canım bizim bu oğluşlarımızın herşeyi aynı sanırım benim pipi resmide aynen öyle.........
gobus sağolasın daha iyiyim ama hastayım halen.........
turkuazm, ne kadar cazip gelir bilmiyorum ama bi önerim olacak , annem ve babam ilaç kullanmayı tamamen bıraktılar doğal bitkilerle gıdalarla tedavi ediyorlar kendilerini özellikle kışın hergün 1 diş sarımsak yutuyorlar, 1 limon suyu içiyorlar ve zencefilli bal alıyorlar maşallah kaç senedir grip nedir unuttular. hamilelere bir zararı varmıdır bilmiyorum ama bi araştır istersen.
gem, 16.haftaya kadar folik asite devam edicekmişim onun dışında başka bir vitamin kullanmıyorum.
16.haftada ne verecek bakalım. oyyy maşallah oğluşuna açmış bacakları alın burda der gibi
pur,teşekkür ederim.kabızlık ile ilgili doktoruma danışmıştım şuruptan bahsetmedi beslenmene dikkat et şunları ye,şunlardan uzak dur demişti. tekrar zorlanırsam istiycem şurup yazmasını sağol
canım bizim bu oğluşlarımızın herşeyi aynı sanırım benim pipi resmide aynen öyle.........
gobus sağolasın daha iyiyim ama hastayım halen.........
hım folıc bana yapmamıstı kabızlık..ozamaan sen kuru kayısı ıncır bıraz saldır bakalım.gem, 16.haftaya kadar folik asite devam edicekmişim onun dışında başka bir vitamin kullanmıyorum.
16.haftada ne verecek bakalım. oyyy maşallah oğluşuna açmış bacakları alın burda der gibi
pur,teşekkür ederim.kabızlık ile ilgili doktoruma danışmıştım şuruptan bahsetmedi beslenmene dikkat et şunları ye,şunlardan uzak dur demişti. tekrar zorlanırsam istiycem şurup yazmasını sağol
sagol canım bende bayıldım bu durusaiyi haftalar hepimize!
gem, bebişinin poz süperbiz de ayın 8 inde gidicez bakalım bizimki nası poz vercek.
ya ne zaman gitsek hep parmagını emiyo bizimki sizinkilerde de var mı?gerçi ben 7 yaşıma kadar emmiştim parmaklarımı bana mı çekicek acaba die düşünüyorum.
gormeyen bıle gorsun dedık ısteahada iştee burda pipiş
ayyy aynı bizim pipişe benziyo
canım benim çok tatlı yaaa teyzesi yesin onu
amann amannn pipiyee bakın heleeeee
aslında hepsini birşeylere karıştırarak yiyorum zaten ama bu sefer ki çok kötü yeptı beni bende ne olduğumu anlayamadım geçer inş bi kaç güne....
amann amannn pipiyee bakın heleeeeemaşallh cnmmm maşallhh
göbüşcüm bol bol kuru kayısı ye çok ii geliyoo wallahi zorlama sen genede cnm çok geçmiş olsun sanada
merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.
hoşgeldin cnm aramızaamerhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.
çoook güzel tam yemeliiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?