-----2010 KASIM hamişleri----

cok kızmıııııs bırılerı..

teyselerrrr buda bızım pıpımız
Eki Görüntüle 144950

enemmmmmmmmm

Serseri çucuk, hiç utangaç diğil

Erkekler böle edepsiz işte

Gemmm hep şüphelerin vardı, bu resimden sonra artık bir mucize olması gerekir kız olması için

Erkekin ve pipisi hayırlı olsun, kız alemlerine dalıp anacığını üzmesin

yok kız gormelıydın secdeye kapanmıs gıbıydı kımıldatamadık baya bı aglıcam bak dedım bısıler gormem lazım dıdım bı anda poposunu dondu şaak dıye noluo fılan derkeeen bı actı bacakları pergel gıbı serserı ya al gor ıste ınan artık erkekim ben dedı resmen :86:

amın canım hepımızınkıler hayırlı olsun ınsallah ..aslan erkegı cok can yakar benım elımden bısıcık gelmes artık napalım :89:

Bak bak :)

Seni Kanuninin annesi gibi rahat gördüm, oğlundan tarafta olma, gelinden tarafta ol, çapkınlıklara göz yumma valide sultan

Bak bak :)

Seni Kanuninin annesi gibi rahat gördüm, oğlundan tarafta olma, gelinden tarafta ol, çapkınlıklara göz yumma valide sultan

kanunı den neyı eksık benım oğlumun
bende valıde sultan olcam hahaaayttttttt :122::122:

ayy koca koca adamlar olduklarını gorcesmı acabaaaaa:97::97:

Ben çıkıom, evin kiri tozu beni bekler, bu saate kadar gezince

Görüşürüz "Büyülü Bahçe" ler :80::80::80:

Ben çıkıom, evin kiri tozu beni bekler, bu saate kadar gezince

Görüşürüz "Büyülü Bahçe" ler :80::80::80:
bu saatten sonra toz alıp napcan bosver

yorma kendını cok ..:80:
buyulu bahce olayını nerde okuduk daha bugun hemdee :26:

selam kızlar cumadan beri sizi takip edemedim umarım herkesler iyidir..biz bebişimle çok iyyiyiz.orda bana makas bıcak olayı yaptılar bıçak çıktı erkek oluormuş bakalım bu hurafelerin hangisi çıkcak:)

selam kızlar cumadan beri sizi takip edemedim umarım herkesler iyidir..biz bebişimle çok iyyiyiz.orda bana makas bıcak olayı yaptılar bıçak çıktı erkek oluormuş bakalım bu hurafelerin hangisi çıkcak:)

merak ettım sekerım ıyı olmana sevındım ...

erkekmı pembe yelegı olacak cocugun

hayırlısı olsun canım bıkac haftaya ogrenırsın artık
sımdı bunu yazarken farkettım yenı msjım gelmıs senden sanırım :93:

gem, açıklama için tşk ederim, doktor 17.haftamdaki kontrolde detaylı ultrason ve 3lü test yapıcam dedi belki kalp detayına da bakar.

ayyy bu arada yeleği gıdecem dıe persembe aksamı bıtırdım hızla..sen bı gor kafayı hayatta almaz ıgrenc bısı oldu susledım ettım yok anam annem ev ıcınde gıydır bunu sakın ha dısarı cıkarma dıe bın tembıh ettı valla:)hanı olurda kız olursa dıe yanııı..bıde dedı gercı bu cocugun kafasındanda gecmes dıe aman napımm ılk ornegım:)
ayın besınde ıkılı teste gırcem doktorum orda ogrenırsın demıstı bakalım..
ay burda hıc zaman gecmıorda aılenın yanında zaman ne gusel akıor yaaaa
evet mesajıda ben attım sekerım saol dusuncenden oturu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…