohhhhhh baya iş yapmışsın bişi kalmamış dikkat et canım dinlen artık yorma kendini kalanlarıda yavaş yavaş yaparsın
slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı
Hu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt
hayırlı olsun bugun bizimde tayinimiz cıktı.elazıg'a yoksa eşin askermi ???
Hosbuldum sedefim ...
Gecmis olsun canim ya agri kesici aldin mi ?
Aldiysan az bekle etkisini gösterince uyuyabilirsin anca boshayallersmile
hayırlı olsun bugun bizimde tayinimiz cıktı.elazıg'a yoksa eşin askermi ???
Canim ben özel doktora gitmedim ki zaten burda özel doktor diye bisey yok.sıla sana bişey sordum ama geçmişi okuma şimdi senin dogumunu özeldeki dr un karar verdi hastanedeki dr ne diyecek aynı tarihde yapacaklar yani dogumunu
hoşgeldin canım
saol canımmmmm aminnnnnnnnnnnnn
hemsommmmmmmmm nasılsıııııın canım benimmmmmmm nasıl gidiyorrrrrr nerelerdesinn
ay evin halini görseydin ama tü sana black derdin ::)))
canım ayyyy çokkkk sanslısınız ben ben tekirdağ çerkezköyde yasadımm gelin gittim oraya ay çok sevindim o kadar güzel yer çıkmışki anlatmam eşim oralı benim yunanıstana komşusunuz hayırlısı olsun canım kutlarım ay içim gitti keşke bende geri taşınabilsemmmm
hoş geldiiiiiiiiiinnn canım nasılsın
hemsom senin eşin mi asker ay canım benim hayırlısı olsun elazıg merkez mi?
saol canımmmmm aminnnnnnnnnnnnn
hemsommmmmmmmm nasılsıııııın canım benimmmmmmm nasıl gidiyorrrrrr nerelerdesinn
ay evin halini görseydin ama tü sana black derdin ::)))
canım ayyyy çokkkk sanslısınız ben ben tekirdağ çerkezköyde yasadımm gelin gittim oraya ay çok sevindim o kadar güzel yer çıkmışki anlatmam eşim oralı benim yunanıstana komşusunuz hayırlısı olsun canım kutlarım ay içim gitti keşke bende geri taşınabilsemmmm
hoş geldiiiiiiiiiinnn canım nasılsın
hemsom senin eşin mi asker ay canım benim hayırlısı olsun elazıg merkez mi?
evet eşim asker ben de öğretmenim biz bingöldeyiz buraya çok yakın elazığ güzel bir yer hayırlı olsun
kızlar ben kactım iyi geceler yarın kontrolum vaaar
Hosgeldin canimmm opuyorumnanaktaniyi geceler millet..umarım herkes iyidirşakkıdı
Canim sende paracetemol alabilirsin cok agrin varsa bekleme hic al hemen anca etki eder zatennnn :sinifsinif:yok canım yaa bende senin gibiyim işte zar zor geçöesini bekliyorum bi de emziriyorum yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Iyiyim canim benim sen nasilsinnn olumunekankayizsmilehoş geldiiiiiiiiiinnn canım nasılsın
sılam göğüs kremi ne kullanıyosun
size de hayırlı olsun.bende trakya üniversitesinde okumustum.ama bizim okul tekirdagdaydı.edirne ye gidip gelmiştim.ama cok soguk bir yer.bu arada bingöle ankara dan gelen cok fazla kişi var.size hayırlı olsun.[/QU
teşekkürler burası da oldukça soğuk geçiyor o nedenle yabancılık çekmeyiz diye düşünüyorum yardımcı olabileceğim yada olmamı istediğin birileri olursa elimden geleni yaparım arkadaşların için
iyi geceler. hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?