Cnm yalnız şuruplarda Levolac mı ne öyle bir şurup var ondan yazdırma, inanılmaz gaz ve sancı yapıyormuş, aklında olsun..
merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.
bide kadin gecen gittigimizde demez mi ya 17inci haftanda yada ondan sonraki geldiginde anca ogrenebilirsin fitil oldum yaa ama bu sefer soylemesse baska doktorlar gitcem ogrenene kadar doktor doktor dolascam
yok bnce bu hafta söler artık cnm yaakislar ben cok aciktim dayanamiycam birazdan geliyorum
herkese günaydın
dün akşam ilk kez bebişin tekmelerini hissettim çokkkkkkkk güzel bi duyguuu. uzanmış tv seyredıyodum birden sıcradım korktum noluyo dıe elımı karnıma koydummm pıtır pıtır tekmeledi kerata.babasıda elıni karnıma koydu oda hiseetiama bi daha hissetmedim elim karnımda dolaşıom tekmelesin de kaçırmayayım die
tatil konusu konuşulmuşmuydu:26:neden kimse bişey demedi:84:
bilet 10 tlydi canım. ya bebek odaları satısı olsada acıkcası aklımın kaldıgı ay cok guzel dedıgım bebek odası cıkmadı gercı ben maskoyu madokkoyu hıc gezmedım daha oralardada ne var ne yok bılmıyorum bısey yoksa ne alıcam bılmıyom ama yanı sıradan bır fuardı guzel olan bır kac bebek kıyafetlerı satan standlar vardı ondada perakende satıs yoktu toptancılarmıs
merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.
cok gecmıs olsun canım ya serumluk oldun demek
ıse gıtmıosun dımı dınlen ıyıce
10 gun ıcın de tekrar gel dedı drumuz..
4.ay taramalarını yapıcaz dedı..bende su 4lu tarama denen seymı dedım.bız onu onermıyoruz dedı
hıc yapmıcakmısız onu 3lu tarama denıyor dedı kafasını fılan olcucez dedı...4lu yaptıran oldumu hıc :44:
hadi gözün aydın olsun cnmmm çok sewindiim darısı başıma işlhh bnm hala test sonucum çıkmadı yaa bgn 9 gün olduu:97:kızlar az önce kocişim aradı osg mom sonucunu göstermiş doktora doktor bir problem yok demiş çok sevinçliyiz.
banada doktor 2li yaptıdı 3lü ve 4lü yaptırmadı bide bunu yaptırdı işte osg-mom diye bir kan tahlili bebişimizin beyni ile ilgiliymiş bişilermiş öyle söyledi ama ben tam anlamadım:44:
bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz
saol gnl.ben teşekkür edyim gerçi istifa ettim çalışmıyorum ama güsel bilgiler birilerinin işine mutlaka yarar
bide bişe sorayım sana sanırım takip ediyosun bu torba yasa yürürlüğe girdi mi? doğumla ilgili söylediklerinin bazıları ordaki değişikliklerde de mevcuttu yürürlüğe girdiyse ben de gidip şu öğrenim kredimi taksitlendirip ödemeye başlıyımkaçışım yok
tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..sağolasın canım olduk ne yapalım ama bir bahane ilede oğluşumu gördüm...
işteyim bugün malesef gelmem gerekti....
bende 1 martta gidicem 3 lü test yapacak ve idrar kültür testi dedi onu yapacakmışız bu gidişimde daha 1 hafta var.....
bu arada cuamrtesi doktor ölçerken kafasından ölçüm yaptı haftasını bu zamanlarda en doğru burdan ölçüm yapılır dedi....
yoruma baktuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa
boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu
kızlar az önce konuşuyordunuz o yüzden söylemek istedim ben muhasebeciyim ve şu doğum izni olayına bir açıklık getirmek istiyorum.
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık doğum izniniz var. eğer isterseniz doğuma 3 hafta kalaya kadar doktordan alacağınız bir izinle çalışabilir ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekletebilirsiniz. ama böyle bişey yaparsanız kesinlikle çalışabilir kağıdını gidip ssk ya görütmeniz gerekiyor. yoksa 5 haftanız yanar ama yok 8 hafta kala çıkarsanız götürmenize gerek yok.
gelelim 2. meseleye ücretsiz izin hakkı doğumdan sonraki 8 haftalık izniniz sonrasında isterseniz 6 aya kadar ücretsiz doğum iznine çıkabilirsiniz bu yasal hakkınız eğer kullandırmazlarsa size tazminatınızı verip işten çıkarabilir sadece.
diğer bir konuda süt izni bebişiniz 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saat süt izniniz var isterseniz bunu toplu olarakta kullanabilirsiz mesela haftada bir gün işe gelmeyerek.
kızlar az önce kocişim aradı osg mom sonucunu göstermiş doktora doktor bir problem yok demiş çok sevinçliyiz.
banada doktor 2li yaptıdı 3lü ve 4lü yaptırmadı bide bunu yaptırdı işte osg-mom diye bir kan tahlili bebişimizin beyni ile ilgiliymiş bişilermiş öyle söyledi ama ben tam anlamadım:44:
osg mom değil afm-mom muş tahlinin adı :90:
bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?