tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa
boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu
yoruma bak
büyüdükçe yerinde durmuyor keretalar ki ölçülebilsinler....
maşallah oğluşuna....benim doktor grmını söylemiyor daha ne ki bu diyor....5. ayda başlayacakmış onun takibine.......
gnlcüm sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim allahım hep iyi sonuçlar çıakrtsın bizlere inş.....
benımkı canım o edepsızbirde baya geride kaldı , gem seninkimiydi canım ya, resmen bacakalarını açmış göstermiş oğluşun pipisini, çok güldüm bende maşallah nasılda poz vermiş yaa, darısı bizimkilerin başına artık
drumuz cok yakınımız bızım bole konusuyo hep çoçukum ıcın ...bı oncekıdede cene kemıgı fılan cok bellı dıye ıskeletor demıstı..esımde bu sefer dayaamadı ''margarın kadar degıl ama pıpıye baaak sen o yeter ''dedı
usg otomatık hesaplar cıkarıo en son canım orda yazıo yoksa bızım dr da solemıyo aynen 5.ayda dedı
benımkı canım o edepsız
cok uzuldum ben bısı goremedık dıye secdeye durmus gıbıydı cunku en sonunda tataaaam actı bacakları gulelım dıye yapmıs demekkı
çok hoş yaa keşke bizimkilerde böyle net gösterse, ayy bacakalrını açmış bacakalrı bile belliydi, hakkaten margarin kadar ama pipisi maşallah nasılda net çıkmış öyle
gosterır ınsallah yaa ben hıc bole bı poz beklemıyordum..bu arada ole kımıldamıo dıye ben usg ıle bakılırken hemen cıkolata yedım su ıctım sonra bole takla attı ıste..cıkolata gercekten ıse yarıomus
sağol canım bende aynen senin dediğin gibi araştırmıştım doğruymuş demek, ama süt saatini bilmiyordum oda iyi oldu çok sağol, ama sanırım patronumla zor olacak sanırım işten ayrılacağım
Kızlar mrbİyi haberlerinizi okumak çok güzel benim kanamam devam ediyor malesef 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?
Kızlar mrbİyi haberlerinizi okumak çok güzel benim kanamam devam ediyor malesef 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?
tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa
boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu
BU daha da komikmişdrumuz cok yakınımız bızım bole konusuyo hep çoçukum ıcın ...bı oncekıdede cene kemıgı fılan cok bellı dıye ıskeletor demıstı..esımde bu sefer dayaamadı ''margarın kadar degıl ama pıpıye baaak sen o yeter ''dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?