-----2010 KASIM hamişleri----

Cnm yalnız şuruplarda Levolac mı ne öyle bir şurup var ondan yazdırma, inanılmaz gaz ve sancı yapıyormuş, aklında olsun..

tamam cnm tşk ederim

Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah.

Gem,naz tşk ederim evet kayısıya,kuru eriğe devam

bide kadin gecen gittigimizde demez mi ya 17inci haftanda yada ondan sonraki geldiginde anca ogrenebilirsin fitil oldum yaa ama bu sefer soylemesse baska doktorlar gitcem ogrenene kadar doktor doktor dolascam

Son düzenleme:
bide kadin gecen gittigimizde demez mi ya 17inci haftanda yada ondan sonraki geldiginde anca ogrenebilirsin fitil oldum yaa ama bu sefer soylemesse baska doktorlar gitcem ogrenene kadar doktor doktor dolascam
gıcık oluyorum bole drlarada

benım kuzen belcıkada 20.haftada ogrendı garıbım

çok güzel dimiii cnm yaaaaa:))

ben hissetmediğim zaman moralim bozuluyo artık sanki

okadar alıştımki rabbim ayırmasın

tatil konusu konuşulmuşmuydu:26:neden kimse bişey demedi:84:

haziranda havalar iyi giderse belkii bir haftalığına gidebilirz ama belli değil tabiykii:/

uzağa gidemeyizz

hmm anladım cnm hiçmi satış yoktukii

bu arada davetiye fiyatı iyiymiş güzel sefdim bunu

teyselerrrr buda bızım pıpımız
Eki Görüntüle 144950

ahahahaha

kızımın kız olduğuna bu resimden sonra şüphelerim vardı ama

kalmadı benim kızım kızz eminimmmmmmmmmmm:)))))))))))

ay çok tatlı maş.. yaa benim kızımda aynen böyle açtı bacakını edepsiz

hşg. cnm allahın izniyle bişiy olmaz inş.. bazı anne adaylarında olabiliyo lekelenmeler geçniş olsu n

cok gecmıs olsun canım ya serumluk oldun demek

ıse gıtmıosun dımı dınlen ıyıce

sağolasın canım olduk ne yapalım ama bir bahane ilede oğluşumu gördüm...
işteyim bugün malesef gelmem gerekti....

bende 1 martta gidicem 3 lü test yapacak ve idrar kültür testi dedi onu yapacakmışız bu gidişimde daha 1 hafta var.....
bu arada cuamrtesi doktor ölçerken kafasından ölçüm yaptı haftasını bu zamanlarda en doğru burdan ölçüm yapılır dedi....

kızlar az önce kocişim aradı osg mom sonucunu göstermiş doktora doktor bir problem yok demiş çok sevinçliyiz.
banada doktor 2li yaptıdı 3lü ve 4lü yaptırmadı bide bunu yaptırdı işte osg-mom diye bir kan tahlili bebişimizin beyni ile ilgiliymiş bişilermiş öyle söyledi ama ben tam anlamadım:44:

bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz

hadi gözün aydın olsun cnmmm çok sewindiim darısı başıma işlhh bnm hala test sonucum çıkmadı yaa bgn 9 gün olduu:97:

bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz

saol gnl.ben teşekkür edyim gerçi istifa ettim çalışmıyorum ama güsel bilgiler birilerinin işine mutlaka yarar

bide bişe sorayım sana sanırım takip ediyosun bu torba yasa yürürlüğe girdi mi? doğumla ilgili söylediklerinin bazıları ordaki değişikliklerde de mevcuttu yürürlüğe girdiyse ben de gidip şu öğrenim kredimi taksitlendirip ödemeye başlıyım kaçışım yok

hayır canım yaa uzadıya uzadı girmedi yürürlüğü zaten tvler bağırır girince bizede müşteriler sürekli soruyo

tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa

boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu

yoruma bak

sağol canım bende aynen senin dediğin gibi araştırmıştım doğruymuş demek, ama süt saatini bilmiyordum oda iyi oldu çok sağol, ama sanırım patronumla zor olacak sanırım işten ayrılacağım

ılk defa duydum ama ıyı cıkmasına cok sevındım..

kotu haberler almayalım hıc ınsallaahhhhh

ayy canım ben çok sağol dedim ama yazmakta geç kaldım yeni geldim dışardan , bisürü yazmış hatunlar oku oku anca bitti, hatta son 2 sayfasını yeni okuyorum,işim çıkarda yorum yazamam kalır diye yazmıştım az önce yorumumu, tekrar teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…