bn geçen hafta yaptırdım cnm amabndede ikili üçlü önermedi dr ikiz olduğu için sadece 4lü yapıldı we ayrıntılıya giricez bzde 20. haftadan snr10 gun ıcın de tekrar gel dedı drumuz..
4.ay taramalarını yapıcaz dedı..bende su 4lu tarama denen seymı dedım.bız onu onermıyoruz dedı
hıc yapmıcakmısız onu 3lu tarama denıyor dedı kafasını fılan olcucez dedı...4lu yaptıran oldumu hıc :44:
ben bişi hissetmedim daha... sen 16.haftada nasıl hissettin???
bn geçen hafta yaptırdım cnm amabndede ikili üçlü önermedi dr ikiz olduğu için sadece 4lü yapıldı we ayrıntılıya giricez bzde 20. haftadan snr
:)kislar suveteri ordum tam biticekti ipim bitti sinir oldum almam lazim bitirmek icin sabirsizlaniyorum hemen buraya ekliycem
ay super foto valla canim
o ne ölçümü
ayrıntılı usg de wardır herhaldee
hmm bana o her kontrolde bakılıyo cnm ölçülüyo yaani:)rahım agzı uzunlugu canım usg ıle olculuo..ben amelıyat gecırdıgım ıcın 12.haftadan berı olculuo...kısalırsa dıkıs atılıo..erken dogumu yada gec dusuklerı onlemek ıcın..ama 20.haftadan sonra dıkıste atılmıyor. ben sorunlu oldugum ıcın bunlar..
sızlerde hele senın ıkız 20-24 hafta arası olculup kısalmasına bakılıyor dr una danıs yıne de sen
:)
hadi yaaa bitirince eklede görelim cnmm bnmde elimde halaa ikinci yeleğim war bitiremediim bi bitsede battaniyey geçiceem
geeem senin bitmedimi halaa battaniyen
:)
hadi yaaa bitirince eklede görelim cnmm bnmde elimde halaa ikinci yeleğim war bitiremediim bi bitsede battaniyey geçiceem
geeem senin bitmedimi halaa battaniyen
içine ene doğuo cnm bnce senin kızın olcak:92:yok canim yyaaa en son ben ogrencem herhalde bu cuma
olsun cnm büyük olsun daha ii bebkler birden büyüyolar küçük olsa bikere giyer snr yazık olur emeğine ewet yaa çok gzl örnekler war ama bn yapamıyom onlarııya ama cok buyuk oldu iste annemin yuzunden 4 5 yasina kadar giyer cok hirs yaptim bir suru sey ormayi dusunuyorum internette cok guzel modeller var
hmm bana o her kontrolde bakılıyo cnm ölçülüyo yaani:)
yok canim yyaaa en son ben ogrencem herhalde bu cuma
içine ene doğuo cnm bnce senin kızın olcak:92:
eeheheh gormemısız ya buyuk orup duruyoruz ıste...gıyecegı sey buyuk olsun sorun degıl dert etme..ben yeleklerı hırkaları hep 1 yasa gore orduruyorum.ya ama cok buyuk oldu iste annemin yuzunden 4 5 yasina kadar giyer cok hirs yaptim bir suru sey ormayi dusunuyorum internette cok guzel modeller var
içine ene doğuo cnm bnce senin kızın olcak:92:
olsun cnm büyük olsun daha ii bebkler birden büyüyolar küçük olsa bikere giyer snr yazık olur emeğine ewet yaa çok gzl örnekler war ama bn yapamıyom onlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?